Suihkusäilytys

Suihkusäilytysratkaisut ovat tärkeä osa kylpyhuoneen suunnittelua. Valitsemalla tyylikkäistä säilytysratkaisuistamme oman suosikkisi, saat kaikki suihkutuotteet huomaamattomasti piiloon ja niihin mahtumaan enemmän, kun osasit odottaakaan.     

Mikä on henkilökohtainen suosikkisi: PILE, NEST tai CASE?

PILE

PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin, niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Tuloksena on suihkun sisäpuolella oleva suihkutilan säilytysratkaisu, johon mahtuvat helposti myös suurperheen kaikki shampoo- ja suihkupullot.

Kiiltävä – mattaharjattu – valkoinen - mattamusta

Tutustu PILE

CASE

CASE-säilytyshyllyn voi tyylikkään muotoilunsa ansiosta sijoittaa yksin tai ryhmään. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia? CASE on valmistettu alumiinista, joten se on sekä kestävä että helposti puhdistettava.

Mattamusta - Mattavalkoinen

Tutustu CASE

NEST

NEST pitää pullosi järjestyksessä seinällä suihkussa tai sen ulkopuolella. Avaa himmennetty ovi, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi. NEST on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä sekä kestävän että helposti puhdistettavan säilytysratkaisun. Pohjassa on puhdistamista helpottavat tyhjennysreiät.

Mattamusta/mattavalkoinen

Tutustu NEST

Kampanjatuote

Suihkutilan

PILE-säilytysratkaisu

PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään.

Matte Brushed Matte White

Hinta alk 330 €

Suihkutilan

NEST-säilytysratkaisu

Seinäkaappi, jossa on lokeroitu luukku suihkutarvikkeiden säilytystä varten. Avaa himmeä luukku, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi.

Hinta alk 160 €

Suihkutilan

CASE- säilytysratkaisu

Tyylikäs seinäkaappi, jossa on pivot-saranalla kiinnitetty luukku suihkussa tarvittavien pullojen säilytystä varten. CASE on saatavana useana upeana värinä, ja se voidaan liimata.

Musta Valkoinen

Hinta alk 110 €

Tarvikkeet

SAFE-FIX

SAFE-FIX-liimasarjan avulla voit liimata alumiiniprofiilin tukevasti seinään poraamisen ja ruuvaamisen sijaan. SAFE-FIXin ansiosta myös irrottaminen onnistuu jälkiä jättämättä.

Hinta alk 20 €

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Sarjat

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää