Peilikaappi tyylikkäällä designilla ja älykkäillä yksityiskohdilla

Valitsemalla yhden peilikaapistamme saat älykkään säilytystilan allaskalusteesi yläpuolelle, jossa on poikkeuksellisen hyvin suunniteltu sisusta. Tehokas LED-valaistus, pistorasiat, magneettipidike pientavaroille ja kaksipuoliset peiliovet sisältyvät hintaan, ja valittavana on monia muita vaihtoehtoja. Kaikki peilikaappimme valmistetaan Ruotsissa ja ne on suunniteltu erityisesti kosteisiin olosuhteisiin.

Kylpyhuonepeilit

Pyöreä peilikaappi

Ø:800 mm D:160 mm

Ylellisyyttä ja käsityötaitoa huokuva Circ peilikaappimme on suunniteltu Air Wood-kalustesarjaan, mutta se sopii yhtä hyvin kaikkiin sarjoihimme. Pyöreä valopeili koostuu kahdesta peiliovesta. Kaapissa on kolme kiinteää hyllyä ja takaosa on tammiviilua sävyssä Natural Oak. Pistorasia, magneettipidike pientavaroille ja kosketuspaneeli kirkkauden ja värilämpötilan säätöön ovat vakiona tässä huippuvarustetussa peilikaapissa. Circ on saatavana väreinä Premium White, Natural Oak, Dark Oak, Black Oak ja Accent/NCS.

CIRC

Suorakaiteen muotoiset peilikaapit

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Stage on hyvin varusteltu peilikaappimme kaksipuolisilla peiliovilla ja mukavilla ominaisuuksilla, kuten pistorasia ja magneettipidike pientavaroille. Peilissä ei ole omaa virtapainiketta, vaan se on kytketty huoneen virtakytkimeen.  Stage on saatavana väreissä Premium White, Still Grey, Light Sand, Natural Oak, Dark Oak, Black Oak ja Accent/NCS.

Jos haluat peilikaapin, jossa on enemmän vaihtoehtoja valaistuksen suhteen - esimerkiksi sisävalaistus ja valonsäätö - kannattaa valita Stage Plus.

Kaikki Stage

Valon säätö

Kaikissa kaapeissa on LED-valaistus, joka antaa miellyttävän mutta tehokkaan valkoisen valon. Valitse Circ tai Stage Plus, jos haluat lisävalaistusta ja kirkkauden sekä värilämpötilan säädön kaapin sivussa olevan kosketuspaneelin kautta.


Aiheeseen liittyvät sivut

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää
Allaskaluste Grip 140 Dark Oak.

INR

Ruotsissa valmistetut suihkutilaratkaisut ja kylpyhuonekalusteet skandinaavisella muotoilulla luovat edellytykset helpompaan arkeen korkean laadun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

Katso lisää

Asioita, jotka tulee ottaa huomioon uutta peilikaappia valittaessa

Peilikaappia valitessa on otettava huomioon useita asioita. Ulkonäkö, koko, mutta myös mitä ominaisuuksia kaapiltasi haluat. Katso alta, mitä olemme huomioineet peilikaapin suunnittelussa.

Miksi peilikaapi?

Ehkä mietit, haluatko peilikaapin vai tavallisen peilin. Molemmissa on hyvät ja huonot puolet. Vaikka tavallinen peili saattaa antaa hieman ilmavamman vaikutelman, peilikaappi tarjoaa arvokasta säilytystilaa ovien takana - mitä et voi koskaan olla liikaa kylpyhuoneessasi. Tarjolla on myös muita etuja, kuten pistorasia ja muut älykkäät toiminnot.

Peilikaappi älykkäillä toiminnoilla

Tuskin pärjää ilman peilikaapin sähköpistorasiaa. Mahdollisuus ladata parranajokonetta tai hammasharjaa suoraan kaapissa nukkuessasi tai ollessasi töissä on kullan arvoista. Toinen näppärä asia peilikaapeissamme on vempaimen pidikemagneetti, johon voit kiinnittää pinsettejä tai hiusneuloja. Voit vapaasti valita suurentavan peilin, jonka kiinnität oven sisäpuolelle.

 

Peilikaapin väri ja muoto

Harkitsetko suorakaiteen muotoista peilikaappia vai, miten olisi pyöreää peilikaappi? Pyöreät peilit eivät ole koskaan olleet trendikkäämpiä kuin nyt, ja niitä on todella saatavana myös peilikaappina. Haluatko peilikaappisi samanvärisenä tai samalla viilulla, kuin allaskalusteesi vai haluatko mieluummin valkoisen peilikaapin.

Peilikaappi valaistuksella

Peilikaapin valaistus on kaiken A ja O. Valitse peilikaappi, jossa on sekä ylä- että alavalaistus, niin saat todella tyylikkään peilikaapin, joka on myös toimiva. On käytännöllistä, ettei illalla tarvitse kytkeä kattovalaisinta päälle, vaan antaa peilikaapin tunnelmallisen valon valaista kylpyhuoneen.

Ruotsissa valmistetut peilikaapit

Koska INR:n peilikaapit valmistetaan Ruotsissa, on koko tuotantoketju hallinnassamme ja takaa hyvän laadun. Kun valitset INR:n peilikaapin saat laadukkaan tuotteen, joka kestää ja säästää ympäristöä.

Peilikaappi pitkällä tuotetakuulla

Kannattaa miettiä, kuinka pitkä peilikaapin takuuaika on. Kylpyhuoneen kosteassa ympäristössä kannattaa valita peilikaappi, joka takaa pitkän käyttöiän ja jolla on pitkä takuu.