Viistokattoinen kylpyhuone

RATKAISUJA KYLPYHUONEISIIN, JOISSA ON VIISTO KATTO

Viistokattoiset kylpyhuoneet ovat tavallisia 1,5-kerroksisissa taloissa ja vanhoissa kiinteistöissä. Niiden sisustaminen saattaa aiheuttaa omat haasteensa. Nurkat ja viisto katto saattavat alkuun heittää kapuloita kylpyhuonesuunnittelijan rattaisiin, mutta itse asiassa viistokattoisiin kylpyhuoneisiin on saatavana useita näppäriä ratkaisuja. Toivottavasti vinkeistämme on hyötyä.

GRAND Classic 80, värinä Green Tea (NCS), ja messinkihelainen, viistoon leikattu ARC 4 Original ‑suihkuseinä.

HYÖDYNNÄ VIISTO KATTO

Suosikkiratkaisumme on tietysti suihkuseinän sijoittaminen viiston katon alle. Monipuoliseen ARC-mallistoon kuuluu useita malleja, jotka voidaan räätälöidä kylpyhuoneen mukaan – useimmiten vieläpä lisämaksutta.

ARC suihkumallisto

RAKENNA SUIHKUSYVENNYS

Hyvä ratkaisu viistokattoiseen kylpyhuoneeseen on rakentaa uusi seinä sopivalle etäisyydelle viistosta katosta. Näin syntyy käytännöllinen seinällinen syvennys, josta vesi ei pääse leviämään muualle tilaan. Voi olla, että sinun tarvitsee toimittaa jälleenmyyjälle vain yksinkertainen luonnos. Voit myös hyödyntää jälleenmyyjän asiantuntemusta.

Räätälöity suihkuseinä

Viistoonleikattu ARC 4

Viistoonleikattu LINC 15

RAKENNA SÄILYTYSSEINÄ

Seinäkaappien ja muiden erikokoisten säilytysratkaisujen avulla saat käytännöllistä säilytystilaa viiston katon alle kattokorkeudesta riippumatta. Valitsemalla erikorkuisia ja -levyisiä sekä ovellisia ja avoimia kaappeja luot kauniin ja toimivan kokonaisuuden.

Kylpyhuonekaapit ja säilytys

Peili leikataan toiveidesi mukaan.

PEILI PAIKALLAAN

Aivan viiston katon alla voi olla hyvä paikka pyöreälle peilille. Pyöreä muoto säästää tilaa ja pehmentää viistoudesta johtuvaa mahdollisesti kovaa ilmettä. Kulmikkaiden peilien ystävät voivat räätälöidä peilinsä yhdellä tai useammalla tylpällä kulmalla.

Peilit ja peilikaapit

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Katso lisää

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää