GRAND Walnot™.

Markkinoiden kovin pintakäsittely

Minkälaiset odotukset sinulla on kylpyhuoneesi sisustukselta? Tietysti, että se kestää kauan. Valitettavasti tämä ei ole aina itsestään selvää. Siksi kehitimme TX Top Extreme™ -pintakäsittelyn, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat erittäin kestäviä iskuille ja päivittäiselle kulumiselle. Ainakin 15 vuoden ajan, jonka takuumme lupaa.

GRAND Walnot™.

TX Top Extreme™

Pintakäsittely TX Top Extreme™ on kehitetty yhteistyössä INR:n ja yhden maailman johtavista maalivalmistajien kanssa. Tavoitteena oli kehittää pintakäsittely, joka kestäisi kylpyhuoneympäristössä vähintään 15 vuotta. Onnistuimme siinä. Kova ja vedenkestävä TX Top Extreme™ -pinta tiivistää ja suojaa. Kosteudenkestävyys vähintään kolme kertaa normaalia suurempi ja kestää iskuja jopa kaksinkertaisesti. INR on ainoa Pohjoismainen yritys, joka tarjoaa TX Top Extreme™ -lakattuja tuotteita

Ostaessasi INR:n kylpyhuonekalusteen, peilikaapin tai kylpyhuoneen säilytysratkaisun TX Top Extreme™ -lakka sisältyy hintaan.

Kylpyhuonekalusteet


Aiheeseen liittyvät sivut

AIR Wood, Dark Oak. Piilotettu sisälaatikko yhtenäisen etuosan takana.

Puu ja viilumme

Våra möbler tillverkas av MDF som lackeras alternativt kläs i ekfanér, betsas och slutligen omsluts med ytbehandlingen TX Top Extreme.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää
Viskan posliini pesuallas

Laatu

Tuotekehitysjohtaja Kristian Olsson kertoo, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa.

Katso lisää