Ammeseinät

Ammeseinä kylpyhuoneeseen

Jos et halua luopua kylpyammeesta mutta tahtoisit kuitenkin silloin tällöin käydä suihkussa, ammeseinä ammeen reunalla on tyylikäs ja kätevä ratkaisu. Se sopii hyvin varsinkin lapsiperheille. Kylpyhuoneen ammeseinä on helppo pitää puhtaana – toisin kuin suihkuverho, joka tahriintuu nopeasti saippuajäämistä ja liimautuu kaiken lisäksi iholle.

Ammeseinät

Valikoimastamme löytyy kaksi ammeseinää. Toinen niistä on 800 mm leveä 6 mm kirkkaasta lasista ja siinä on nostosaranat ja tiivistelista. Toinen vaihtoehto räätälöidään täysin toiveidesi mukaan, jolloin voit valita siihen mieluisesi useista lasivaihtoehdoista. Molemmat ammeseinät valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu. Kumman valitset?

Katso lisää

Kylpyammeseinä

Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää
Suihkuseinä Edge 20 Plus, Sway lasilla. Pyyhekuivan Line.

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää