Putket suihkuseinän läpi

Kulkevatko kylpyhuoneesi vesiputket juuri siitä, mihin haluaisit suihkuseinän? Yleensä se ei haittaa. Periaatteessa kaikki ARC-, LINC- ja SYNC-mallistojemme suihkuseinät ovat asennettavissa, vaikka seinällä olisikin vesiputkia. Alta pääset tutustumaan mallistoihin tarkemmin.

Läpiviennit seinäprofiiliin

Kätevin tapa on asentaa suihkuseinä ensin ja porata siihen sen jälkeen aukot, joiden läpi vesiputket vedetään. Nostosaranan takaosa kannattaa loveta niin, että suihkuseinä voidaan nostaa paikaltaan helposti mahdollista listojen vaihtoa varten. Jos putket ovat jo paikoillaan, kun suihkuseinä asennetaan, sekä seinäprofiili että nostosarana kannattaa loveta.

jälleemyjältäsi

Tuotteet

Seinäprofiilillinen suihkuseinä

Kaikissa seinäprofiilillisissa suihkuseinissämme on varaa putkien läpivientiin enintään 35 mm seinästä. Poraus ja asennus on sinun vastuullasi – teit työn sitten itse tai käytit ammattilaista. Lisätietoja saat alta.

LINC Original

Seinäprofiiliton suihkuseinä

Seinäprofiilittomien suihkuseinien aukon mitat meidän on saatava tilauksen yhteydessä, sillä aukko leikataan ennen lasin karkaisua. Suihkuseinä toimitetaan aukollisena ja asennusvalmiina.

ARC Original

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Katso lisää