Sähkökäyttöiset pyyhekuivaimet ikonisella designilla

Tutustu energiatehokkaisiin sähkökäyttöisiin pyyhekuivaimiimme kahdessa eri vaihtoehdossa. Huomaat kuinka tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit voivat tarjota sekä lämpöä, valoa että tyyliä. Älä unohda saman sarjan pyyhekoukkuja, jolla luot yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Pyyhekuivain

LINE

LINE-pyyhekuivain on yksi rakastetuimmista tuotteistamme. Sen yläreunassa on ikoninen sininen LED-valoraita, ja se sopii erinomaisesti kaikkialle. Valitse useista kauniista viimeistelyistä tai vaikkapa oma suosikkivärisi NCS-asteikolta. Voit valita pyyhekoukuille saman pintakäsittelyn.

Teho 29 W

LINE

INR Unleashead –
Tuotteet

Unleashed luo edellytykset yhtenäisen ilmeen luomiseen kylpyhuoneessa värien ja metallien avulla. Unleashed-tuotteiden avulla voit valita suihkuseinän helat, kattosuihkun, pyyhekuivaimen, pesuallashanan ja pohjaventtiilin samassa värissä.

Pyyhekoukku LINE, Matte Black.

LINE on tyylikkäin, kun niitä on useampi vierekkäin. 
Valitse koukut samassa viimeistelyssä.

 

Pyyhekuivain

BOW

Red Dot Award ‑palkinnon saanut BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. BOW lämmittää froteepyyhkeen energiaa säästäen mutta tehokkaasti, koska pyyhe roikkuu ilmavasti ja kuivuu siksi nopeammin kuin taiteltuna. BOW on saatavana monissa viimeistelyissä. Yhdistele saman sarjan pyyhekoukkujen kanssa.

Teho 34 W

BOW

Alaspäin suunnattu valo antaa mukavaa tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Valitse useista viimeistelyistä tai vaikkapa suosikkivärisi NCS-asteikolta.

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää