PILE

CASE

NEST

< >

Suihkusäilytys

Täydellinen suihkukokemus on muotoilun, materiaalien ja järjestyksen yhteissumma. Siirrämme pullot lattialta seinille tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin, joihin mahtuu kaikki – ja jotka kätkevät enemmän kuin näyttävät. Mikä on sinun suosikkisi: PILE, NEST vai CASE?

Yksityiskohdat

Eri tyypit

Asennetaan erikseen tai integroituna suihkunurkkaan

Värivaihtoehdot

PILE

Älykäs suihkusäilytysratkaisu PILE sulautuu yhteen LINC- ja SYNC- suihkuseinien kanssa. Ainutlaatuinen suihkusäilytysratkaisu, jonka sisäpuolella on portaattomasti siirrettävät hyllyt ja joka 2000 mm:n korkeutensa ansiosta kätkee helposti uumeniinsa myös suuren perheen kaikki shampoo- ja pesuainepullot.

Tutustu PILE säilytysratkaisuun

Vihdoinkin PILE mustana

Kauan odotettu uutuus on mattamusta PILE. Yhdistä mihin tahansa LINC suihkuseinään mustilla profiileilla.

Katso mustat LINC -suihkut

Kun valitset PILE-, NEST- tai CASE-säilytysratkaisun, sampoopullot eivät enää loju jaloissa lattialla. Kaikki on käsillä mutta järjestyksessä, ja harmoninen ympäristö on ilo niin silmälle kuin mielellekin. Mikä on sinun suosikkisi?

Suihkusäilytys

  • Saatavan useissa väreissä ja eri pintakäsittelyllä.
  • Ruuviton asennus (NEST ja CASE)

CASE

CASE-säilytyshyllyn tyylikkään muotoilun ansiosta sen voi sijoittaa yksin tai ryhmään. Värivaihtoehdot ovat mattamusta, liuskeharmaa ja valkoinen. Ovi on samanväristä huurrettua akryyliä. Jos haluat välttää kaakelin poraamista voit sen sijaan liimata seinäkaapin mukana tulevan liimapakkauksen avulla. Helppo asennusmenetelmä, joka ei jäta jälkiä seinään edes purettaessa.

Tutustu CASE säilytysratkaisuun

NEST

NEST-kaappi pitää pullot suojassa ja piilossa ulkomaailmalta joko seinällä tai suihkutilan ulkopuolella. Kun avaat huurretun luukun, näet kaikki suihkutuotteet yhdellä silmäyksellä. Lokerollinen luukku kallistuu auki 45 °, joten pullot eivät pääse putoilemaan. Pohjassa olevien aukkojen ansiosta kaapin puhdistus on helppoa. Tilavaan NEST-kaappiin mahtuvat koko perheen sampoopullot. Ruuvittoman asennuksen ansiosta se on myös helppo kiinnittää seinälle eikä laatoitukseenkaan tule reikiä. Värivaihtoehdot ovat mattamusta, liuskeharmaa ja valkoinen. Luukku on huurrettua akryyliä.

Tutustu NEST säilytysratkaisuun

Neljä valittua suosikkia

Kampanjatuote

Suihkutilan

PILE-säilytysratkaisu

PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Voidaan liimata.

Kiiltävä Musta Mattaharjattu Valkoinen

Hinta alk 300 €

Suihkutilan

NEST-säilytysratkaisu

Seinäkaappi, jossa on lokeroitu luukku suihkutarvikkeiden säilytystä varten. Avaa himmeä luukku, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi. Voidaan liimata.

Musta Valkoinen

Hinta alk 150 €

Suihkutilan

CASE- säilytysratkaisu

Tyylikäs seinäkaappi, jossa on pivot-saranalla kiinnitetty luukku suihkussa tarvittavien pullojen säilytystä varten. CASE on saatavana useana upeana värinä, ja se voidaan liimata.

Musta Valkoinen

Hinta alk 100 €

Suihkutilan

CASE- säilytysratkaisu

Tyylikäs seinäkaappi, jossa on pivot-saranalla kiinnitetty luukku suihkussa tarvittavien pullojen säilytystä varten. CASE on saatavana useana upeana värinä, ja se voidaan liimata.

Musta Valkoinen

Hinta alk 100 €

Valitse yhteensopivat tuotteet

Suihkuseinät

Pyyhekuivaimet

Kalusteet pesualtaalla

BLACK EDITION

Noudata mustaa linjaa kylpyhuoneessa ja viimeistele tyyli mustalla pyyhekuivaimella ja pesuallashanalla. 

Lue lisää

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti.

 

Lue lisää

Kuluttajat

Voita designsäilytys

Voita designsäilytys!
Mikä suihkusäilytys on suosikkisi – NEST vai CASE? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa yksi tyylikkäistä säilytysratkaisuistamme kylpyhuoneeseen.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää