AIR Wood, Dark Oak ja Brushed Bronze.

Näin hoidat kylpyhuonekalusteitasi

Kaikki pesualtaamme, työtasomme ja kalusteemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät pitkään. Pienellä lisähuollolla ne pysyvät huippukunnossa vielä monta vuotta. Klikkaa tästä nähdäksesi yhdistetyn näkymän kaikista hoito-ohjeistamme tulostettavassa muodossa.

Posliinisten pesualtaiden hoito

Posliinipesualtaassa on kova, lasitettu ja kestävä pinta. Voit puhdistaa posliinin helpoimmin kevyesti kostutetulla liinalla ja miedolla puhdistusaineella. Älä käytä kovia hiovia aineita sisältäviä välineitä. Vältä, myös kaustista soodaa (natriumhydroksidi), koska se tuhoaa lasitetun pinnan. Posliiniin voi jäädä metalliesineiden kosketuksesta mustia viiruja. Viirut voi poistaa keraamisella pyyhekumilla.

Kivikomposiittialtaiden hoito

Jotta mattapinta säilyy pitkään hyvänä, koko pesuallas kannattaa puhdistaa toimitukseen kuuluvalla hiomaliinalla vuosittain. Kun tarvitset uuden liinan, suosittelemme keskivahvaa punaista liinaa. Poista kynsilakka-, hiusväri-, kahvi- ja viinitahrat välittömästi. Pesuallasta ei saa altistaa yli 65-asteiselle vedelle, koska tällöin voi muodostua halkeamia. Vältä kuumien esineiden asettamista suoraan pinnalle. Vältä kosketusta syövyttävien pesuaineiden, happojen, ammoniakin, kloorin ja muiden voimakkaasti syövyttävien tuotteiden kanssa. Vältä käyttämästä teräviä esineitä, jotka voivat vahingoittaa pintaa.


Käytä rättiä ja mietoa puhdistusainetta päivittäiseen hoitoon. Testaa pesuaineet aina ensin pienellä pinta-alalla. Naarmut, pinttyneet tahrat ja värjäymät. Käytä toimitukseen kuuluvaa hiomaliinaa, huuhtele allas vedellä ja kuivaa se rätillä. Saadaksesi sileän ja kauniin mattapinnan käsittele koko pesuallas hiomaliinalla.

Kvartsikomposiittityötasojen hoito

Kvartsikomposiitti on teollisesti valmistettu kivimateriaali. Pääainesosa kvartsi puristetaan yhteen sideaineen ja väriaineiden kanssa. Kvartsikomposiitissa yleisesti esiintyviä piirteitä ovat erilaiset pigmenttimuodostelmat, pienet huokoset, hiusten ohuet kiillotusnaarmut ja pienet väripisteet yksivärisissä materiaaleissa. Tämä ei vaikuta tuotteen laatuun.

Käytä päivittäiseen puhdistukseen kosteaa liinaa ja mietoa pesuainetta. Vaikeiden tahrojen poistamiseen tai intensiivisempään puhdistukseen pari kertaa vuodessa voit käyttää Cif Creamia tai vastaavaa kostealla liinalla tai sienellä. Testaa puhdistusainetta aina pienellä alueella. Älä käytä puhdistusaineita, joiden pH-arvo on < 4 tai > 10.

Poista lika ja tahrat mahdollisimman pian. Vältä kosketusta asetonin ja aggressiivisten puhdistusaineiden, kuten metallinkiillotusaineiden, viemärinavausaineiden ja muiden syövyttävien aineiden kanssa.

Vesilukkojen huolto

Suosittelemme säännöllistä vesilukkojen puhdistusta, jotta saat pois esim. saippuajäänteet ja hiukset, jotka voivat tukkia pesualtaan. Älä käytä, viemäripumppua tai viemärinpuhdistusainetta, koska ne voivat vahingoittaa pesuallasta.

Kuvassa Easy-Clean-pohjaventtiili, jonka puhdistat nostamalla ylös ja huuhtelemalla.

Lakattujen puupintojen hoito

Puhdista ovet ja rungot pesualtaan tavoin kevyesti kostutetulla liinalla ja miedolla puhdistusaineella. Älä käytä huonekalujen kiillotusaineita, hiovia puhdistusaineita tai sieniä, ammoniakkia tai muita voimakkaita liuottimia.


Olemme huolellisesti maalanneet tai lakanneet kaikki kalusteemme useita kertoja ennen kokoamista, jotta kaikki saumat olisivat tiiviitä eikä vesi pääsisi vahingoittamaan kalusteita. Mutta kaikella on rajansa. Vesi ja tahrat tulee poistaa heti kuivalla liinalla. On myös tärkeää, että kalusteet on sijoitettu tarpeeksi kauas kylpyammeesta tai suihkutilasta, jotta vedenroiskeet eivät yllä kalusteisiin.


Jos altistat puukalusteen päivittäin kosteudelle, siihen saattaa – vaikka se on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja pintakäsitelty useita kertoja – ajan mittaan tulla pieniä kolhuja, joista kosteus pääsee tunkeutumaan läpi, saa puun turpoamaan ja aiheuttaa lakkapintaan halkeamia. Mutta kun olet valppaana ja kuivaat kriittiset alueet, kuten ovet, puukalusteesi kestää pitkään hyvänä.

Puu ja viilut

Peilien ja peilikaappien hoito

Käytä peileille ja lasipinnoille lasinpuhdistusainetta sekä puhdistusliinaa. Alumiinipintojen puhdistukseen suosittelemme hieman kosteaa liinaa ja mietoa astianpesuaineseosta (1/8). 


Aiheeseen liittyvät sivut

AIR Wood, Dark Oak. Piilotettu sisälaatikko yhtenäisen etuosan takana.

Puu ja viilumme

Våra möbler tillverkas av MDF som lackeras alternativt kläs i ekfanér, betsas och slutligen omsluts med ytbehandlingen TX Top Extreme.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää
GRAND Walnot™.

Hoito-ohjeet

Täältä löydät hoito-ohjeemme kylpyhuonekalusteiden, suihkuseinien, pyyhekuivainten, hanojen ja suihkuhyllyjen ylläpitämiseeen.

Katso lisää