kylpyhuonesäilytys

Kylpyhuoneen säilytys

Säilytyskaapit, joissa on paljon tilaa

Kylpyhuoneen säilytysratkaisut ovat tärkeä osa kylpyhuoneen suunnittelua. Et tule katumaan sitä, että valitsit kylpyhuoneen kaapin, johon saat ylimääräistä säilytystilaa. Korkeat kaapit ja seinäkaapit käsitellään TX Top Extreme™-lakalla. joka antaa erinomaisen suojan kosteutta ja kulutusta vastaan.

Tutustu kylpyhuoneen kaappeihin   TX Top Extreme™

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

INR:n korkeat kaapit ja seinäkaapit

Olemme suunnitellut korkeat kaapit ja seinäkaapit erityisellä huolella. Korkeat kaapit ovat saatavilla 30 ja 40 cm leveinä, ja voit valita kahdesta varustelutasosta, joko hyllyillä tai laatikoilla ja lokeroilla. Luo yhteinäinen ilme kylpyhuoneeseen valitsemalla kaappiin ja kalusteeseen sama väri. Myös seinäkaappeistamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja avoimesta seinäkaapista ovelliseen, joka sisältää hyllyt.

Kaikki korkeat kaapit ja seinäkaapit toimitetaan valmiiksi koottuina, käsiteltynä erittäin iskun- ja vedenkestävällä tx-lakalla. Kaapit t on varustettu pehmeästi sulkeutuvilla Grassin laatikoilla ja tarjoamme niille 15 vuoden takuun. Korkeiden kaappien ja seinäkaaappien ominaisuudet ja suunnittelu on korkeinta laatua sekä sisältä että ulkoa. Minkä kaapin sinä valitset?

Lisää ideoita ja inspiraatiota

kylpyhuonekaappi

Sarjat

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää