Bric

Neljä toiminnallista 6 mm lasista valmistettua suihkukaappia, joilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia koon, korkeuden, oviaukon, lasin ja sekoittimen suhteen. Yhteistä niille on vankka allas ja suihkukaapin tarjoaman täysin tiiviin suihkukokemuksen mukanaan tuomat edut.

Koot

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Eri tyypit

Suihkukaapit integroidulla kattosuihkulla ja termostaattihanalla tai ilman.

Profiilit

Valkoinen

Suihkukaappi pivotovilla

Malleissa 4 ja 5 on pivot-ovet, mikä antaa epätavallisen suuren oviaukon koon ja ylellisemmän tunnun. Valitse Clear-lasi tai Streaklasi, jonka keskellä on kaksi leveää huurrettua osiota. Takaseinät ovat huurrettua lasia. Mukana vakiona pyöreä Circle-vedin.

Kaikki Bric

Toiminnot keskiössä

Bric asettaa toiminnot keskiöön. Seinät ja ovet, joiden välissä on tiivistelistat, tarjoavat täysin tiiviin suihkukokemuksen vankalla valumarmorista valmistetulla altaalla. Säädettävät jalat ja puhdistamista helpottava irrotettava etuosa.

Liukuovi

Malleissa 2 ja 3 on liukuovi, joka asennetaan avautumaan joko oikealle tai vasemmalle. Etuosa on kirkasta lasia ja takaseinät huurrettua lasia.

Integroitu sekoittaja

Bric 3 ja 4 -malleissa on integroitu sekoittaja sekä Moran katto- ja käsisuihku. Muissa malleissa sekoittaja ostetaan erikseen, mutta suihkusarja sisältyy toimitukseen.

Valinnainen korkeus

Jos kattokorkeus on normaalia matalampi, voit säätää Bric 2:n korkeutta välillä 1800–2120 mm kehyksen yläreunassa. Lisäksi altaassa on säädettävä jalat, jos lattia on epätasainen.Vaihtoehdot ja mahdollisuudeet

Suurin osa suihkuratkaisuistamme tarjoaa vaihtoehtoja ja mukautuksia monin eri tavoin. Tutustu vaihtoehtoihin ja astut askeleen lähemmäksi uutta suihkuratkaisuasi.

Suihkuseinälasit

Kaikki suihkuseinälasimme on karkaistua, mikä tekee siitä tavallisesta lasia huomattavasti vahvempaa. Muista, että leikkaus tai poraus ei ole mahdollista lasin kovettumisen jälkeen. Lue lisää

Avausvaihtoehdot

Suihkuseinää ostaessasi mukana tulee yleensä vedin. Selvitä, mitkä vaihtoehdot ovat saatavilla millekin suihkuseinämallille. Lue lisää

Materiaalit

Työskentelemme vain parhaiden luonnonmateriaalien ja komposiittien kanssa ympäristön huomioon ottamiseksi luonnollisena osana kehitystyöämme. Katso lisää

Lattialistat vakiona.

Huoltosarja

Magneetti- ja laahustiivisteet suihkuseiniin. Helppo vaihtaa ja ostettavissa lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Huoltosarja


Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkunurkka Linc Angel Flex, suihkusäilytys Nest.

Linc Flex

Taita kokoon, kun astut sisään. Taita auki, kun haluat sulkea oven. Linc Flex luotiin säästämään tilaa pienessä kylpyhuoneessa. 

Katso lisää
Patentoitu Linc-nostosarana.

Linc Original

Linc-suihkuseinät on valmistettu 6 mm:n lasista, ja ne luovat mahdollisuuksia kaikkiin tiloihin erinomaisen rakenteensa ansiosta. Linc Original-sarjasta löydät useita ratkaisuja, jotka ovat sekä kauniita, toiminnallisia että kestäviä.

Katso lisää

Arc Original

Arc Original suihkuseiniemme lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella. Valittavana on useita 8 mm laseja ja heloja useissa eri viimeistelyissä.

Katso lisää

Laadukkaita suihkukaappeja ja runsaasti vaihtoehtoja

Laadukkaiden, Ruotsissa valmistettujen suihkukaappien valikoimamme täyttää varmasti useimmat toiveet. Saatavana on liukuovella tai pivot-ovella varustettuja suihkukaappeja sekä erilaisia lasivaihtoehtoja, kuten suosittu puolihuurrettu Raita-lasi.

Suihkukaappi taitaa olla suihkuratkaisuista se perinteisin. Kaappeja on saatavana sellaisiinkin kylpyhuoneisiin, joiden lattiakaato ei riitä suihkuseinän asennukseen tai joissa kosteus täytyy pitää minimissään esimerkiksi puulattian vuoksi. Suihkukaapilla on yllättäviäkin etuja: suihkukaapin huurretut takaseinät esimerkiksi kätkevät mahdolliset putket.

Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan koko

suihkukaappivalikoimaamme. Tällä sivulla esitellään Bric-malliston laatukaappeja. Bric-malliston suihkukaappi on upea ja toimiva valinta myös silloin, kun sinun tarvitsee räätälöidä suihkukaapin korkeutta kylpyhuoneeseen sopivaksi.

Suihkukaappi on toimiva ja tyylikäs ratkaisu

Sitten se kylpyhuoneen ja suihkukaapin puhtaana pitäminen. Suosimme suuria lasipintoja, ja suunnittelijamme ovat pitäneet huolen siitä, että suihkukaapeissa on mahdollisimman vähän likaa kerääviä yksityiskohtia. Normaali viikkosiivous riittää suihkukaapin pitämiseen puhtaana. Jos välillä haluat tehdä perusteellisemman siivouksen, sekin onnistuu, sillä etuosa on irrotettavissa.

Suihkukaapit ovat saaneet mielestämme viime vuosina aiheettoman huonon maineen. Voi olla, että tämä johtuu markkinoille tulleista halvoista suihkukaapeista, jotka on vaikea pitää puhtaana ja jotka eivät ole turvallisen ja mukavan tuntuisia. Laadukas suihkukaappi pysyy kuitenkin käyttökunnossa ja puhtaana, vaikka valitsemasi värivaihtoehto olisi valkoinen, jonka pinnalla lika näkyy muita värejä helpommin.

Laadukas suihkukaappi kestää aikaa ja käyttöä

Bric-malliston suihkukaapit ovat taatusti laadukkaita, ja niiden likaa keräävät yksityiskohdat on minimoitu. Bric-kaappimallistoon kuuluu kaksi perusversiota ja kaikkiaan neljä vankkaa mallia: liukuovellinen suihkukaappi termostaattisekoittimella ja suihkupaneelilla varustettuna tai ilman niitä. Suihkukaappien valikoimassa on saatavilla myös ylellisemmät pivot-ovelliset mallit, joissa aukon leveys on 800 mm. Näissä suihkukaapeissa on 6 mm paksut, suuret lasipinnat. Jälkimmäiseen on valittavissa myös kirkas lasi tai suosittu puolihuurrettu Raita-lasi.

Kaikissa neljässä versiossa on säädettävät jalat, joten ne saadaan vakaiksi myös epätasaisella lattialla. INR:n suihkukaapit on lisäksi saatavilla useina suosittuina kokovaihtoehtoina. Bric 2 -mallissa myös suihkukaapin korkeus on räätälöitävissä. Valikoimastamme löytyy siis suihkukaappi, joka on sopiva juuri omaan kylpyhuoneeseesi.

Suihkukaappi saranoilla

Saranallinen vaihtoehto suihkukaapille sopii myös tyyliltään monenlaisiin sekä erikokoisiin kylpyhuoneisiin. Suihkuseinän pivot-sarana tekee siitä sekä tilankäytön että ulkonäön kannalta loistavan ratkaisun kylpyhuoneen tilanjakajaksi. Myös pivot-saranan avulla aukeava suihkukaappi on saatavilla paksulla 10 mm lasilla, joka kuitenkin aukeaa kevyesti. Kun lasinen ovi asennetaan oikealla tavalla, saadaan aikaan vaikutelma siitä, että lasinen ovi jää kuin leijumaan ilmaan.

Suihkukaapit liukuovella ovat toimiva ratkaisu moneen tilaan
Liukuovella varustettuun suihkukaappiin saat oven, jossa on käytetty 6 mm paksua lasia sekä valumarmoria. Puhtaan valkoinen marmori on ihanteellinen materiaali suihkualtaan pohjaksi. Kun valitset Bric 2 -mallin suihkukaapin liukuovella, voit lisäksi räätälöidä suihkukaapin kylpyhuoneen korkeuden mukaan.

Millaisen suihkukaapin haluat? Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan vaihtoehtoihin tarkemmin.