KESKELLE TILAA SIJOITETTAVAT SUIHKUSEINÄT

Tutustu suihkuseiniimme, jotka voi sijoittaa keskelle tilaa

Suihkuseinän asentaminen keskelle tilaa on näyttävä ratkaisu, joka todella tekee suihkutilasta katseenvangitsijan. Walk-in ratkaisu edellyttää, että lattiakaivo on oikeassa kohdassa ja lattiakaadot on tehty hyvin. Jos kylpyhuoneessa on ollut kylpyamme ja lattiakaivo on jo valmiiksi keskemmällä tilaa voisi yksi tämän sivun ratkaisuista toimia erittäin hyvin.

Erilaiset suihkuseinät keskelle tilaa:

  • Walk-in suihkuseinä, heloilla ja/tai kehyksellä
  • U-suihkuseinä seinäprofiililla

Walk-in suihkuseinä

Ehdottomasti näyttävimmät walk-in suihkuseinät löytyvät ARC-sarjasta. Ne pysyvät vakaasti paikoillaan tyylikkäillä heloilla tai kehyksillä. Nämä 8 mm:n suihkulasit valmistetaan mittojen mukaan, joten voit saada ne halutessasi lattiasta kattoon. Varmista ennen kuin valitset jonkin näistä ratkaisuista, että lattiakaivo on oikeassa kohdassa ja lattiakaato on tehty hyvin. Nämä täysin avoimet suihkutilaratkaisut ovat ylellisiä, mutta tunnelma ei ole yhtä suojattu ja rauhallinen kuin perinteisessä kahden suihkuseinän ympäröimässä suihkutilassa.

ARC Original   ARC Frame

Katso kaikki

Suihkuseinä

ARC 43 Frame

Erillinen ratkaisu 8 mm paksusta lasista seinän keskelle sijoitettavaksi. Silmää miellyttävä kisko muodostaa kehyksen ja samalla se estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kiiltävä Musta

Hinta alk 1 600 €

Suihkuseinä

ARC 43 Frame Plus

Walk-in ratkaisu 8 mm paksusta lasista lattiasta kattoon seinän keskelle sijoitettavaksi. Silmää miellyttävä kisko muodostaa kehyksen ja samalla se estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle. Räätälöidään maksutta ilmoitettujen välien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kiiltävä Musta

Hinta alk 1 800 €

Duschvägg

ARC 43 Original Plus

Walk-in ratkaisu 8 mm paksusta lasista lattiasta kattoon seinän keskelle sijoitettavaksi. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Musta Messinki

Hinta alk 1 800 €

Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu. Ensiluokkainen suihkuseinävalinta.

U-suihkuseinä

Jos haluat suojaisan suihkutilan, valitse käytännöllinen U-suihkunurkka LINC Monument, jonka voit asentaa keskelle seinää tai nurkkaan. Yhdistä PILE-säilytysratkaisu seinäprofiiliin ja suihkutuotteet pysyvät piilossa ja järjestyksessä. LINC Monument 6 mm:n lasista on tiivis ratkaisu lattian ja ovien väliin tulevien tiivisteiden ansiosta.

LINC Monument

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan Kampanja on voimassa 31.1.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää