GRAND Walnot™.

TX Top Extreme™

Markkinoiden kovin pintakäsittely

Minkälaiset odotukset sinulla on kylpyhuoneesi sisustukselta? Tietysti, että se kestää kauan. Valitettavasti tämä ei ole aina itsestään selvää. Siksi kehitimme TX Top Extreme™ -pintakäsittelyn, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat erittäin kestäviä iskuille ja päivittäiselle kulumiselle. Ainakin 15 vuoden ajan, jonka takuumme lupaa.

Mikä tekee TX Top Extreme™-lakasta niin ainutlaatuisen?

Pintakäsittely TX Top Extreme™ on kehitetty yhteistyössä INR:n ja yhden maailman johtavista maalivalmistajien kanssa. Tavoitteena oli kehittää pintakäsittely, joka kestäisi kylpyhuoneympäristössä vähintään 15 vuotta. Onnistuimme siinä. Kova ja vedenkestävä TX Top Extreme™ -pinta tiivistää ja suojaa. Kosteudenkestävyys vähintään kolme kertaa normaalia suurempi ja kestää iskuja jopa kaksinkertaisesti. INR on ainoa Pohjoismainen yritys, joka tarjoaa TX Top Extreme™ -lakattuja tuotteita

Ostaessasi INR:n kylpyhuonekalusteen, peilikaapin tai kylpyhuoneen säilytysratkaisun TX Top Extreme™ -lakka sisältyy hintaan.

Kylpyhuonekalusteet

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää

Tietoa INR

Laatu

INR:n tuotekehitysjohtaja Kristian Olsson kertoo, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää