< >

LINC Original

Muoto ja toiminta täydellisessä tasapainossa

LINC Original suihkuseinät tarjoaa lähes rajattomat valintamahdollisuudet. Saat 6 mm:n lasin lukuisissa eri malleissa ja eri ominaisuuksilla. Patentoidun nostosaranan ansiosta seinät kääntyvät kätevästi 180 astetta. Malleja löytyy moniin eri tarpeisiin, joten voit sijoittaa suihkuseinän nurkkaan, syvennykseen, keskelle seinää tai kylpyammeen reunaan. Useimmat mallit voi tilata mittojen mukaan tai leikata viistoon ilman lisäkustannusta. LINC suihkuseiniin sisältyy vaihdettavat tiiviste- ja magneettilistat vakiona.

Yksityiskohdat

Lasin paksuus

6 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilmaiseksi kunkin mallin mittausväleissä. Lasi on mahdollista leikata viistoon rakenteen salliessa.

Profiilit

LINC Suihkunurkat

Suoralinjainen LINC Angel ja kaareva LINC Niagara, ovat kaksi rakastetuinta suihkunurkkaamme. Eikä ihme: voit yhdistää eri mittaiset ovet ja ne voi kätevästi taittaa seinää vasten, kun suihkua ei käytetä. Molempiin suihkunurkkiin on mahdollista lisätä PILE-suihkusäilytysratkaisu ja ne voi asentaa liimaamalla.

Katso LINC

PILE suihkusäilytys

PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Voi asentaa SAFE-FIX liimasarjalla. 

Katso PILE

Tuotteet

Patentoitu nostosarana nostaa oven 7 mm avoimessa asennossa, mikä helpottaa puhdistusta. Kaikki LINC suihkuseinät voidaan asentaa SAFE-FIX liimasarjalla.

SAFE-FIX

Ikkuna suihkun lähellä

LINC Monument on kaunis ratkaisu, jonka seinäprofiilit voidaan sijoittaa aivan kulman viereen. Näin saat erittäin tilavan suihkutilan ja samalla suojaat kylpyhuoneen ikkunaa kosteudelta.

LINC Monument

Kampanja suihkupaketti

Paketti, johon sisältyy LINC Angel tai Niagara suihkunurkka ja säilytysratkaisu PILE tarjoaa runsaasti valinnanmahdollisuuksia eri lasityypeistä, profiilien väriin ja toimintoihin. Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

Tutustu kampanjaan

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Angel

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC Angel on saatavana kiinteinä vakiomittoina, joita voit yhdistellä vapaasti, mutta myös mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Hinta alk 900 €

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Niagara

Käytännöllinen suihkunurkka, jossa on kaksi kaarevaa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismaisen LINC Niagaran ovia voit yhdistellä vapaasti ja asentaa sen periaatteessa minkä mittaisena tahansa. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Musta Valkoinen Mattaharjattu

Hinta alk 900 €

Suihkuseinä

LINC 2 Original

Vaihdettavilla tiivistelistoilla varustettu suihkuovi 6 mm paksusta lasista pieniin suihkusyvennyksiin. Pohjoismainen LINC on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Valkoinen Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 510 €

Suihkunurkka

LINC 13 Original

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on yksi kiinteä seinä ja yksi ovi 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC 13 Original on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Valkoinen Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 900 €

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Voit valita useista eri lasi-, pinta- ja vedinvaihtoehdoista. Tutustu eri ratkaisuhin ja löydä oma tyylisi kylpyhuoneeseen.

 

 

Suunnittele suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Aloita unelmiesi suihkuratkaisun suunnitelu Suihkuverstaassa.

Suihkuverstas

Suora, vinoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Lue lisää

Tuotteet

Eri paksuus, opasiteetti ja sävy antavat sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun luomisessa.

Lue lisää laseista

Vedin tai kahva sisältyy, kun ostat suihkuseinän. Katso eri vaihtoehdot.

Vetimet ja kahvat

Älykkäin suihkutilaratkaisu on PILE, joka sulautuu LINC seinäprofiiliin. Saatavana samalla pintakäsittelyllä kuin LINC profiilit.

 

Asenna alumiiniprofiili tukevasti seinään SAFE-FIX liimasarjalla ruuvaamisen sijaan. SAFE-FIX mahdollistaa myös purkamisen jälkiä jättämättä.

Katso SAFE-FIX 

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Katso lisää

Iconic Dots

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Katso lisää

Iconic Dots

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää