Suihkulistat

  

Huoltosarjat ja listat suihkuseinille

Ajan myötä kaikki suihkulistat menettävät kimmoisuutensa ja voivat muuttua värjäytyneiksi kalkin, saippuan jäännösten ja lian vuoksi. Onneksi voit helposti vaihtaa listat uusiin, jotta suihkutilasi säilyy raikkaana. Tarjoamme neljä erilaista huoltosarjaa, joissa on tiivisteet, magneettilistat ja voiteluainetta. Ostat huoltosarjan lähimmältä jälleenmyyjältämme.

Huoltosarja

Huoltopaketeistamme löytyy neljä eri vaihtoehtoa; laahustiivisteet, jossa kaksi eri korkeutta, magneettilista sekä voitelurasva suihkuseiniemme vanhempiin malleihin. Laahustiiviste tulee ovien alareunaan ja magneettilista ovine väliin. Huomioi, että tippakaistale tulee ovien sisäpuolelle. Osta huoltosarjan lähimmältä jälleenmyyjältämme.

Huoltosarjat

Näin vaihdat laahustiivisteen

NÄIN VAIHDAT SUIHKUSEINÄN TIIVISTELISTAN

  1. Mittaa, kuinka pitkä lista tarvitaan.
  2. Leikkaa suoraan esimerkiksi puutarhasaksilla.
  3. Paina listaa varovasti, kun vesilista on käännetty sisäänpäin.

Käytä lasin parissa työskennellessäsi aina suojalaseja ja -käsineitä. Varo lasin kulmia ja reunoja, sillä ne ovat herkkiä iskuille.

Tutustu myös näihin

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Sokkelilista suihkuseinille

Sokkelilista on kiiltävää alumiinia, ja sitä on saatavana kolmessa eri vaihtoehdossa; pyöreään suihkunurkkaan, sekä suoralista kahden seinän väliin.

Katso lisää

Hoito-ohjeet

hoito-ohjeet suihkuseinille

Oma siivousasiantuntijamme Lotta antaa vinkkejä parhaimmista nikseistä suikuseinien ja suihkulasien puhdistamisessa. Täältä löydät myös viralliset hoito-ohjeet.

Katso lisää