Tietoa käyttämistämme metalleista

Kun valmistamme suihkuseiniä, pyyhekuivaimia ja hanoja, käytämme yksinomaan korkealaatuisia metalleja ja edistyksellisimpiä pintakäsittelyjä, jotka on mukautettu kestämään vaativissa kylpyhuoneolosuhteissa. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu kestämään pitkään, kuormittamatta ympäristöämme.

Materiaalimme

Alumiini

Alumiini on kevyt, mutta vahva metalli, joka kestää melko hyvin ilman ja veden vaikutusta eikä siis ole altis korroosiolle. Tuotteissamme alumiiniin sekoitetaan pieni määrä muita metalleja, minkä ansiosta se saa lähes teräkseen verrattavan lujuuden. Alumiini voidaan sulattaa ja kierrättää kerta toisensa jälkeen ja on siksi yksi parhaista vaihtoehdoista kierrätyksen kannalta.

Anodisointi on sähkökemiallinen prosessi, jossa metallin pintakerros vahvistuu ja saa myös lopullisen viimeistelyn tai värin. Pidämme anodisointia erittäin tärkeänä, koska lopputuote saa sen avulla huomattavasti vahvemman pinnan, joka kestää kylpyhuoneen päivittäistä kulutusta useiden vuosien ajan.

Ruostumaton teräs

Ruostumaton teräs on ylivoimaisesti paras metalli kylpyhuoneeseen. Siinä on monia hyviä puolia lujuuden, hygienian ja huollettavuuden suhteen. Lisäksi se on kestävä vaihtoehto, sillä terästä voidaan kierrättää loputtomasti. Ruostumaton teräs on myös täysin vapaa raskasmetallilyijystä, eikä sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita. Lisäksi se kestää korroosiota.

Harjatuissa ja kiillotetuissa versioissa käsittelemme ruostumattoman teräksen sen luonnollisessa muodossa. Värillisissä versioissa käytämme kehittynyttä ja parasta tekniikkaa: PVD, Physical Vapor Deposition. PVD-käsittelyllä tarkoitetaan sitä, kun väri tunkeutuu teräksen sisään – sen sijaan, että se asettuisi vain pinnalle. Tämä antaa metallille syvän värin, joka korostaa harjausta sekä tarjoaa naarmuuntumattoman pinnan, joka on monta kertaa kovempi, kuin lakattu pinta.

PVD-käsittely pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää muihin maalausmenetelmiin verrattuna. Tämä on suuri etu kylpyhuoneessa, jossa tuotteet altistuvat kovalle kulutukselle. Ei ole epätavallista, että maali irtoaa pinnoista, joita käsitellään päivittäin, kuten suihkupää tai vetimet. Joten PVD-käsitelty ruostumaton teräs on kaikissa olosuhteissa selvä voittaja.


Aiheeseen liittyvät sivut

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää

Hanojen hoito-ohjeet

Näin hoidat ja puhdistat hanat. Hoito-ohjeet pesuallashanoille ja kattosuihkuille. 

 

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää