Tarvikkeet

Safe-Fix

SAFE-FIX-liimasarjan avulla voit liimata alumiiniprofiilin tukevasti seinään poraamisen ja ruuvaamisen sijaan. SAFE-FIXin ansiosta myös irrottaminen onnistuu jälkiä jättämättä.

Kuvaus
Faktat
Tiedostot
Videot
Kuvaus

Kuvaus

SAFE-FIX-liimasarjan avulla voit liimata alumiiniprofiilin tukevasti seinää vasten poraamisen ja ruuvaamisen sijaan. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia seinämateriaalista tai vesieristyksestä ja seinän sisällä olevista johdoista ja putkista. Sopii sarjoihin LINC Original ja LINC Flex sekä PILE, CASE ja NEST. SAFE-FIXin ansiosta myös purkaminen onnistuu jälkiä jättämättä.

Lue lisää kohdasta yksityiskohdat
Hinta alk 20 €

Vaihtoehdot

Malli
Safe-Fix Shower
Safe-Fix Shower
SAFE-FIX Mini
SAFE-FIX Mini
Faktat

Faktat

  • Safe-Fix-liimasarjalla sinun ei tarvitse ottaa huomioon seinän sisällä olevia materiaaleja, kuten vedeneristystä tai seinään piilotettuja asennuksia. Poraamisen ja ruuvaamisen sijaan liimaat suihkuseinäprofiilin tai suihkusäilytysratkaisun tukevasti seinään.  Safe-Fix mahdollistaa tuotteen poistamisen seinästä jälkiä jättämättä.
  • Sopii Linc-, Edge- sekä Pile-, Box-, Case- ja Nest-malleihin. Safe-Fix Shower soveltuu vain sileille kantaville pinnoille, kuten laatoille, klinkkerille, lasille ja metallille (ei muovimatolle tai kosteudenkestävälle tapetille tai mikrosementille).
  • 15 vuoden takuu.

Malli

Safe-Fix Shower
Safe-Fix Shower

SAFE-FIX Shower riittää kahteen LINC-seinäprofiiliin tai PILE-suihkusäilytysratkaisuun

Lue lisää
SAFE-FIX Mini
SAFE-FIX Mini

SAFE-FIX Mini on tarkoitettu CASE- ja NEST-tuotteille

Lue lisää
Tiedostot
Videot

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Yhteen­veto Hinta

Muokkaa

Yhteen­veto

Malli

Safe-Fix Shower

Tuotenumero

80000365

Hinta 70 €