WC-kalusteet

wc-kalusteet tyylikkääseen vessaan tai kylpyhuoneeseen

Pieni vessa, kylpyhuone tai vieras-WC voi olla sekä kaunis että toimiva vaikka tilaa onkin rajoitetusti. Meiltä löydät laadukkaat WC-kalusteet, joissa on runsaasti säilytystilaa ja pienestä koostaan huolimatta niiden ulkoasu on tyylikäs ja ajaton. Vessan kalusteet kuten WC-kaapit ja allaskalusteet on suunniteltu kestämään kulutusta ja säilymään kauniina vuodesta toiseen. Tutustu myös WC:n peilikaappeihin ja peileihin ja luo tyylikäs kokonaisuus vessaan tai kylpyhuoneeseen.

WC:n allaskaappi VISKAN Solid 60 Premium White

Pienet WC-kalusteet

WC-kalusteiden valitseminen voi tuntua haastavalta pieneen vessaan. Minkäkokoisen allaskalusteen voin valita? Onko huoneessa tilaa WC-kaapille? Miten luon tilasta samalla tyylikkään ja käytännöllisen? Vaihtoehtoja kannattaa tutkiskella, jotta löydät sopivan vaihtoehdon niillä ominaisuuksilla, joita kaipaat WC-tilaan.

Kapeimmat WC-kalusteet löydät VISKAN Grip sarjastamme, jotka sopivat erityisesti pieneen kylpyhuoneeseen tai vieras-WC:hen.

VISKAN Grip allaskalusteet

VISKAN Grip allaskaapeista kapein on vain 40 cm leveä ovellinen kaappi, jonka sisältä löytyy kaksi kätevää hyllyä. Valitse lisävarusteena LED-valaistus kalusteen alle.

Jos haluat WC-kalusteen pehmeästi avautuvilla laatikoilla on VISKAN Grip 50 täydellinen vaihtoehto. Still Grey -väriseen kalusteeseen saat yhteensopivan harmaan vedinlistan.

VISKAN Grip sarjan allaskalusteet on saatavana valkoisena, harmaana tai Black Oak -tammiviiluna ja voit valita niihin minimalistisen kivikomposiittipesualtaan tai klassisen posliinipesualtaan.

WC-kaapit

Kätevä ratkaisu pieneen WC:hen on hyödyntää seinätilaa. WC-kaapin voi kätevästi sijoittaa esimerkiksi vessanpöntön yläpuolelle, jolloin saat kaivattua säilytystilaa ja hyödynnät myös seinätilan maksimaalisesti. Valikoimastamme löydät allaskalusteiden tyyliin sopivat seinäkaapit kahdessa eri korkeudessa 72 cm ja 120 cm. WC-kaappiin saat mahtumaan pienet tavarat ja kauneudenhoitotuotteet, jolloin vessa pysyy järjestyksessä ja siistinä.

Katso seinäkaapit

Jos olet todellinen säilytysguru, niin sijoitat kaksi seinäkaappia vierekkäin ja saat tuplasti säilytystilaa. 120 cm korkeat GRAND Grip seinäkaapit ovat ajaton valinta kauniissa harmaassa sävyssä.

Peili vai peilikaappi WC:hen?

WC:hen kannattaa ehdottomasti valita peilikaappi perinteisen WC-peilin sijasta. WC:n peilikaappi on myös valaistuksen takia erinomainen valinta pieneen vessaan. Se valaisee huoneen ja helpottaa päivittäistä kauneuden hoitoa. Pienin peilikaappimme on 40 cm leveä ja sisältää siirrettävät hyllyt, pistorasian ja monia muita hienoja ominaisuuksia.

Juuri nyt peilikaappi ja allaskaappi pakettihintaan 1240€!

Katso kampanja 

WC-hyllyt, joissa on designtunnetta

Tutustu myös pieniin WC-hyllyihin, jotka voit kiinnittää seinään liimaamalla, jolloin seinä ei vaurioidu poraamisen takia. Voit näppärästi sijoittaa useamman CASE-hyllyn seinälle ja luoda kivan yhdistelmän huurretusta akryylistä ja alumiinista valmistetuista designhyllyistä. Ne sopivat erinomaisesti myös suihkutilaan.

WC-hyllyt

CASE säilytysratkaisu mattavalkoinen

NEST mattamustan säilytyshyllyn luukku avautuu 45 astetta. 

Yhdistele useampia CASE-hyllyjä sijoittamalla ne epäsymmetrisesti seinälle.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Suunnittele

Opas: Pienet kylpyhuoneet

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua. Tässä 10 parasta vinkkiämme.

Katso lisää

Kuluttajat

Kampanjat

Suihkupaketti ja kylpyhuonekalusteet kampanjahintaan! Tarjoukset on voimassa 31.8.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta.

Katso lisää