TIETOA TX TOP EXTREME™ PINTAKÄSITTELYSTÄ

Minkälaiset odotukset sinulla on kylpyhuoneesi sisustukselta? Tietysti, että se kestää kauan. Valitettavasti tämä ei ole aina itsestään selvää. Siksi kehitimme TX Top Extreme™ -pintakäsittelyn, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat erittäin kestäviä iskuille ja päivittäiselle kulumiselle. Ainakin 15 vuoden ajan, jonka takuumme lupaa.

Tuotteet

MITÄ TX Top Extreme™ ON?

Pintakäsittely TX Top Extreme™ on kehitetty läheisessä yhteistyössä INR:n ja yhden maailman johtavien maalinvalmistajien kanssa. Tavoitteena oli kehittää pintakäsittely, joka kestäisi vaativaa kylpyhuoneympäristöä vähintään 15 vuoden ajan. Onnistuimme siinä.

Tietoa lakan taustasta

Mitkä tuotteet on käsitelty TX Top Extreme™-lakalla?

Kaikkien kalusteiden, peilikaappien ja säilytysratkaisuiden ulkoiset puupinnat INR:n valikoimassa vuodesta 2019 lähtien. Kalusteisiin ruiskulakataan kolme kerrosta TX Top Extreme™-lakkaa, jonka ansiosta tuotteen pinta on aivan yhtenäinen ja saumaton. Lakalla tiivistetty pinta on samanaikaisesti kivenkova ja silkkinen.

Kylpyhuonekalusteet

Mikä tekee TX Top Extreme™ lakasta niin ainutlaatuisen?

  • Kova ja vedenkestävä TX Top Extreme™ -pinta tiivistää ja suojaa.
  • Kosteudenkestävyys vähintään kolme kertaa normaalia suurempi ja kestää iskuja jopa kaksinkertasesti.
  • INR on ainoa Pohjoismainen yritys, joka tarjoaa TX Top Extreme™ -lakattuja tuotteita
    Videot TX Top Extreme™-lakasta

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Lue lisää

Tietoa INR

Care Less

Care Less laatujärjestelmämme löytyy kaikista tuoteryhmistä punaisena lankana. Tässä näet otteen näistä tuotteista ja ominaisuuksista.

Lue lisää

Designmallistot

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Lue lisää