Suihkulastat suihkutilaan

Ota tavaksesi kuivata lasi aina suihkun jälkeen, niin kalkki ja muut pesuainejäämät eivät tartu niin helposti lasiin. Säilytä T-lastaa suihkutilassa, jotta se on aina kätesi ulottuvilla. Clip-lastan uran ansiosta sen voi helposti kiinnittää joko Box- tai Pile-säilytysratkaisun profiiliin.

Clip-lastan uran ansiosta sen voi helposti kiinnittää Box-säilytysratkaisuun. Box.

Säilytä lasta  Pile-profiiliin kiinnitettynä, jotta se on aina käden ulottuvilla.

Clip

Clip-suihkulasta on antrasiitinväristä silikonia, jossa on teräsydin, joka auttaa pitämään suihkutilan ja lasit puhtaina ja siisteinä. Ota tavaksesi kuivata lasi aina suihkun jälkeen, niin kalkki ja muut pesuainejäämät eivät tartu niin helposti lasiin. Jotta lasta on aina kätesi ulottuvilla, säilytä Clip-lasta Box- tai Pile-säilytysratkaisun profiiliin kiinnitettynä, johon se on helppo kiinnittää lastassa olevan uran ansiosta.

Lue lisää

T

T on suihkulasta, jonka pidät mielelläsi esillä. Käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu, antrasiitinvärinen silikonilasta, jossa on teräsydin, auttavat sinua pitämään suihkutilan siistinä ja raikkaana. Ota tavaksesi pyyhkiä lasit aina suihkun jälkeen, niin kalkki ja muut jäämät eivät tartu niin helposti lasin pintaan. Säilytä T-Lasta suihkutilassa, jotta se on aina käden ulottuvilla.

Lue lisää


Tutustu myös näihin

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Suihkuseinälasimme

Kaikki suihkuseinämme ovat CE-merkitty ja lasit on valmistettu lämpökarkaistusta turvalasista turvallisuutesi vuoksi.

Katso lisää
Suihkutilan säilytysratkaisut NEST, CASE, BOX ja PILE.

Suihkusäilytys

Innovatiivisia säilytysratkaisuja suihkutiloihin, jotka kätkevät shampoopullot näkyviltä.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää