Epic

Pohjoismaiden eksklusiivisin suihkuratkaisu kymmenen millimetrin paksuisella lasilla, joka tuntuu painostaan huolimatta lähes leijuvan, liikkuessaan höyhenenkevyesti oman akselinsa ympäri. Epic vie kylpyhuoneesi ilmeen täysin uudelle tasolle. Epic maksimoi suihkukokemuksen olemalla samanaikaisesti suurin, korkein ja levein. Valitse useista malleista, jotka voidaan sijoittaa suihkunurkkaan tai suihkusyvennykseen.

Lasin paksuus

10 mm

Mitat

Mitat voidaan räätälöidä ilmaiseksi kunkin mallin mittausväleissä. Voidaan leikata viistoon rakenteen salliessa.

Saranat ja helat

Kiiltävä

Luo oma suihkuratkaisusi

Suihkuverstaassamme voit helposti luoda suihkuratkaisusi. Aloita mitoista ja valitse sitten lasi, viimeistely ja mahdolliset avausvaihtoehdot. Kokeile ovien avaamista ja sulkemista nähdäksesi kuinka paljon tilaa ratkaisu vie. Tallenna luonnos ja vie se jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin.

Luo oma suihkuratkaisusi 

Kestävää laatua

Epic-suihkuseinien ylellisyys näkyy sekä laadussa että valmistuksessa, sillä rakennamme suihkuseinän käsin tehtaallamme Malmössa. Se on valmistettu smoolantilaisesta lasista ja anodisoidusta alumiinista valmistetuista heloista, jotka olemme suunnitelleet varta vasten Epic-suihkuseiniin.

Upotettu kattoon

Epic-mallille ainutlaatuista on mahdollisuus upottaa pivot-sarana kattoon. Tämä onnistuu Plus-malleissa, jotka voidaan räätälöidä mittojen mukaan aina 2700 millimetriin asti. Muiden mallien mukana toimitetaan vakauttava tukitanko, joka pitää lasin tukevassa otteessa.

Leijuva vaikutelma

Kun Epic upotetaan kattoon, lasi saa melkein leijuvan tunteen. Pivotovi kiertyy akselinsa ympäri – äänettömästi ja sulavasti – valtavasta painostaan huolimatta. Se tunne täytyy kokea.

Upotettu lattiaan

Alareunassa lasi pyörii pivot-saranan ympäri. Saranalle porataan 5 mm syvyinen reikä lattiaan, jolloin se ei vaurioita vesieristeitä tai lattialämmitystä.

Plus-malleissa voidaan lattia- ja kattokiinnikkeet asentaa pinta- ja uppoasennuksena, mikä antaa lasille leijuvan vaikutelman. Jos mallin nimessä ei ole sanaa Plus, mukana toimitetaan vakauttava tukitanko, joka pitää pivot-
saranan ja lasin tukevassa otteessa.


Valitse ja luo oma suihkuseinäsi

Epic on saatavana useissa malleissa kulmaan tai syvennykseen-sijoitettavaksi. Valitse malli aloittaaksesi ja luo suihkuratkaisusi suihkuverstaassamme.

Kaikki Epic


Meidän kotona

hashtag #inrbathroom

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Vaihtoehdot ja mahdollisuudeet

Suurin osa suihkuratkaisuistamme tarjoaa vaihtoehtoja ja mukautuksia monin eri tavoin. Tutustu vaihtoehtoihin ja astut askeleen lähemmäksi uutta suihkuratkaisuasi.

Suihkuseinälasit

Kaikki suihkuseinälasimme on karkaistua, mikä tekee siitä tavallisesta lasia huomattavasti vahvempaa. Muista, että leikkaus tai poraus ei ole mahdollista lasin kovettumisen jälkeen. Lue lisää

Materiaalit

Työskentelemme vain parhaiden luonnonmateriaalien ja komposiittien kanssa ympäristön huomioon ottamiseksi luonnollisena osana kehitystyöämme. Katso lisää

Suihkulastat

Ota tavaksesi kuivata lasi aina suihkun jälkeen, niin kalkki ja muut jäämät eivät tartu niin helposti lasiin. Valitse kahdesta tyyllikkäästä vaihtoehdosta. Lue lisää

Suihkusäilytys

Täydennä kätevä ja tilava säilytysratka suihkutilan pulloille ja muille tavaroille. Valitse useista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Lue lisää


Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkuseinä EDGE, Stone ja Sway-lasi.

Edge

Edge-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin.

Katso lisää

Arc Original

Arc Original suihkuseiniemme lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella. Valittavana on useita 8 mm laseja ja heloja useissa eri viimeistelyissä.

Katso lisää

Arc Frame

Suihkuseinäsarja 8 mm lasista, tyylikkäällä kiiltävällä tai mustaksi lakatulla alumiinikiskolla, joka kehystää suihkuelämyksen.

Katso lisää