Suihkutilan NEST-säilytysratkaisu

Seinäkaappi, jossa on lokeroitu luukku suihkutarvikkeiden säilytystä varten. Avaa himmeä luukku, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi. Voidaan liimata.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

Pintakäsittely

Valkoinen

Tuotenumero

80000680

Edut

Ruuviton asennus 5153538

Hinta yhteensä 160 €

Ilmoita tilatessasi

  • tuotenumero.

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

NEST pitää pullosi järjestyksessä seinällä suihkussa tai sen ulkopuolella. Avaa himmeä luukku, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi. NEST on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä sekä kestävän että helposti puhdistettavan säilytysratkaisun. Pohjassa on puhdistamista helpottavat tyhjennysreiät. Seinään kiinnitys tuotteen mukana tulevilla ruuveilla tai vaihtoehtoisesti liimaamalla erikseen myytävällä SAFE-FIX Mini liimaussarjalla.

  • Saatavana mattamusta / Dark Frost ja valkoinen / Opaali Frost.
  • Leveys 400 mm.
  • Syvyys 100 mm.
  • Korkeus 250 mm.
  • Kallistettava luukku kääntyy 45 astetta.
  • Seinään kiinnitys tuotteen mukana tulevilla ruuveilla tai vaihtoehtoisesti liimaamalla erikseen myytävällä SAFE-FIX Mini liimaussarjalla.   

 

Edut

Kuvat

2/6

Täydellinen suihkukokemus vaatii muotoilun, materiaalien ja järjestyksen asiantuntemusta. Tässä saat yleiskatsauksen suihkutilaan tarkoitetuista säilytysratkaisuistamme.

Lataa korkean resoluution kuvat

3/6

Nyt loppui tilasta taistelu! Tilavaan ja syvään NEST-kaappiin mahtuvat koko perheen pullot. Kuvassa valkoinen versio.

Lataa korkean resoluution kuvat

4/6

Luukku kallistuu 45 astetta, jolloin sisällä olevat tuotteet näkee hyvin. Pohjassa on tyhjennysreiät, ja koko luukku ja sisäosa voidaan irrottaa puhdistusta varten.

Lataa korkean resoluution kuvat

5/6

Nyt loppui tilasta taistelu! Tilavaan ja syvään NEST-kaappiin mahtuvat koko perheen pullot. Kuvassa musta versio.

Lataa korkean resoluution kuvat

6/6

Luukku kallistuu 45 astetta, jolloin sisällä olevat tuotteet näkee hyvin. Pohjassa on tyhjennysreiät, ja koko luukku ja sisäosa voidaan irrottaa puhdistusta varten.

Lataa korkean resoluution kuvat

< >

Tiedostot

Yhdistä

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Angel

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC Angel on saatavana kiinteinä vakiomittoina, joita voit yhdistellä vapaasti, mutta myös mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Hinta alk 900 €

Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä, ja letkulle ja käsisuihkulle on useita värivaihtoehtoja LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Kromi Musta Valkoinen

Hinta alk 900 €

Pyyhekuivain

LINE

Vertikaalinen pyyhekuivain, jonka yläosassa oleva ikoninen valoraita ilmaisee, että kuivain on käytössä. LINE kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Kiiltävä Mattaharjattu NCS Valkoinen Musta Messinki

Hinta alk 390 €

Kattosuihku

EASE

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. EASE-kattosuihkun korkeutta voi säätää, ja siinä on nelikulmainen suihkupää, joka sopii hienosti yhteen ARC- ja EPIC-suihkusarjojemme kulmikkaiden helojen kanssa.

Kromi Musta Valkoinen

Hinta alk 1 080 €

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Niagara

Käytännöllinen suihkunurkka, jossa on kaksi kaarevaa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismaisen LINC Niagaran ovia voit yhdistellä vapaasti ja asentaa sen periaatteessa minkä mittaisena tahansa. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Musta Valkoinen Mattaharjattu

Hinta alk 900 €

Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä ja kromiviimeistellyllä 3-toimisella käsisuihkulla LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Kromi

Hinta alk 900 €