Tarkistuslista kylpyhuone­remonttiin

4 askelta unelmiesi kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen remontti on jännittävä projekti. Se on samalla innostava mutta myös haastava ja vaatii paljon valmistautumista. Hyvä suunnittelu vie onnistuneeseen lopputulokseen ja palkintona saat uuden upean kylpyhuoneen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua pääsemään helposti maaliin.

Jos haluat saada kattavamman tarkistuslistan kylpyhuoneremonttiin voit ilmoittautua uutiskirjeeseemme, jolloin saat yksityiskohtaisen listan suoraan sähköpostiisi.

✓ Haluan tarkistuslistan

1. Inspiraatiovaihe

Aloita keräämällä niin paljon inspiraatiota kuin mahdollista. Googleta, selaa sisustuslehtiä ja tutustu blogeihin. Mieti sisustusta ja tarpeitasi. Mitä tarvitset? Allaskaluste, wc-istuin, suihkuseinä tai kylpyamme. Kuinka monen käytössä tila on päivittäin? Ja mikä tyyli sopii parhaiten: klassinen, maalaisromanttinen vai minimalistinen? Luo moodboard esimerkiksi Pinterestiin saadaksesi oikean fiiliksen väreistä ja materiaaleista.

Inspiraatio & Trendit   Kylpyhuonekalusteet

2. Suunnitteluvaihe

On aika aloittaa suunnittelu. Ota esille paperia ja kynä ja piirrä huoneen pohjakuva ovilla ja ikkunoilla. Piirrä oikeassa mittakaavassa ja mieti, miten ovet ja ikkunat avautuvat. Onko olemassa erityisiä olosuhteita, jotka on otettava huomioon? Missä on lattiakaivo? Onko sinulla ikkuna lähellä nurkkaa? Tai kenties kalteva katto? Merkitse kaikki tämä luonnoksiisi.

Voit kokeilla erilaisia ​​sisustus- ja suihkuratkaisuja digitaalisilla työkaluilla. Ehkä räätälöity suihkuseinä on optimaalinen ratkaisu kylpyhuoneeseesi. Muista valita kalusteet, jotka kestävät pitkään - niin muotoilun, toiminnallisuuden kuin laadunkin osalta. Unohtamatta säilytysjärjestelmää ja hyvää valaistusta.

Suunnittele kylpyhuone   Digitaaliset ohjelmat

3. Täytäntöönpanovaihe

Jos et ole vielä tehnyt niin, on aika käydä kylpyhuonemyymälässä ja tuoda ideasi esille. Hyödynnä myyjän asiantuntemusta ja kysy konkreettista palautetta. Ehkä he näkevät ratkaisuja, joita et itse ole ajatellut. Mieti tarkkaan ennen kuin päätät kalusteista ja materiaaleista. Jos sinulla ei vielä ole työhön rakentajaa, monet kylpyhuoneliikkeet tarjoavat palveluita tähän. Urakoitsijan valinta kannattaa tehdä huolellisesti ja palkata märkätiloihin erikoistuneet ammattilaiset, joilla on oikea pätevyys ja jolla on antaa todistuksen siitä, että työ on suoritettu oikein. Tärkeää on myös tehdä kirjallinen sopimus urakoitasijan kanssa väärinkäsitysten välttämiseksi.

Etsi myymälä  

4. Päätösvaihe

Nyt näet valoa tunnelinpäässä – uusi kylpyhuoneesi on pian valmis! Kun kylpyhuone on täysin valmis, on tärkeää, että saat rakentajalta todistuksen siitä, että työ on suoritettu ammattitaidolla. Tämä siksi, jotta vakuutus korvaa vahingon sattuessa, mutta myös silloin, kun tai jos aiot myydä asunnon.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä - onnittelut uudesta kylpyhuoneesta! Jaa kuvat lopputuloksesta Instagramissa ja tagaa INR Iconic Nordic Rooms.

Haluatko lisää vinkkejä ja neuvoja?

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kattavan tarkistuslistasta kylpyhuoneremonttiin, jonka voit tulostaa.

✓ Haluan tarkistuslistan

Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää