Suihkusäilytys

Täydellinen suihkukokemus vaatii sekä suunnittelun, materiaalien ja järjestyksen asiantuntemusta. Yhdellä älykkäistä säilytysratkaisuistamme on helppo pitää suihkutila järjestyksessä, ja siitä tulee myös tyylikäs.

Mikä on henkilökohtainen suosikkisi: PILE, NEST, CASE vai BOX?

 

PILE

PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin, niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Tuloksena on suihkun sisäpuolella oleva suihkutilan säilytysratkaisu, johon mahtuvat helposti myös suurperheen kaikki shampoo- ja suihkupullot.

PILE

BOX

Minimalistinen suihkuhylly BOX mahdollistaa suihkutarvikkeiden säilytyksen tyylikkäästi. BOX-säilytysratkaisu sopii sinulle, jos haluat pitää suihkutuotteet esillä. Voit ripustaa sheivaushöylän kätevästi hyllyn sivuun. BOX asennetaan joko ruuvaamalla tai SAFE-FIX liimasarjalla

Suihkulasta CLIP sopii täydellisesti tähän suihkuhyllyyn, sillä sitä voi kätevästi säilyttää hyllyn reunassa.

BOX

CASE

CASE-säilytyshyllyn voi tyylikkään muotoilunsa ansiosta sijoittaa yksin tai ryhmään. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia? CASE on valmistettu alumiinista, joten se on sekä kestävä että helposti puhdistettava.

Mattamusta - Mattavalkoinen

Tutustu CASE

NEST

NEST pitää pullosi järjestyksessä seinällä suihkussa tai sen ulkopuolella. Avaa himmennetty ovi, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi. NEST on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä sekä kestävän että helposti puhdistettavan säilytysratkaisun. Pohjassa on puhdistamista helpottavat tyhjennysreiät.

Mattamusta/mattavalkoinen

Tutustu NEST

Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää
Suihkulasta T.

Suihkulastat

Tutustu T ja Clip suihkulastoihimme, jotka on suunniteltu tekemään suihkuhetkistäsi sekä helpompaa että puhtaampaa.

Katso lisää
elektriska handdukstorkar

Pyyhekuivaimet

Tutustu energiatehokkaisiin sähkökäyttöisiin pyyhekuivaimiimme kahdessa eri versiossa, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää