LINE

BOW

BOW pyyhekoukut

< >

Pyyhekuivaimet

Design pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. Huomaa varsinkin tyylikäs pyyhekuivain BOW, joka on jo herättänyt huomiota muotoilupiireissä. Sen innovatiivinen muotoilu ja toiminta huomioitiin vastikään Red Dot -palkinnolla.

Yksityiskohdat

Tuotetyyppi

Sähköiset pyyhekuivaimet, joissa lämpö- ja LED-valot sekä yhteensopivat pyyhekoukut.

Värivaihtoehdot

BOW – Uusi ikoninen pyyhekuivain

Nöyrästi kumartava BOW-sähköpyyhekuivain näyttää hyvältä niin pyyhkeen kanssa kuin ilmankin. BOW lämmittää pyyhkeet tehokkaasti mutta kuluttaa vähän energiaa. Pyyhekuivain on pituudeltaan 1 700 mm, ja siitä on saatavana useita värivaihtoehtoja. Alaspäin suunnattu LED-valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta, ja ilta-aikaan se valaisee kylpyhuoneen tunnelmallisesti. Yhdistele saman sarjan koukkujen kanssa.

BOW pyyhekuivaimet

  • Sähkökäyttöiset pyyhekuivaimet
  • Pieni energiankulutus
  • Yhteensopivat koukut
  • Red Dot -palkinto 2017 (BOW)
  • Valinnainen NCS-väri (LINE ja MARK)
  • IP44, CE- ja S-merkintä
  • 5 vuoden takuu

Pystysuuntainen pyyhekuivain LINE on todellinen klassikko, ja vuosien saatossa siitä on tullut suorastaan kylpyhuoneen tyyli-ikoni. Vertikaalinen pyyhekuivain vie hyvin vähän tilaa. Silti se kuivaa pyyhkeet yhtä tehokkaasti kuin perinteisemmätkin mallit. Tutustu myös kulmikkaaseen MARK-versioon ja palkittuun BOW-malliin. Kaikille pyyhekuivaimillemme on saatavana myös yhteensopivat koukut, jotka myydään erikseen.

Kaikki pyyhekuivaimet

Klassisen tyylikäs pyyhekuivain

LINE-pyyhekuivain on yksi suosituimmista tuotteistamme. Vuosien saatossa se on esiintynyt lukuisissa sisustuslehdissä. Kuivaimen yläosassa on tyylikäs sininen LED-valoraita, ja se sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Pituusvaihtoehtoja on kaksi: 850 mm ja 1750 mm. Molemmat ovat yhtä energiatehokkaita. Värivaihtoehtoina on kiiltävä tai mattaharjattu teräs sekä mattamusta ja mattavalkoinen. Tai valitse haluamasi RAL-väri ja tilaa ne yhdessä samanväristen koukkujen kanssa. 

Tutustu LINE pyyhekuivaimeen

Kulmikas pyyhekuivain MARK

MARK pyyhekuivain on klassisen LINE-mallin kulmikas versio, joka sopii muotoilultaan yhteen ARC- ja TRAC-mallien helojen sekä STRICT-pesuallashanan kanssa. Pituusvaihtoehtoja on kaksi, 1 750 mm ja 850 mm, ja väreistä valittavissa ovat kiiltävä ruostumaton teräs sekä valinnainen RAL-väri. Myös yhteensopivat koukut kuuluvat valikoimaan.

Tutustu MARK pyyhekuivaimeen

Neljä valittua suosikkia

Pyyhekuivain

LINE


LINE pyyhekuivaimet ovat ainutlaatuisia muotoilultaan ja niiden yläosassa on tyylikäs valoraita. Kaksi pituutta ja useampi tyylikäs pintavaihtoehto.

Väri
Kiiltävä Mattaharjattu NCS Valkoinen Musta Messinki
Hinta alk
319 €

Pyyhekuivain

MARK


Nelikulmainen versio LINE-pyyhekuivaimesta. MARK pyyhekuivaimet on saatavana kahdella pituudella ja värivaihtoehdot ovat kiillotettu ruostumaton teräs tai mikä tahansa RAL-sävy.

Väri
Kiiltävä NCS
Hinta alk
371 €

Pyyhekuivain

BOW


Sähkökäyttöinen BOW pyyhekuivain voitti muotoilullaan Red Dot -palkinnon. Saatavana on kuusi väriyhdistelmää. Pyyhekuivaimen alaosassa oleva valo ovat kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Väri
Valkoinen Musta NCS Mattaharjattu Kiiltävä
Hinta alk
618 €

Pyyhekoukku

BOW


Pyyhekoukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana mattavalkoinen, kiiltävä, mattaharjattu, mattamusta ja valitsemassasi RAL-värissä.

Väri
Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä
Hinta alk
67 €

Yhdistele pyyhekuivaimien kanssa

Suihkuseinät

Kylpyhuonekalusteet

Suihkusäilytys

ICONIC by Peter

Peterin kylpyhuone on tyylikäs sekoitus retrohipsteriä ja teollisia vaikutteita. Lopputulos on aistikkaan maskuliininen tila, jossa mahtuu rentoutumaan ja hoivaamaan miehistä turhamaisuutta.

Tutustu Peterin kylpyhuoneeseen

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää