Energiatehokkaat pyyhekuivaimet ikonisella muotoilulla

Tutustu energiatehokkaisiin sähkökäyttöisiin pyyhekuivaimiimme kahdessa eri versiossa, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. Täydennä saman sarjan pyyhekoukuilla.

Kaikki pyyhekuivaimet

Alkuperäinen

Tiukka muotoilu ja rakenne säästävät arvokasta tilaa – pieneenkin kylpyhuoneeseen mahtuu helposti kaksi pyyhekuivainta. Line näyttää hyvältä yksinään, mutta hienoimmalta ryhmässä. Perheessä voi olla hyvä idea hankkia jokaiselle perheenjäsenelle oma kuivain. Yhdistä saman sarjan pyyhekoukkujen kanssa.

Ruostumaton teräs

Line-pyyhekuivain ja saman sarjan pyyhekoukku on valmistettu ruostumattomasta teräksestä SS 304, joka on optimaalinen valinta parhailla llämmönkestävyysominaisuuksillaan. Voit valita useista klassisista viimeistelyistä tai NCS-väreistä.

Yövalaistus

Pyyhekuivaimen yläosassa on lämmitystä ja valaistusta ohjaava virtapainike. Kun sininen valoraita palaa, kuivain on valmis lämmittämään pyyhkeesi. Tämän lisäksi se antaa yöllä juuri oikean määrän valaistusta kylpyhuoneeseen.

29W

Line on yksi markkinoiden energiatehokkaimmista sähkökäyttöisistä pyyhekuivaimista, jonka kulutus on vain 29W. Line on S-merkitty, mikä takaa parhaan mahdollisen sähköisen turvallisuuden.

Line

Line-pyyhekuivain on designikoni ja yksi suosituimmista tuotteistamme. Upean muotoilunsa ja nerokkaan rakenteensa ansiosta Line lämmittää pyyhkeen tehokkaasti samalla, kun yläosassa oleva sininen LED-valo antaa mukavaa tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

Lue lisää

Bow

Bow saavutti suunnitteluyhteistyössä parhaan mahdollisen palkinnon, jota uskalsimme edes toivoa: se sai Red Dot Design Award -palkinnon erinomaisen muotoilun sekä toimivuuden ansiosta. Bow edustaa innovatiivista muotoilua valitsemassasi muodossa. Periaate on nerokkaan yksinkertainen – valitse pyyhekuivaimen takaosan sävy kahdesta vaihtoehdosta ja yhdistä siihen etukappale samalla tai eri viimeistelyllä. Yhdistä samaan sarjaan kuuluvat pyyhekoukut.

Lue lisää

Red Dot -voittaja

Innovatiivinen pyyhekuivain yksivärisellä muotoilulla tai valitsemallasi väreillä ja viimeistelyillä. Lämmitä pyyhe kuivaimen kaartuvassa ylä- tai alaosassa ja nauti alaspäin suuntautuvasta valkoisesta valosta, joka toimii tehokkaana yövalona.

Ympäristöystävällinen

Bow valmistetaan kierrätetystä alumiinista. Se on ystävällinen tuote sekä ympäristölle että lompakolle alhaisen sähkönkulutuksen ansiosta.

34W

Pyyhekuivain toimii sähköllä, ja sen kulutus on vain 34W. Bow-pyyhekuivain  lämmittää ja kuivaa pyyhkeen energiatehokkaasti. Bow on S-merkitty, mikä takaa parhaan mahdollisen sähköturvallisuuden.

Yövalaistus

Kun Bow on kytketty päälle, se hohtaa valkoista valoa, joka on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä. Virtapainike sijaitsee pyyhekuivaimen pohjassa.


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää