Suihkuseinät ja suihkukaapit

Pohjoismaiden laajin suihkuseinävalikoima – suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa parhaista materiaaleista 15 vuoden takuulla. Voit saada lähes kaikki suihkuseinämme juuri sinun kylpyhuoneeseesi mitoitettuna huoneen koosta ja muodosta riippumatta.

Suihkuseinäsarjat

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Yhteensopivat viimeistelyt koko kylpyhuoneeseen

Näin yhdistelet viittä eri viimeistelyämme kylpyhuoneesi sisustuksessa.

Tutustu vaihtoehtoihin

Räätälöity suihkukokemus

Tutustu suihkuseinäsarjoihimme ja opi luomaan oma ainutlaatuinen suihkuratkaisusi.

Suihkuseinäsarjat

Mitä tulisi ottaa huomioon kun valitsee suihkuseinän?

Aloita siitä mihin haluat sijoittaa suihkuseinän. Etsitkö suihkunurkkaa, tilanjakajaa tai suihkukaappia? Tämän jälkeen tarkista miten paljon tilaa sinulla on käytössä. Miten paljon tilaa sinulla on kun avaat ja suljet ovet? Haluatko, että ovet voi taittaa seinää vasten, jotta tilaa jäisi enemmän?

Millaisia suihkuseiniä on tarjolla?

Suihkuseiniä on viisi eri mallia: Suihkunurkka, tilanjakaja, yksittäiset suihkuseinät, suihkukaappi tai suihkuseinäratkaisu keskelle seinää. Ennen kuin valitset sinulle sopivan mallin, muista tarkistaa missä lattiakaivo sijaitsee, miten paljon pinta-alaa sinulla on käytössä ja miltä lattian kaato näyttää? Jos lattiakaato on hankala, kannattaa valita suihkukaappi.

Mitä eroa on suihkuseinällä ja suihkukaapilla?

Suihkukaapissa on allas ja ovet, jotka pitävät veden suihkukaapin sisäpuolella. Suihkuseinät tai suihkunurkat asennetaan suoraan kaakeliin ja on tärkeää tarkistaa lattian kaato ja lattiakaivon sijainti, kun asentaa suihkunurkan.

Miksi valita Ruotsissa valmistettu suihkuseinä?

Ruotsissa valmistetut suihkuseinät ovat korkealaatuisia ja takuuaika on usein pidempi. Hinta on hieman korkeampi, mutta korkealaatuiset tuotteet kestävät pidempään. Jos toivot räätälöityä suihkuratkaisua on kätevintä tilata lähellä olevalta tuottajalta, joka hallitsee koko tuotantoketjua.

Saako räätälöityjä suihkuseinäratkaisuja?

Kyllä, voit räätälöidä suurimman osan suihkuseinistä eri tavoin. Ehkä sinulla on kalteva katto johon lasi on mukautettava. Reiät putkien läpiviemiseen onnistuu myös, mutta ne on tehtävä ennen lasin karkaisua. Nämä suihkuseinät vaativat piirustuksen, jonka hyväksyt ennen tuotantoa. Käänny jälleenmyyjän puolelle, niin pääset alkuun.

Täältä löydät etsimäsi suihkuseinän

INR:lta löydät markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia suihkuseiniä ja suihkukaappeja. Suurin osa suihkuseinistä ja suihkunurkista voidaan mitoittaa tai leikata vinoon, jotta ne sopivat esimerkiksi viistoon kattoon kylpyhuoneessa. Yleensä tämä sisältyy suihkuseinän hintaan eikä maksa ylimääräistä.

Tutustu suihkuseinämallistoihimme

INR:n valmistamat suihkuseinät
Koska olemme olleet Pohjoismaiden merkittävin suihkutilakalustamisen asiantuntija jo yli 30 vuoden ajan, olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan sinulle suihkutilaratkaisuja, joita et löydä muualta. Vakiokokoisten suihkutilakalusteiden lisäksi valmistamme tuotteita täysin mittojen mukaan. Mitoitamme suihkukalusteemme tarkkaan sopimaan juuri sille tarkoitettuun tilaan. Kylpyhuoneen viisto katto tai ulkonevat yksityiskohdat ovat vain harvoin esteenä suihkuseinän sijoittamiselle haluttuun paikkaan. Voit siis huoletta suunnitella oman uniikin suihkuseinän ja tehdä suihkutilasta juuri kotisi ilmeen mukaisen.

Jokainen kylpyhuone ja suihku ansaitsee sille sopivan suihkuseinän, ja siksi tarjoamme lähes rajattomat mahdollisuudet yksilöidä suihkuseinät vaihtoehtojen ja lisävarusteiden avulla. Useimmissa suihkuseinissämme voit valita useista eri lasityypeistä, pintakäsittelyistä, heloista ja seinäprofiileista. Jos et löydä juuri oikeaa suihkutilaratkaisua näiltä sivuilta, voit hyvin suunnitella sen alusta alkaen itse. Jäljelle jäävä kysymys on: Minkä mallin suihkuseinistämme valitset? Sopisiko kotiisi parhaiten kääntyvä suihkuseinä kirkkaalla lasilla? Vaiko kiinteällä lasiseinällä ja ovella varustettu suihkunurkka tai kenties jotain ihan muuta? Tutustu upeisiin ja käytännöllisiin suihkuseiniin INR:n verkkosivuilla ja aloita unelmiesi suihkutilan suunnittelu.

Sanka-suihkuseinät

Yli 15 vuoden ajan olemme toimittaneet suihkuseiniä suomalaisiin koteihin. Monille olemme tuttuja Sanka-tuotemerkin laadukkaiden, kotimaisten suihkuseinien valmistajana. Sanka-tuotemerkki on jo vuodesta 2010 lähtien kuulunut INR-konserniin ja nyt suositut Sanka-suihkuseinät ja Sanka-suihkuovet löytyvät INR:n valikoimasta. Valikoimastamme löydät lukuisat suihkukalusteet peileistä suihkukaappeihin ja pesualtaista säilytysratkaisuihin. Tuotteisiimme luottavat myös sisustamisen ja remontoinnin ammattilaiset.

Sanka SYNC ja Sanka LINC -suihkuseinät löytyvät edelleen valikoimastamme samoilla hienoilla ominaisuuksilla ja entistä paremmilla vaihtoehdoilla. Mikä parasta, kaikki Sanka-suihkuseinät, jotka nyt saat INR:ltä, voidaan asentaa seinään Ruuviton–asennussarjamme avulla, jolloin poraamisen ja ruuvaamisen sijasta profiilin voi liimata tukevasti seinää vasten.

Miksi suihkuseinä kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuone on kodin huoneista se, jonka on kestettävä kulutusta eniten. Suihkusta aiheutuvat roiskeet ja kosteus asettavat korkeat vaatimukset kylpyhuoneen pintojen ja allaskalusteiden kestäävydelle. Täten mitkä tahansa materiaalit ja suihkukalusteet eivät käy, jos haluat sekä kestävän että tyylikkään lopputuloksen kylpyhuoneeseesi. Erinomainen ratkaisu kylpyhuoneeseen on lasinen suihkuseinä, joka estää kosteuden leviämisen suihkutilan ulkopuolelle. Riippuen kylpyhuoneen alasta voit valita juuri sinun kylpyhuoneeseen sopivan lasiseinän, olipa kyseessä suora tai kääntyvä suihkuseinä, suihkuovi, suihkunurkka tai suihkukaappi.

Pieneen kylpyhuoneeseen sopii erityisen hyvin kaartuva, taitettava tai kääntyvä suihkuseinä, joka säästää lattiatilaa. Katso vinkit pieneen kylpyhuoneeseen ja inspiroidu. Kiinteä tai kääntyvä suihkuseinä on loistava ratkaisu myös isompaan kylpyhuoneeseen, jossa se toimii hienona tilanjakajana. Jos taas kylpyhuoneen kaato ei ole tarpeeksi suuri tai tarvitset suihkutilan mökille, voi suihkukaappi olla parempi vaihtoehto, jolloin vesi pysyy taatusti suihkutilassa. Lue lisää suihkukaapeista, joita on saatavilla sekä liukuovella että saranoiduilla ovilla.

Skandinaavinen kylpyhuone mittojen mukaan

Suihkuseinä antaa kylpyhuoneeseen ylellisen ja ilmavan tunteen. Lasi heijastaa valoa ja antaa tilaa suurentavan tunteen. INR:n suihkuseinät sopivat skandinaaviseen sisustustyyliin ja ovat laadukkaiden materiaaliensa, kuten ensiluokkaisen lasin, ansiosta helppohoitoisia. Lisäksi käyttämämme lasi on erittäin kestävä ja klassinen vaihtoehto kylpyhuoneeseen, jonka voit odottaa kestävän pitkään. Tarjoamme suihkuseinille markkinoiden pisimmän, 15 vuoden takuun.

Toimiva ja juuri oman kylpyhuoneesi tyyliin sopiva suihkuseinä on harkittu ja valittu huolella, joten mieti millaiset suihkuseinät voisivat sopia sinun kotiisi. Oikean suihkuseinän valintaan vaikuttavat sen korkeus, leveys sekä muun muassa lasin väri ja sijoittelu. INR:n valikoimasta löydät kylpyhuoneeseesi esimerkiksi tyylikkäät ja toiminnalliset suihkunurkat, tilanjakajat, suihkuovet, ammeseinät sekä suihkukaapit.

Lue lisää, kuinka valita sopiva suihkuseinä juuri sinun kotiisi tai kuinka hankit kotiisi upeat suihkuseinät omien mittojen mukaan.