Suihkusäilytys

Suihkusäilytysratkaisut ovat tärkeä osa kylpyhuoneen suunnittelua. Valitsemalla tyylikkäistä säilytysratkaisuistamme oman suosikkisi, saat kaikki suihkutuotteet huomaamattomasti piiloon ja niihin mahtumaan enemmän, kun osasit odottaakaan.     

Mikä on henkilökohtainen suosikkisi: PILE, NEST, CASE vai BOX?

PILE

PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin, niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Tuloksena on suihkun sisäpuolella oleva suihkutilan säilytysratkaisu, johon mahtuvat helposti myös suurperheen kaikki shampoo- ja suihkupullot.

PILE

BOX

Minimalistinen suihkuhylly BOX mahdollistaa suihkutarvikkeiden säilytyksen tyylikkäästi. BOX-säilytysratkaisu sopii sinulle, jos haluat pitää suihkutuotteet esillä. Voit ripustaa sheivaushöylän kätevästi hyllyn sivuun. BOX asennetaan joko ruuvaamalla tai SAFE-FIX liimasarjalla

Suihkulasta CLIP sopii täydellisesti tähän suihkuhyllyyn, sillä sitä voi kätevästi säilyttää hyllyn reunassa.

BOX

CASE

CASE-säilytyshyllyn voi tyylikkään muotoilunsa ansiosta sijoittaa yksin tai ryhmään. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia? CASE on valmistettu alumiinista, joten se on sekä kestävä että helposti puhdistettava.

Mattamusta - Mattavalkoinen

Tutustu CASE

NEST

NEST pitää pullosi järjestyksessä seinällä suihkussa tai sen ulkopuolella. Avaa himmennetty ovi, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi. NEST on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä sekä kestävän että helposti puhdistettavan säilytysratkaisun. Pohjassa on puhdistamista helpottavat tyhjennysreiät.

Mattamusta/mattavalkoinen

Tutustu NEST

Asiakkaidemme suosikit

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suihkuseinä EDGE, Stone.

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Sarjat

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää