Rengöra duschvägg

Suihkuseinien puhdistaminen

Suihkuseinien hoito-ohjeet ja puhdistus

Harva asia ovat yhtä epämiellyttävä kuin likainen kylpyhuone! Suihkuseinät kannattaa siksi puhdistaa säännöllisesti välttääksesi lian ja kalkin pinttymistä pintoihini. Aika ajoin on myös hyvä uusia suihkuseinien tiiviste- ja magneettilistat. Tältä sivulta löydät hoito-ohjeita suihkuseinille. Tältä sivulta löydät viralliset hoito-ohjeet suihkuseinille sekä siivousasiantuntijamme Lotan omat niksit suihkuseinien puhdistaminseen. Tulostukseen sopiva versio hoito-ohjeistamme, klikkaa tästä.

Käytä suihkulastaa

Lasin pinnassa on suuri määrä mikroskooppisen pieniä huokosia, joihin voi kerääntyä ajan mittaan likaa, saippuajäämiä ja saostumia, erityisesti jos asut alueella, jossa veden kalkkipitoisuus on korkea. Lasia kannattaa siksi hoitaa säännöllisin väliajoin, jotta se säilyttää upean kirkkautensa. Tehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää suihku puhtaana ja hyväkuntoisena on kuivata se aina käytön jälkeen kumilastalla tai pehmeällä liinalla. Näin vältyt turhilta kalkkisaostumilta.

Suihkulasta


Jälleenmyyjät

Rengöra duschlist

Vaihda tiivistelistat aika ajoin

Suihkuseinän tiivistelistat ovat kuluvia osia, jotka voivat likaantua ja värjäytyä muutaman vuoden käytön jälkeen. Vaihtamalla uudet tiivistelistat voit helposti päivittää suihkuseinäsi raikkaamman näköiseksi. Huoltosarjoistamme löytyy laahustiivisteet sekä magneettilistat ovien väliin, jotka voit tilata jälleenmyyjiltämme.

Huoltasarjat


Jälleenmyyjät

Rengöring av duschvägg kalk

Käytä oikeaa puhdistusainetta

Pinttyneen lian poistoon suositellaan siihen tarkoitettuja puhdistusaineita, joita on saatavilla päivittäistavarakaupoissa. Lue puhdistusaineen ohjeet ennen sen käyttöä varmistaaksesi, että aine sopii kyseiselle pinnalle. Huomioi, että hiovia aineita sisältävät sienet tai puhdistustahnat voivat naarmuttaa sekä lasia että metallia. Käsittele kuvioitua tai huurrettua lasia erityisen varovasti. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile sitä aina ensin pienelle alueelle.

Kotitalousetikka (max 12 %) on tehokas kalkkitahroja vastaan. Hiero, anna vaikuttaa, huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai froteepyyhkeellä.

Hoito-ohjeet

 


SIIVOUSASIANTUNTIJAN VINKIT

Puhdista suihkulasi 3 vaiheessa

Kysyimme siivousasiantuntija Lotalta hänen parhaasta vinkit suihkuseinien puhdistamiseen ja näin hän vastasi.

Korostamme, että tämä ovat Lotan yksityiset siivousvinkit. Löydät viralliset hoito-ohjeemme ylhäältä tältä sivulta.

1. Sekoita 0,5 dl sitruunahappoa 1 litraan lämmintä vettä ja kaada muutama tippa pesuainetta.

2. Upota pehmeä liina seokseen ja pyyhi sillä suihkulasi. Ole varovainen, ettet pyyhi profiileja ja muovi- tai alumiiniosia seoksella, sillä ne voivat vaurioitua. Älä myöskään käytä suihkepulloa, koska se sitä on vaikeaa kohdistaa ainoastaan lasiosaan.

3. Anna vaikuttaa 20 minuutin ajan ja huuhtele sitten lasit.

 

Jos suihkulasit eivät vieläkään ole täysin puhtaita, ota sitten sieni, jolla on vähän karkeampi pinta (mutta ei liian karkea), esimerkiksi puhdistussieni. Upota sieni seokseen ja kaada muutama tippa pesuainetta suoraan sienelle ja vaahdota sieni kunnolla.Hiero hyvin vaahdoitettua sientä kevyesti lasia vasten, jotta et naarmuta lasia. Kun olet valmis, on erittäin tärkeää, että huuhtelet sekä lasin että kaikki ympäröivät yksityiskohdat ja materiaalit (esim. muovi, alumiini, laatat jne.) huolellisesti. Muuten ne voivat vaurioitua. 


Suihkukaappien hoito-ohjeet

Valumarmorin sileällä ja huokosettomalla pinnalla on gel-coat-suojakerros. Niin kauan kuin tämä suojakerros säilyy ehjänä, materiaali pysyy kauniina ja hyväkuntoisena. Puhdista siksi pinta kostutetulla liinalla tai erittäin miedolla, nestemäisellä puhdistusaineella. Kiillon lisäämiseksi voit käyttää kiillotusainetta tai autovahaa, jossa ei ole hiovia aineita. Noudata tuotteen ohjeita. Kun toistat käsittelyn säännöllisesti, pinta pysyy monta vuotta uudenveroisena. 

Älä koskaan käytä happoja, ammoniakkia, voimakkaita puhdistusaineita, hiovia aineita, kloriittia tai kaustista soodaa altaan puhdistamiseen. Terävien esineiden käyttö altaassa voi vahingoittaa pintakerrosta.

Suihkukaapit

Aiheeseen liittyvät sivut

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää
AIR Solid ja pöytätaso Raw Concrete.

Hoito-ohjeet

Lue, miten huolehdit INR-kylpyhuonekalustuksestasi mahdollisimman hyvin.

 

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää