Air Solid

Air Solid on tilavilla laatikoilla varusteltu leijuvan kevyt kaluste, jonka tiukat linjat huokuvat minimalistista täydellisyyttä. Voit valita kalustekokonaisuuden valmiista yhdistelmistä tai luoda oman kalusteesi yhdistelemällä erikokoisia yksiköitä. Saatavana valkoisena tai NCS-sävyissä.

Mitat

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited erikokoisia yksiköitä ja mittatilaustyönä tehdyllä pöytätasolla.

Korkeus: 350 mm
Syvyys: 450 mm

Värit

Valkoinen NCS

Luo omat allaskalusteesi

Meidän kalusteverstaassamme luot juuri sinulle sopivan kylpyhuonekalusteesi ja varustat sen haluamillasi vaihtoehdoilla. Valaistus kalusteen sisälle ja alle, kaksinkertainen sähköpistorasia ja tietysti hana ja pohjaventtiili yhteensopivalla tyylillä. Valitse säilytysjärjestelmä ja tyylikäs peili, ja olet ottanut suuren askeleen eteenpäin uuden kylpyhuoneesi sisustamisessa. 

Luo oma kalusteesi

Säilytysratkaisut

Valitse säilytysratkaisu erikokoisista Viskan Solid -kalustesarjasta allaskalusteesi kanssa samanvärisinä tai valitse Twin-korkea kaappi kaksipuolisella peiliovella.

Tutustu

AIR Solid Unlimited ja LOOX 110 ja EPIC 13

Valitse ja luo allaskalusteesilj och skapa din möbel

Valitse väreistä Premium White tai Accent/NCS. Valittavana on kaikki NCS-värikartan 2050 kaunista väristä, mutta myös suunnittelijoidemme oma valikoiman: viisi heidän valitsemaa Accent-väriä. Kaikki pinnat on lakattu TX Top Extreme™ -lakalla.

Kaikki Air Solid

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Pesuallas pöytätasolla

Sarja sisältää kolme ohutta, kaunista ja kestävää kvartsikomposiittipöytätasoa. Yhdistä pyöreään mattavalkoiseen tai mattamustaan posliinipesualtaaseen. Valitse korkea hana ja pohjaventtiili. Pöytätasot ovat tilattavissa hanareiällä tai ilman.

Materiaalit

Lisävarusteet

Täydennä kalustettasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella. Kalusteeseen on saatavana tunnelmaa luova, liiketunnistimella varustettu valaistus ja pistorasia. Jokaiseen ylälaatikkoon sisältyy vakiovarustuksena kaksi kätevää lokerikkoa, mutta voit halutessasi tilata lisää lokerikkoja.

Plus Light

Kalusteen alla ja ylälaatikossa on sensoriohjattu LED-valaistus, joka syttyy, kun tulet huoneeseen. 3000 K, 150–530 Lm. Säädä aikaa ja etäisyyttä haluamallasi tavalla.

Accent / NCS

Voit saada allaskalusteen, peilikaapin ja seinäkaapin maalattuna millä tahansa NCS-kartan vakioväreistä. Voit myös valita mieleisesi sävyn kylpyhuonesuunnittelijamme valitsemista Accent-väreistä, joiden inspiraationa on Pohjolan luonto. Accent / NCS

Pesuallashana

Valitse Air kalusteeseen korkea pesuallashana tai sisäänrakennettu pesuallashana. Pöytätasot ovat tilattavissa hanareiällä tai ilman. Valitse avoin pohjaventtiili.


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää