Suihkukaappi BRIC 4.
bric-5-suihkukaappi
< >

BRIC Suihkukaapit

Bric suihkukaapit

Bric-sarjan suihkukaapit tarjoaa paljon valinnanvaraa. Voit esimerkiksi räätälöidä korkeuden, valita liukuovet tai pivot-ovet haluamallasi tavalla. Tämän lisäksi löydät suihkukaappiin useita tyylikkäitä ja kestäviä lasivaihtoehtoja. Tarkkaan suunniteltu sisäpuoli ei sisällä likaa kerääviä listoja ja sen vakaa suihkualusta on valmistettu valetusta marmorista. Suihkukaapin takaseinät ovat huurrettua lasia ja peittävät kätevästi esimerkiksi seinässä olevat putket.

Koot

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Eri tyypit

Suihkukaapit integroidulla kattosuihkulla ja termostaattihanalla tai ilman.

Profiilit

Valkoinen

Ylellisempi suihkukaappi pivotsaranoiden avulla

Bric-suihkukaapit tarjoavat paljon lasipintaa ja markkinoinden suurimman 800 mm kulkuaukon pivotsaranoiden ansiosta. Valitse 6 mm:n kirkas lasi tai suosittu raita lasi ja mieti haluatko avausvaihtoehdoksi vetimen vai kahvan. Valitse myös haluatko suihkupaneelin, jossa on integroitu sekoitin sekä katto- ja käsisuihku tai vain suihkusetin.

Bric Suihkukaapit

Suihkuallas on valmistettu vakaasta valumarmorista, jossa on pyörät ja irrotettava etuosa puhdistuksen helpottamiseksi.

Pivotsaranat antavat kaapille suuren kulkuaukon.

Suihkukaapit liukuovilla

Bric 2 ja 3 ovat perinteisemmät liukuovelliset suihkukaapimme. Voit valita haluatko suihkukaapin integroidulla sekoittimella ja kattosuihkulla vai haluatko mieluummin vain suihkusetin. Voit myös tilata Bric 2:n mitoitettuna 1800 - 2120 mm, jos katon korkeus on matalampi, esimerkiksi kesämökissä.

Katso Bric 

Vaihtoehdot ja mahdollisuudeet

Suurin osa suihkuratkaisuistamme tarjoaa vaihtoehtoja ja mukautuksia monin eri tavoin. Tutustu vaihtoehtoihin ja astut askeleen lähemmäksi uutta suihkuratkaisuasi.

lasilevyt

Suora, viistoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Räätälöidyt suihkuratkaisut

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Kaikki lasimme on karkaistu ja tarkastettu sekä omassa laboratoriossamme Malmössä että riippumattoman ulkopuolisen tarkastajan toimesta.

Lasit

Vedin tai kahva sisältyy, kun ostat suihkuseinän. Katso eri vaihtoehdot.

Vetimet ja kahvat

Aiheeseen liittyvät sivut

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää
Suihkutilan säilytysratkaisut NEST, CASE, BOX ja PILE.

Suihkusäilytys

Innovatiivisia säilytysratkaisuja suihkutiloihin, jotka kätkevät shampoopullot näkyviltä.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Laadukkaita suihkukaappeja ja runsaasti vaihtoehtoja

Laadukkaiden, Ruotsissa valmistettujen suihkukaappien valikoimamme täyttää varmasti useimmat toiveet. Saatavana on liukuovella tai pivot-ovella varustettuja suihkukaappeja sekä erilaisia lasivaihtoehtoja, kuten suosittu puolihuurrettu Raita-lasi.

Suihkukaappi taitaa olla suihkuratkaisuista se perinteisin. Kaappeja on saatavana sellaisiinkin kylpyhuoneisiin, joiden lattiakaato ei riitä suihkuseinän asennukseen tai joissa kosteus täytyy pitää minimissään esimerkiksi puulattian vuoksi. Suihkukaapilla on yllättäviäkin etuja: suihkukaapin huurretut takaseinät esimerkiksi kätkevät mahdolliset putket.

Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan koko

suihkukaappivalikoimaamme. Tällä sivulla esitellään Bric-malliston laatukaappeja. Bric-malliston suihkukaappi on upea ja toimiva valinta myös silloin, kun sinun tarvitsee räätälöidä suihkukaapin korkeutta kylpyhuoneeseen sopivaksi.

Suihkukaappi on toimiva ja tyylikäs ratkaisu

Sitten se kylpyhuoneen ja suihkukaapin puhtaana pitäminen. Suosimme suuria lasipintoja, ja suunnittelijamme ovat pitäneet huolen siitä, että suihkukaapeissa on mahdollisimman vähän likaa kerääviä yksityiskohtia. Normaali viikkosiivous riittää suihkukaapin pitämiseen puhtaana. Jos välillä haluat tehdä perusteellisemman siivouksen, sekin onnistuu, sillä etuosa on irrotettavissa.

Suihkukaapit ovat saaneet mielestämme viime vuosina aiheettoman huonon maineen. Voi olla, että tämä johtuu markkinoille tulleista halvoista suihkukaapeista, jotka on vaikea pitää puhtaana ja jotka eivät ole turvallisen ja mukavan tuntuisia. Laadukas suihkukaappi pysyy kuitenkin käyttökunnossa ja puhtaana, vaikka valitsemasi värivaihtoehto olisi valkoinen, jonka pinnalla lika näkyy muita värejä helpommin.

Laadukas suihkukaappi kestää aikaa ja käyttöä

Bric-malliston suihkukaapit ovat taatusti laadukkaita, ja niiden likaa keräävät yksityiskohdat on minimoitu. Bric-kaappimallistoon kuuluu kaksi perusversiota ja kaikkiaan neljä vankkaa mallia: liukuovellinen suihkukaappi termostaattisekoittimella ja suihkupaneelilla varustettuna tai ilman niitä. Suihkukaappien valikoimassa on saatavilla myös ylellisemmät pivot-ovelliset mallit, joissa aukon leveys on 800 mm. Näissä suihkukaapeissa on 6 mm paksut, suuret lasipinnat. Jälkimmäiseen on valittavissa myös kirkas lasi tai suosittu puolihuurrettu Raita-lasi.

Kaikissa neljässä versiossa on säädettävät jalat, joten ne saadaan vakaiksi myös epätasaisella lattialla. INR:n suihkukaapit on lisäksi saatavilla useina suosittuina kokovaihtoehtoina. Bric 2 -mallissa myös suihkukaapin korkeus on räätälöitävissä. Valikoimastamme löytyy siis suihkukaappi, joka on sopiva juuri omaan kylpyhuoneeseesi.

Suihkukaappi saranoilla

Saranallinen vaihtoehto suihkukaapille sopii myös tyyliltään monenlaisiin sekä erikokoisiin kylpyhuoneisiin. Suihkuseinän pivot-sarana tekee siitä sekä tilankäytön että ulkonäön kannalta loistavan ratkaisun kylpyhuoneen tilanjakajaksi. Myös pivot-saranan avulla aukeava suihkukaappi on saatavilla paksulla 10 mm lasilla, joka kuitenkin aukeaa kevyesti. Kun lasinen ovi asennetaan oikealla tavalla, saadaan aikaan vaikutelma siitä, että lasinen ovi jää kuin leijumaan ilmaan.

Suihkukaapit liukuovella ovat toimiva ratkaisu moneen tilaan
Liukuovella varustettuun suihkukaappiin saat oven, jossa on käytetty 6 mm paksua lasia sekä valumarmoria. Puhtaan valkoinen marmori on ihanteellinen materiaali suihkualtaan pohjaksi. Kun valitset Bric 2 -mallin suihkukaapin liukuovella, voit lisäksi räätälöidä suihkukaapin kylpyhuoneen korkeuden mukaan.

Millaisen suihkukaapin haluat? Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan vaihtoehtoihin tarkemmin.