Concrete House

Modernin huvilan kylpyhuone betonista ja puusta on todellinen unelma

Cecilia tiesi tarkalleen, minkälaisesta tunnelmasta hän haaveili, kun hän alkoi etsiä tontteja Österleniltä Skånen rannikolta. Paikka, jossa myöhäiskesästä jäätelökioskin jono lyhenee ja rannat autioituvat, mutta meressä voi yhä pulahtaa. Se oli paikka, jossa hän vietti lapsuutensa parhaat kesät, ja nyt hän halusi muuttaa sinne pysyvästi.

Aviomies Martin puolestaan ​​ei ollut kiinnostunut jättämään rehevää puutarhaa ja 20-luvun huvilaa, jota he olivat remontoineet huone huoneelta useiden vuosikymmenten ajan. Lapset olivat vihdoin lähteneet pesästä ja nyt odotti hänen rakastamansa kulttuurisen kaupunkielämän aika. Joten hän yritti aluksi jättää huomiotta vaimonsa Cecilian uuden harrastuksen, joka oli Asuntoilmoitus-linkkien lähettäminen hänelle vähän väliä. Hän ei uskonut jakavansa vaimonsa kanssa samaa unelmaa maalle muutosta... niin hän luuli.

Ajatus kypsyy

Haave unelmatalon rakentamisesta ja ajatus elämästä Österlenillä kypsyi pikkuhiljaa. Ja kun aviomies vihdoin rakastui pieneen paikkakuntaan – ja oppi hyväksymään jatkuvan tuulen – he lopulta maksoivat tontin käsirahan. Päätös oli tehty.

Martin aloitti pohjapiirroksen luonnostelun, joka olisi avoin ja jossa olisi suuret ikkunat ainutlaatuisen valon hyödyntämiseksi. Ammatiltaan arkkitehtina hän pystyi suunnittelemaan suurimman osan talosta itse ja suunnittelemaan sen juuri sellaisena kuin hän ja Cecilia halusivat.

Talossa on kolme kylpyhuonetta, yksi iso ja kaksi pientä. Pohjakerroksen suuresta kylpyhuoneesta on näkymä sisäpihalle päin, jossa on uima-allas ja puutarha. Täällä perhe ja ystävät voivat nauttia päivistä pitkälle syksyyn asti.

Harmoniaa kontrastien kautta

Kovaa ja pehmeää. Kuumaa ja kylmää. Värien, muodon ja materiaalin kontrastien työstäminen tuo kotiin tunnelmaa ja elämää. Cecilia on tästä aivan samaa mieltä.

- Rakastamme raakabetonia yhdistettynä puuhun. Ja kauniissa Österlenin ympäristössä, se todella tulee oikeuksiinsa.  Halusimme luoda kodin, jossa on tilaa pohdiskelulle – ilman tarpeettomia yksityiskohtia. Tavoitteeni oli pystyä vierittämään joogamattoni talossani mihin tahansa ja tuntea harmonia. Martin onnistui ottamaan toiveeni huomioon suunnittelussa.  

Arkkitehdin kalustevalinta

INR:n AIR Wood -sarjan allaskaluste ja siihen sopiva korkea kaappi on kylpyhuoneen keskellä. Kalustesarjan massiivipuiset yksityiskohdat ja mahdollisuus luoda kalustekokonaisuus itse vetosivat Martiniin.

- Nykyään on melko epätavallista nähdä tällaista käsityötaitoa, varsinkin suurelta valmistajalta. Kalusteiden tuntu on uskomattoman luonnollinen, ja pidän siitä, että pystyimme muokkaamaan ne lähes täsmälleen niin kuin halusimme kuten tasot, lisävarusteet jne. Täydellinen viimeistely on liiketunnistimella ohjattu valaistus laatikossa ja kalusteen alla. Se on todella hieno lisäveruste!

AIR Wood

Designia ilman kompromisseja

Suihkunurkka on peräisin INR:n EDGE-suihkusarjasta ja on hieman korkeampi kuin useimmat markkinoiden suihkukulmat. Tässäkin hillitty muotoilu ja toimivuus ovat keskeisessä asemassa. Pelkistetty muotoilu kätkee joukon toimintoja, joita haluaisimme, mutta joita emme halua nähdä. Esimerkiksi laahustiiviste on piilotettu runkoon. Vedin on myös integroitu runkoon, mikä antaa suihkulle erittäin tyylikkään ilmeen. EDGE voidaan liimata kiinni, mikä pitää kosteussulun ehjänä.

EDGE

Minimalistiseen BOX-suihkuhyllyyn, jonka pohjassa on tyhjennysaukot, mahtuu sekä shampoopullot että sheivaushöylä. Kiinnittäminen onnistuu helposti liimaamalla. 

Huolellisia valintoja

Pesuallashanassa ja yläsuihkusarjassa on ultramatta musta pinta ja ne on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä, mikä on hyväksi sekä kehollemme että ympäristölle.

- Planeetta on lainassa, niin se on, sanoo Cecilia. Jos rakennat uutta, olet vastuussa materiaalien ja tuotteiden huolellisesta valinnasta. Emme halua vaihtaa mitään muutaman vuoden kuluttua, vaan valita asioita, joiden tiedämme kestävän ja jotka kestävät sataprosenttisesti. Tuotteiden valitseminen INR:ltä oli meille itsestään selvä asia, sillä meillä oli heidän tuotteitaan myös edellisessä talossamme ja tiedämme, että ne kestävät.ö

INR Laatu

Materiaalit ja tuotteet

 • Lattia mikrosementtiä
 • Allaskaluste AIR Wood Unlimited INR
 • Pyöreä peili LOOX 110 INR
 • Pesuallashana STEEL VOYAGE INR
 • Korkea kaappi AIR Wood INR
 • Suihkunurkka EDGE 12 INR
 • Kattosuihkusetti STEEL PLEASURE 2 INR
 • Suihkuhylly BOX INR
 • Pyyhekuivaimet LINE INR
 • Seinävalot Nordic Simplicity Linear Wall Lights
 • Tuoli Jeannerete Kangaroo Lounge chair

Tutustu myös näihin

Suihkuratkaisu ARC 43 Plus Original ja kaluste GRAND Solid 100.

Ylellinen kylpyhuone niemen kärjessä

Rikardin ja Ulrikan upea koti sijaitsee niemen kärjessä Tukholman saaristossa kauniisti mäntyjen ympäröimänä. Tutustu sen ylelliseen kylpyhuoneeseen.

Katso lisää
Air Wood Unlimited, peili Loox 110.

Air Unlimited

Luo oma allaskalusteesi valitsemalla mittatilaustaso sekä yksiköitä leveyksissä 40, 60 ja 80 aina 240 cm asti. Myös syvennykseen.

Katso lisää
AIR Solid Unlimited ja LOOX 110 ja EPIC 13

Puutarhallinen kylpyhuone

Tervetuloa Saran luokse. Hän on puutarhasuunnittelija, joka ei halua rajoittua vain neljän seinän sisään, vaan haluaa kodin ja puutarhan välisen rajan olevan häilyvä.

Katso lisää