Putket suihkuseinän läpi

Kulkevatko kylpyhuoneesi vesiputket juuri siitä, mihin haluaisit suihkuseinän? Yleensä se ei haittaa. Periaatteessa kaikki ARC-, LINC- ja SYNC-mallistojemme suihkuseinät ovat asennettavissa, vaikka seinällä olisikin vesiputkia. Alta pääset tutustumaan mallistoihin tarkemmin.

Läpiviennit seinäprofiiliin

Kätevin tapa on asentaa suihkuseinä ensin ja porata siihen sen jälkeen aukot, joiden läpi vesiputket vedetään. Nostosaranan takaosa kannattaa loveta niin, että suihkuseinä voidaan nostaa paikaltaan helposti mahdollista listojen vaihtoa varten. Jos putket ovat jo paikoillaan, kun suihkuseinä asennetaan, sekä seinäprofiili että nostosarana kannattaa loveta.

jälleemyjältäsi

Putkien läpivienti LINC-mallissa, enintään 35 mm seinästä.

Seinäprofiilillinen suihkuseinä

Kaikissa seinäprofiilillisissa suihkuseinissämme on varaa putkien läpivientiin enintään 35 mm seinästä. Poraus ja asennus on sinun vastuullasi – teit työn sitten itse tai käytit ammattilaista. Lisätietoja saat alta.

LINC Original

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Mittojen mukaan räätälöity suihkuseinä ARC 4 Original, väri Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää
Valitse suihkuseina 2021

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää