Pyyhekuivaimet

Tutustu energiatehokkaisiin sähköisiin pyyhekuivaimiimme kolmessa eri vaihtoehdossa. Huomaat kuinka tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit voivat tarjota sekä lämpöä, valoa että tyyliä. Älä unohda saman sarjan pyyhekoukkuja, jolla luot yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneeseesi.

BOW

Red Dot Award ‑palkinnon saanut BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. BOW lämmittää froteepyyhkeen energiaa säästäen mutta tehokkaasti, koska pyyhe roikkuu ilmavasti ja kuivuu siksi nopeammin kuin taiteltuna. BOW on saatavana monilla pintakäsittelyillä ja etuosa myös valinnaisella puolimatalla RAL-värillä. Alhaalla lattiaa kohti suunnattu LED-valo on kaunis yksityiskohta, joka luo miellyttävää valoa pimeässä. Yhdistele saman sarjan pyyhekoukkujen kanssa.

Mattavalkoinen - Matta harjattu - Kiiltävä - Musta harjattu
- Valinnainen NCS takakappale; mattavalkoisena tai mustana harjattu

Siirry tuotteisiin

LINE

LINE-pyyhekuivain on yksi rakastetuimmista tuotteistamme. Sen yläreunassa on ikoninen sininen LED-valoraita, ja se sopii erinomaisesti kaikkialle. Valitse kiiltävä tai mattaharjattu teräs, messinki, valkoinen tai mattamusta tai vaikkapa oma suosikkivärisi NCS-asteikolta. Voit valita pyyhekoukuille saman pintakäsittelyn.

Kiillotettu - Matt harjattu - Matta valkoinen
Mattamusta - Messinki - Valinnainen NCS

Siirry tuotteisiin

MARK

MARK on ryhdikkäämpi versio LINE-klassikosta – sen muotoilu sopii ARC-suihkusarjan sekä STRICT-pesuallashanan heloihin. Valitse kiiltävä ruostumaton teräs tai mikä tahansa puolimatta NCS-väri. Yhdistele saman sarjan pyyhekoukkujen kanssa.

Kiiltävä - Valinnainen NCS

Siirry tuotteisiin

Pyyhekuivain

LINE

Vertikaalinen pyyhekuivain, jonka yläosassa oleva ikoninen valoraita ilmaisee, että kuivain on käytössä. LINE kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Kiiltävä Mattaharjattu NCS Valkoinen Musta Messinki

Hinta alk 360 €

Pyyhekuivain

MARK

LINE-pyyhekuivaimen kulmikas versio. Yläosassa on sama ikoninen valoraita, joka ilmaisee, että kuivain on käytössä. MARK kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Kiiltävä NCS

Hinta alk 420 €

Pyyhekuivain

BOW

Muotoilustaan palkittu BOW on sähköinen pyyhekuivain, josta on saatavana useita väriyhdistelmiä. Kuivaimen alaosassa oleva valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Valkoinen Musta NCS Mattaharjattu Kiiltävä

Hinta alk 500 €

Pyyhekoukku

BOW

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena RAL-sävynä.

Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä

Hinta alk 60 €

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää