lantliga badrum

Maalaisromanttiset kylpyhuoneet

Inspiraatiota ja ideoita maalaisromanttiseen kylpyhuoneeseen

Monet meistä haaveilevat viime vuosisadan vaihteen romantiikkaa huokuvasta sisustuksesta, ja tällöin maalaisromanttinen kylpyhuone on tietysti ehdoton ratkaisu. Täällä esittelemme muutamia maalaistyylisiä kylpyhuoneita, joista saat inspiraatiota sisustamiseen.

Lue täältä parhaat vinkit ja ideat maalaisromanttisen kylpyhuoneen sisustamiseen ja katso inspiroivia kuvia kauniista, kesäisistä kylpyhuoneista.

Kauniit maalaisromanttiset kylpyhuonekalusteet

Mikä sopisikaan paremmin maalaisromanttisuutta huokuvaan kylpyhuoneeseen kuin allaskaappi klassisella kehyksellä sekä kaarevat vetimet. Klassinen kehys on saatavana sekä GRAND- ja VISKAN kalustesarjoihin. GRAND sarjan allaskaapeissa kalusteen raamin sisäpuolelle jäävät kehykset lisäävät eksklusiivista tunnelmaa. Valitse sopiva leveys 60 – 140 cm allaskaapeista ja tutustu kauniisiin vedinvaihtoehtoihin sekä lisävarusteisiin, kuten liiketuunnistimella varustettu valaistus kalusteen alla ja sisäpuolella. Valitse posliininen pesuallas tai pöytätaso upotetulla altaalla.

GRAND Classic


Kalustesarjat

Grand Classic

Grand Classsic on luonnollinen valinta kaikille, jotka arvostavat aitoa puusepän kädenjälkeä ja joita houkuttavat menneen maailman kaiut. 

Katso lisää
GRAND Solid 100 ja viistoon leikattu suihkukulma ARC 13 Original

Kylpyhuone taivaan ja meren välissä

Ruotsin länsirannikolla Bohuslänin upeassa saaristossa sijaitsee Evan talo ja unelmakylpyhuone, joka sulautuu maisemaan arkkitehtuurisesti sekä materiaalivalintojen suhteen.

Katso lisää

Kaksi erilaista pesuallas vaihtoehtoa

Kaikkiin Grand allaskalusteisiin on valittavissa joko posliininen tasoallas tai työtaso upotetulla altaalla. Levelissä löytyy valikoima kauniita ja kestäviä kvartsikomposiitista valmistettuja työtasoja hanareillä tai ilman. Työtasot ovat naarmuuntumattomia ja koska materiaali ei ime nestettä, se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka vaatii suurta huolellisuutta ja päivittäistä huoltoa altistuessaan vedelle ja saippualle. Yhdistä tasoon sopiva  mattamusta tai mattavalkoinen upotettu posliiniallas.

Materiaalit

lantligt badrum

Kylpyhuonekalusteet NCS-sävyissä

Voit saada allaskalusteen, peilikaapin ja seinäkaapin maalattuna millä tahansa NCS-kartan vakioväreistä. Voit myös valita mieleisesi sävyn kylpyhuonesuunnittelijamme valitsemista Accent-väreistä, joiden inspiraationa on Pohjolan luonto. Voit testata verkkosivuillamme miltä eri Accent-värit näyttävät valitsemassasi kalusteessa. Ilmoita valitsemasi NCS-koodi tilauksen yhteydessä. 

Accent / NCS


Kalusteverstas

Aiheeseen liittyvät sivut

Allaskaluste Grip 140 Dark Oak.

INR

Ruotsissa valmistetut suihkutilaratkaisut ja kylpyhuonekalusteet skandinaavisella muotoilulla luovat edellytykset helpompaan arkeen korkean laadun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

Katso lisää

NCS & INR Accent

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää