allaskaapit

Allaskalusteet pesualtaalla

Ruotsissa valmistetut, pohjoismaista muotoilua edustavat kylpyhuonekalusteet, joissa on poikkeuksellisen paljon älykkäitä toimintoja ja lisävarusteita ja korkealaatuisilla pesualtailla. Kaikissa meidän kalusteissamme on TX Top Extreme™ -pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuoden ajan.

Kalustesarjat

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Tutustu kalustesarjoihimme

Tutustu, mitä kalustesarjamme voimme tarjota sinulle koon, värin ja lisävarusteiden suhteen.

Kalustesarjat

Mitä tulisi ottaa huomioon kun valitsee allaskaapin?

Ota huomioon kylpyhuoneen koko allaskaappia valittaessa.Jos teitä on useampi, jotka käyttävät kylpyhuonetta, niin allaskaappi kahdella altaalla voisi olla hyvä vaihtoehto. Katso myös hintoja. Korkealaatuiset tuotteet maksavat hieman enemmän, mutta kestävät pidempään. Ruotsissa valmistetuissa allaskaapeissa on usein pitkä takuu, jopa 15 vuotta.Lisää tietoa takuusta

Saako allaskaapin eri väreissä?

Kyllä. Valitse haluamasi sävy NCS- kartan vakioväreistä. Allaskaappi lakataan valitulla sävyllä sisältä ja ulkoa. Voit valita myös säilytysratkaisun samassa NCS- sävyssä. Kaikissa kalusteissa on TX Top Extreme pintakäsittely, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat erittäin kestäviä iskuille ja päivittäiselle kulumiselle ainakin 15 vuoden ajan, jonka takuumme lupaa.Lisää tietoa Accent / NCS

Voinko luoda oman allaskaapin?

Kyllä. Testaa digitaalista työkalua verkkosivuillamme. Kalusteverstaassa voit luoda oman allaskalusteesi juuri sellaiseksi kuin haluat ja lisätä siihen varusteita, hanan ja yhteensoopivan säilytysratkaisun. Voit myös tarkatsella ratkaisuasi eri kulmista, jopa sisältä.

Mitä eroa on eri valmistajien allaskaapeissa?

Ero on sekä suunnittelussa, materiaalissa, alkuperässä ja ominaisuuksissa. Hinta ja takuuaika on hyvä indikaattori. Korkealaatuiset tuotteet maksavat hieman enemmän, mutta kestävät pidempään. Ruotsissa valmistetuissa allaskaapeissa on usein pitkä takuu, jopa 15 vuotta. Mieti, että kylpyhuoneesi tulisi kestää 10-15 vuotta.Valitse Ruotsissa valmistettu allaskaappi ja voit luottaa, että se kestä.

Ruotsalaisvalmisteiset allaskalusteet

INR edustaa ruotsissa valmistettuja suihkutilaratkaisuja ja kylpyhuonekalusteita skandinaavisella muotoilulla, jotka luovat edellytykset nautinnollisen ja persoonallisen kylpyhuoneen luomiseen omalla tavallasi. Jos valitset meidän allaskalusteemme, saat kalusteen, joka on korkealaatuinen, niin muotoilun, innovaation, kuin toiminnallisuuden suhteen sekä sisä- että ulkopuolelta. Useimmissa allaskalusteissa on korkea varustelutaso vakiona. Voit halutessasi lisätä hienoja ja käytännöllisiä lisävarusteita.

Kaikki INR kalusteet toimitetaan täysin koottuna, ne on käsitelty ainutlaatuisella TX Top Extreme -pintakäsittelyllä, niissä on pehmeästi sulkeutuvat Grassin laatikot ja niillä on 15 vuoden takuu. Sarjasta riippuen voit valita allaskalusteen tyylikkäällä pesualtaalla kestävästä posliinista tai kivikomposiitista. Etsi itsellesi sopiva kaluste lajittelu toiminnon avulla laittelemalla sarja, koko ja väri ja olet astunut ison askeleen lähemmäksi kalustetta, joka sopii sekä sinulle että kylpyhuoneeseesi. Minkä allaskalusteen valitset?