GRAND Solid 100 Plus Valolla – alavalaistuksella – ja tunnelmaa luovalla LOOX 90 ‑peilillä.

Cappuccino

HYVINVOINNIN ALKULÄHTEILLÄ PERSOONALLISESSA KYLPYHUONEESSA

Jos asut keskellä vilkasta suurkaupunkia, kaipaat varmasti paikkaa, jossa voit laittaa kaiken muun hetkeksi tauolle ja keskittyä omaan hyvinvointiisi. Uudessa kylpyhuoneessa voit nauttia omasta ajasta, rentoutua ja kerätä voimia. Anna sen siis heijastella persoonallisuuttasi. Tutustu ihmeessä nykytrendeihin ja -tyyleihin – mutta kuuntele sisäistä ääntäsi ja anna vaiston ohjata valintojasi. Nyt ollaan monen vuoden hyvinvoinnin alkulähteillä.

Saran ja Fredrikin asunnossa Tukholmassa luonnon omat värit ovat päässeet valloilleen. Pääväreinä toimivat cappuccinon, khakin ja hillityn keltaisen sävyt. Pariskunta päätti säilyttää alkuperäisen lattian – joka on klassista kalanruotoparkettia – sillä se tuo tilaan lämpöä ja persoonallisuutta. Ymmärrämme ratkaisun vallan hyvin. Lattia on aivan upea!

Mieti kylpyhuonetta suunnitellessasi, mikä juuri sinulle on tärkeää. Valitse sellaiset värit ja materiaalit, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan – olivat ne sitten vahvoja värejä, kontrastikasta mustaa ja valkoista tai tämänkaltaisia luonnonsävyjä. Seuraamalla vaistojasi ja sisäistä ääntäsi pääset parhaisiin tuloksiin ja maksimoit viihtyvyyden vuosikausiksi.

EPIC – NIMENSÄ ARVOINEN SUIHKU

Pariskunta halusi hemmotella itseään parhailla tuotteilla ja materiaaleilla. EPIC-suihkuratkaisu 10 mm:n laseineen sekä kattoon ja lattiaan upotettuine pivot-heloineen oli siis itsestään selvä valinta. Suihkussa voi huuhtoa arjen stressin pois ja rentoutua ennen nukkumaanmenoa – tai valmistautua illanviettoon kaupungilla ystävien seurassa.

Tutustu EPIC suihkuseiniin

CAPPUCCINON VÄRINEN allaskaluste

Viime vuosisadan vaihteessa rakennetussa tukholmalaisasunnossa on käytetty pelkästään luonnonläheisiä sävyjä, ja tietysti kylpyhuoneenkin piti noudattaa samaa tyyliä. Sara ja Fredrik halusivat sisustukseensa tietysti vain parasta. Tilava, 100 cm leveä GRAND Solid -allaskaluste ja saman malliston korkea kaappi lakattiin cappuccinon sävyllä (NCS S 4005-Y20R). Samaa väriä käytettiin myös pitkissä LINE-pyyhekuivaimissa, joissa lämmin pyyhe on aina käsillä suihkun tai kylvyn jälkeen.

Tutustu GRAND Solid sarjaan

HUONE VUOROKAUDEN KAIKILLE TUNNEILLE

Pariskunta halusi, että kylpyhuone on toimiva niin aamulla kuin illallakin. Pimeinä talvi-iltoina pitkän työpäivän jälkeen on mukava päästä palautumaan ja rauhoittumaan tunnelmalliseen kylpyhuoneeseen. Lisävarusteena saatava Plus-valo lipastossa sekä taustavalaistu pyöreä LOOX-peili luovat persoonalliseen kylpyhuoneeseen juuri halutun vaikutelman – kaikkina vuorokaudenaikoina.

Tutustu peileihin

SARAN PARHAAT VINKIT

Panosta väreihin ja sisustukseen. Ne lievittävät arjen stressiä. Kun istun metrossa matkalla kotiin, kaipaan eniten juuri kylpyhuoneeseen.

Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

INR tuotekuvasto 2023

Selaa kuvastoa tai tilaa se kotiisi täyttämällä kaavake. Saat sen postilaatikkoosi muutamassa päivässä.

Katso lisää

Myymälät

Täältä löydät jälleenmyyjämme, jossa voit suunnitella kylpyhuonettasi ja tutustua INR-suihkuseiniin ja -kylpyhuonekalusteisiin.

Katso lisää