< >

BRIC Suihkukaapit

Suomen kauneimmat suihkukaapit

BRIC-sarjan suihkukaapit tarjoaa paljon valinnanvaraa. Voit esimerkiksi räätälöidä korkeuden, valita liukuovet tai pivot-ovet sekä löydät suihkukaappiin useita lasivaihtoehtoja. Tarkkaansuunniteltu sisäpuoli ei sisällä likaa kerääviä listoja ja sen vakaa suihkualusta on valmistettu valetusta marmorista. Suihkukaapin takaseinät ovat huurrettua lasia ja peittävät kätevästi esimerkiksi seinässä olevat putket.

Yksityiskohdat

Koot

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Eri tyypit

Suihkukaapit integroidulla kattosuihkulla ja termostaattihanalla tai ilman.

Profiilit

Ylellisempi suihkukaappi pivotsaranoiden avulla

BRIC-suihkukaapit tarjoavat paljon lasipintaa ja markkinoinden suurimman 800 mm kulkuaukon pivotsaranoiden ansiosta. Valitse 6 mm:n kirkas lasi tai suosittu raita lasi ja mieti haluatko avausvaihtoehdoksi vetimen vai kahvan. Valitse myös haluatko suihkupaneelin, jossa on integroitu sekoitin sekä katto- ja käsisuihku tai vain suihkusetin.

BRIC Suihkukaapit

Pivotsaranat antavat kaapille suuren kulkuaukon.

Tuotteet

Valitse joko kirkas tai raita lasi - molemmat 6 mm paksuisena. 

Valitse lasi

BRIC-suihkukaapit ovat saatavilla useissa suosituissa mitoissa, joissa on joko vasemmalle tai oikealle avautuva liukuovi.  Kaikissa kaapeissa on tukeva suihkuallas ja säädettävät jalat sekä irroitettava etuosa, joka helpottaa puhdistusta. Valkoiset profiilit ja vetimet kiiltävää alumiinia.

Tutustu BRIC suihkukaappeihin

  • 6 mm lasi
  • 5 vuoden takuu
  • Tyyppihyväksytyt sekoittimet
  • Valkoiset profiilit
  • Tukeva suihkuallas on valumarmoria, varustettu pyörillä ja huomaamattomalla viemärillä.
  • Säädettävät jalat

Lue lisätietoa suihkukaappien mallikohtaiselta sivulta. 

BRIC 3 integroitu sekoittaja ja kattosuihku

Tai BRIC 2 suihkusetti, jossa säädettävä korkeus?

Suihkukaapit liukuovilla

BRIC 2 ja 3 ovat perinteisemmät liukuovelliset suihkukaapimme. Voit valita haluatko suihkukaapin integroidulla sekoittimella ja kattosuihkulla vai haluatko mieluummin vain suihkusetin. Voit myös tilata BRIC 2:n mitoitettuna 1800 - 2120 mm, jos katon korkeus on matalampi, esimerkiksi kesämökissä.

Katso kaikki BRIC suihkukaapit

Suihkukaappi

BRIC 4

pivot-ovet

Tässä on Pohjoismaiden ylellisin suihkukaappi 6 mm paksusta lasista. Kaapin pivot-sarana mahdollistaa avaamisen koko 800 mm:n leveydeltä. Suihkuallas valkoisesta valumarmorista. Mukana Moran termostaattisekoittaja sekä katto- ja käsisuihku.

Pintakäsittely
Kiiltävä Valkoinen
Hinta alk
1 966 €

Suihkukaappi

BRIC 5

pivot-ovet

Tässä on Pohjoismaiden ylellisin suihkukaappi 6 mm paksusta lasista. Kaapin pivot-sarana mahdollistaa avaamisen koko 800 mm:n leveydeltä. Suihkuallas valkoisesta valumarmorista. Sisältää Mora-suihkusetin, mutta termostaattisekoittaja ei sisälly hintaan.

Pintakäsittely
Kiiltävä Valkoinen
Hinta alk
1 575 €

Suihkukaappi

BRIC 2

räätälöity korkeus

Suihkukaappi 6 mm paksusta lasista, sisältää liukuovet ja voidaan säätää korkeussuunnassa 1800–2120 mm. Suihkuallas valkoisesta valumarmorista. Sisältää Mora-suihkusetin, mutta termostaattisekoittaja ei sisälly hintaan.

Pintakäsittely
Valkoinen
Hinta alk
2 089 €

Suihkukaappi

BRIC 3

liukuovi

Suihkukaappi 6 mm paksusta lasista, liukuovet. Suihkuallas valkoisesta valumarmorista. Mukana Moran termostaattisekoittaja sekä katto- ja käsisuihku.

Pintakäsittely
Valkoinen
Hinta alk
1 842 €

Yhdistele BRIC suihkukaappiin

SÄILYTYS

Kylpyhuonekalusteet

Pyyhekuivaimet

Peilit ja peilikaapit


LAADUKKAITA SUIHKUKAAPPEJA JA RUNSAASTI VAIHTOEHTOJA

Laadukkaiden, Ruotsissa valmistettujen suihkukaappien valikoimamme täyttää varmasti useimmat toiveet. Saatavana on liukuovella tai pivot-ovella varustettuja malleja sekä erilaisia lasivaihtoehtoja, kuten suosittu puolihuurrettu Raita-lasi.

Suihkukaappi taitaa olla suihkuratkaisuista perinteisin. Kaappeja on saatavana sellaisiinkin kylpyhuoneisiin, joiden lattiakaato ei riitä suihkuseinän asennukseen tai joissa kosteus täytyy pitää minimissään esimerkiksi puulattian vuoksi. Suihkukaapilla on yllättäviäkin etuja: huurretut takaseinät esimerkiksi kätkevät mahdolliset putket.

Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan koko suihkukaappivalikoimaamme. Tällä sivulla esitellään BRIC-malliston laatukaappeja.

Sitten se puhtaana pitäminen. Suosimme suuria lasipintoja, ja suunnittelijamme ovat pitäneet huolen siitä, että suihkukaapeissa on mahdollisimman vähän likaa kerääviä yksityiskohtia. Normaali viikkosiivous riittää suihkukaapin pitämiseen puhtaana. Jos välillä haluat tehdä perusteellisemman siivouksen, sekin onnistuu, sillä etuosa on irrotettavissa.

Suihkukaapit ovat saaneet mielestämme viime vuosina aiheettoman huonon maineen. Voi olla, että tämä johtuu markkinoille tulleista halvoista suihkukaapeista, jotka on vaikea pitää puhtaana ja jotka eivät ole turvallisen ja mukavan tuntuisia.

BRIC-malliston suihkukaapit ovat taatusti laadukkaita, ja niiden likaa keräävät yksityiskohdat on minimoitu. BRIC-kaappimallistoon kuuluu kaksi perusversiota ja kaikkiaan neljä vankkaa mallia: liukuovellinen suihkukaappi termostaattisekoittimella ja suihkupaneelilla varustettuna tai ilman niitä sekä ylellisemmät pivot-ovelliset mallit, joissa aukon leveys on 800 mm ja joissa on 6 mm paksut, suuret lasipinnat. Jälkimmäiseen on valittavissa myös kirkas lasi tai suosittu puolihuurrettu Raita-lasi. Kaikissa neljässä versiossa on säädettävät jalat (joten ne saadaan vakaiksi myös epätasaisella lattialla), ja niistä on saatavilla useita suosittuja kokovaihtoehtoja. BRIC 2 -mallissa myös korkeus on räätälöitävissä.

Sitten se puhtaana pitäminen. Suosimme suuria lasipintoja, ja suunnittelijamme ovat pitäneet huolen siitä, että suihkukaapeissa on mahdollisimman vähän likaa kerääviä yksityiskohtia. Normaali viikkosiivous riittää suihkukaapin pitämiseen puhtaana. Jos välillä haluat tehdä perusteellisemman siivouksen, sekin onnistuu, sillä etuosa on irrotettavissa.

Millaisen suihkukaapin haluat? Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan vaihtoehtoihin tarkemmin.

Tutustu BRIC suihkukaappeihin

BRIC 5 suihkukaappi, johon kuuluu suihkusetti ja vetimet. Raita-lasi peittää keskiosan. Suihkukaapin takaseinät ovat aina huurretut.

Kaunein suihkukaappimme on BRIC 4. Siinä on 800 mm:n aukko, suihkupaneeli, irrotettava termostaattisekoitin ja kattosuihku.


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää