suihkuseinät

Suihkuseinät

Suihkuseinät sekä suuriin että pieniin kylpyhuoneisiin

INR:lta löydät markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia suihkuseiniä ja suihkukaappeja. Suurin osa suihkuseinistä ja suihkunurkista voidaan mitoittaa tai leikata, jotta ne sopivat esimerkiksi viistoon kattoon kylpyhuoneessa. Yleensä tämä sisältyy suihkuseinän hintaan eikä maksa ylimääräistä. 

Vertaa sarjoja     Suihkuseinä mittatilaus

 

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Uutinen

Unleashed

Unleashed luo edellytykset yhtenäisen ilmeen luomiseen kylpyhuoneessa värien ja metallien avulla. Unleashed-tuotteiden avulla voit valita suihkuseinän helat, kattosuihkun, pyyhekuivaimen, pesuallashanan ja pohjaventtiilin samassa värissä.

Tutustu

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Valitse suihkuseina 2021

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2023 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää
Mittojen mukaan räätälöity suihkuseinä ARC 4 Original, väri Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

INR:n valmistamat suihkuseinät

Koska olemme olleet Pohjoismaiden merkittävin suihkutilakalustamisen asiantuntija jo yli 30 vuoden ajan, olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan sinulle suihkutilaratkaisuja, joita et löydä muualta. Vakiokokoisten suihkuseinien lisäksi valmistamme tuotteita täysin mittojen mukaan. Mitoitamme suihkukalusteemme tarkkaan sopimaan juuri sille tarkoitettuun tilaan. Kylpyhuoneen viisto katto tai ulkonevat yksityiskohdat ovat vain harvoin esteenä suihkuseinän sijoittamiselle haluttuun paikkaan. Voit siis huoletta suunnitella oman uniikin suihkuseinän.

Tarjoamme lähes rajattomat mahdollisuudet yksilöidä suihkuseinät vaihtoehtojen ja lisävarusteiden avulla. Useimmissa suihkuseinässämme voit valita useista eri lasityypeistä, pintakäsittelyistä, heloista ja seinäprofiileista. Ja jos et löydä juuri oikeaa suihkutilaratkaisua näiltä sivuilta, voit hyvin suunnitella sen alusta alkaen itse. Jäljelle jäävä kysymys on: Minkä mallin suihkuseinistämme valitset?

Sanka suihkuseinät

Yli 15 vuoden ajan olemme toimittaneet suihkuseiniä suomalaisiin koteihin. Monille teistä olemme tuttuja Sanka-tuotemerkin laadukkaiden, kotimaisten suihkuseinien valmistajana. Sanka-tuotemerkki on jo vuodesta 2010 lähtien kuulunut INR-konserniin ja nyt suositut Sanka-suihkuseinät ja Sanka-suihkuovet löytyvät INR:n valikoimasta.

Sanka SYNC ja Sanka LINC -suihkuseinät löytyvät edelleen valikoimastamme samoilla hienoilla ominaisuuksilla ja entistä paremmilla vaihtoehdoilla. Mikä parasta, kaikki Sanka-suihkuseinät, jotka nyt saat INR:ltä, voit asentaa seinään SAFE-FIX – asennussarjamme avulla, jolloin poraamisen ja ruuvaamisen sijasta voit liimata profiilin tukevasti seinää vasten.

Miksi suihkuseinä kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuone on kodin huoneista se, jonka on kestettävä kulutusta eniten. Suihkusta aiheutuvat roiskeet ja kosteus asettavat korkeat vaatimukset kylpyhuoneen pintojen ja allaskalusteiden kestävyydelle. Lasisen suihkuseinän avulla rajoitat kosteuden leviämisen suihkutilan ulkopuolelle. Riippuen kylpyhuoneen alasta voit valita juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan lasiseinän, oli sitten kyseessä suora tai taitettava suihkuseinä, suihkuovi, suihkunurkka tai suihkukaappi.

Pieneen kylpyhuoneeseen sopii erityisen hyvin kaartuva tai taitettava suihkuseinä, joka säästää lattiatilaa. Katso täältä vinkit pieneen kylpyhuoneeseen. Jos taas kylpyhuoneen kaato ei ole tarpeeksi suuri tai tarvitset suihkutilan mökille, voi suihkukaappi olla parempi vaihtoehto, jolloin vesi pysyy taatusti suihkutilassa. Lue lisää suihkukaapeista.

Suihkuseinä antaa kylpyhuoneeseen ylellisen ja ilmavan tunteen. Lasi heijastaa valoa ja antaa tilaa suurentavan tunteen. Suihkuseinät sopivat skandinaaviseen sisustustyyliin ja ovat helppohoitoisia. Lisäksi lasi on erittäin kestävä ja klassinen vaihtoehto kylpyhuoneeseen, jonka odotat kestävän pitkään. Tarjoamme suihkuseinillemme 15 vuoden takuun.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia suihkuseinistä

Mitä tulisi ottaa huomioon kun valitsee suihkuseinän?

Aloita siitä mihin haluat sijoittaa suihkuseinän. Etsitkö suihkunurkkaa, tilanjakajaa tai suihkukaappia? Tämän jälkeen tarkista miten paljon tilaa sinulla on käytössä. Miten paljon tilaa sinulla on kun avaat ja suljet ovet? Haluatko, että ovet voi taittaa seinää vasten, jotta tilaa jäisi enemmän?

Millaisia suihkuseiniä on tarjolla?

Suihkuseiniä on viisi eri mallia: Suihkunurkka, tilanjakaja, yksittäiset suihkuseinät, suihkukaappi tai suihkuseinäratkaisu keskelle seinää. Ennen kuin valitset sinulle sopivan mallin, muista tarkistaa missä lattiakaivo sijaitsee, miten paljon pinta-alaa sinulla on käytössä ja miltä lattian kaato näyttää? Jos lattiakaato on hankala, kannattaa valita suihkukaappi.

Mitä eroa on suihkuseinällä ja suihkukaapilla?

Suihkukaapissa on allas ja ovet, jotka pitävät veden suihkukaapin sisäpuolella. Suihkuseinät tai suihkunurkat asennetaan suoraan kaakeliin ja on tärkeää tarkistaa lattian kaato ja lattiakaivon sijainti, kun asentaa suihkunurkan.

Miksi valita Ruotsissa valmistettu suihkuseinä?

Ruotsissa valmistetut suihkuseinät ovat korkealaatuisia ja takuuaika on usein pidempi. Hinta on hieman korkeampi, mutta korkealaatuiset tuotteet kestävät pidempään. Jos toivot räätälöityä suihkuratkaisua on kätevintä tilata lähellä olevalta tuottajalta, joka hallitsee koko tuotantoketjua.

Saako räätälöityjä suihkuseinäratkaisuja?

Kyllä, voit räätälöidä suurimman osan suihkuseinistä eri tavoin. Ehkä sinulla on kalteva katto johon lasi on mukautettava. Reiät putkien läpiviemiseen onnistuu myös, mutta ne on tehtävä ennen lasin karkaisua. Nämä suihkuseinät vaativat piirustuksen, jonka hyväksyt ennen tuotantoa. Käänny jälleenmyyjän puolelle, niin pääset alkuun.

Musta suihkunurkka

Suihkuseinät kylpyhuoneisiin

Suihkuseinät kehyksillä

Taitettavat suihkuseinät