Kylpyhuoneen säilytysratkaisut, korkeat kaapit ja seinäkaapit

Hyvää säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Tarjoamme säilytysratkaisut, jotka ovat muotoilultaan yhteensopivia kalusteidemme kanssa, niin pieniin kuin suurin kylpyhuoneisiin. Kaappimme valmistetaan Ruotsissa ja niillä on 15 vuoden takuu.

Vertailen kylpyhuonekaappeja

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Avaa ovi ja löydät entistä enemmän säilytystilaa

Seinäkaappiimme ja korkeisiin kaappeihin mahtuu kaikki, mitä haluat piilottaa.

Kylpyhuonekaapit

Korkeata kaapit ja seinäkaapit

Mitä tulee säilytysratkaisuihin, korkeisiin kaappeihin ja seinäkaappiimme, olemme miettineet hieman pidemmällä. Korkeita kaappejamme on saatavana kahdessa leveydessä – 30 ja 40 cm – joista jälkimmäinen on saatavana sisälaatikoilla tai ilman. Valitse sama väri ja malli kuin allaskalusteesi, niin saat yhtenäiseen ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Kaikki korkeat kaappimme ja seinäkaappimme toimitetaan valmiiksi koottuna, ja niissä on pehmeästi sulkeutuvat saranoidut ovet Grassilta. Korkeat kaapit ja seinäkaapit on pintakäsittely TX Top Extreme™ -lakalla, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuotta ja niillä on 15 vuoden takuu. Kylpyhuonekaappimme niin sisä- että ulkopuolelta ovat korkealaatuisia sekä muotoilun, että toiminnan suhteen. Joten - minkä korkeista kaapeistamme ja seinäkaapeistamme valitset?