LINE

BOW

BOW pyyhekoukut

< >

Pyyhekuivaimet

Design pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. Huomaa varsinkin tyylikäs pyyhekuivain BOW, joka on jo herättänyt huomiota muotoilupiireissä. Sen innovatiivinen muotoilu ja toiminta huomioitiin vastikään Red Dot -palkinnolla.

Yksityiskohdat

Tuotetyyppi

Sähköiset pyyhekuivaimet, joissa lämpö- ja LED-valot sekä yhteensopivat pyyhekoukut.

Värivaihtoehdot

BOW – Uusi ikoninen pyyhekuivain

Nöyrästi kumartava BOW-sähköpyyhekuivain näyttää hyvältä niin pyyhkeen kanssa kuin ilmankin. BOW lämmittää pyyhkeet tehokkaasti mutta kuluttaa vähän energiaa. Pyyhekuivain on pituudeltaan 1 700 mm, ja siitä on saatavana useita värivaihtoehtoja. Alaspäin suunnattu LED-valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta, ja ilta-aikaan se valaisee kylpyhuoneen tunnelmallisesti. Yhdistele saman sarjan koukkujen kanssa.

BOW pyyhekuivaimet

  • Sähkökäyttöiset pyyhekuivaimet
  • Pieni energiankulutus
  • Yhteensopivat koukut
  • Red Dot -palkinto 2017 (BOW)
  • Valinnainen NCS-väri (LINE ja MARK)
  • IP44, CE- ja S-merkintä
  • 5 vuoden takuu

Pystysuuntainen pyyhekuivain LINE on todellinen klassikko, ja vuosien saatossa siitä on tullut suorastaan kylpyhuoneen tyyli-ikoni. Vertikaalinen pyyhekuivain vie hyvin vähän tilaa. Silti se kuivaa pyyhkeet yhtä tehokkaasti kuin perinteisemmätkin mallit. Tutustu myös kulmikkaaseen MARK-versioon ja palkittuun BOW-malliin. Kaikille pyyhekuivaimillemme on saatavana myös yhteensopivat koukut, jotka myydään erikseen.

Kaikki pyyhekuivaimet

Klassisen tyylikäs pyyhekuivain

LINE-pyyhekuivain on yksi suosituimmista tuotteistamme. Vuosien saatossa se on esiintynyt lukuisissa sisustuslehdissä. Kuivaimen yläosassa on tyylikäs sininen LED-valoraita, ja se sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Pituusvaihtoehtoja on kaksi: 850 mm ja 1750 mm. Molemmat ovat yhtä energiatehokkaita. Värivaihtoehtoina on kiiltävä tai mattaharjattu teräs sekä mattamusta ja mattavalkoinen. Tai valitse haluamasi RAL-väri ja tilaa ne yhdessä samanväristen koukkujen kanssa. 

Tutustu LINE pyyhekuivaimeen

Kulmikas pyyhekuivain MARK

MARK pyyhekuivain on klassisen LINE-mallin kulmikas versio, joka sopii muotoilultaan yhteen ARC- ja TRAC-mallien helojen sekä STRICT-pesuallashanan kanssa. Pituusvaihtoehtoja on kaksi, 1 750 mm ja 850 mm, ja väreistä valittavissa ovat kiiltävä ruostumaton teräs sekä valinnainen RAL-väri. Myös yhteensopivat koukut kuuluvat valikoimaan.

Tutustu MARK pyyhekuivaimeen

Neljä valittua suosikkia

Pyyhekuivain

LINE

Alkuperäinen pitkulainen pyyhekuivain, jonka yläosassa oleva ikoninen valoraita ilmaisee, että kuivain on käytössä. LINE kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Kiiltävä Mattaharjattu NCS Valkoinen Musta Messinki

Hinta alk 360 €

Pyyhekuivain

MARK

LINE-pyyhekuivaimen kulmikas versio. Yläosassa on sama ikoninen valoraita, joka ilmaisee, että kuivain on käytössä. MARK kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Kiiltävä NCS

Hinta alk 420 €

Pyyhekuivain

BOW

Muotoilustaan palkittu BOW on sähköinen pyyhekuivain, josta on saatavana useita väriyhdistelmiä. Kuivaimen alaosassa oleva valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Valkoinen Musta NCS Mattaharjattu Kiiltävä

Hinta alk 500 €

Pyyhekoukku

BOW

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena RAL-sävynä.

Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä

Hinta alk 60 €

Yhdistele pyyhekuivaimien kanssa

Suihkuseinät

Kylpyhuonekalusteet

Suihkusäilytys

ICONIC by Peter

Peterin kylpyhuone on tyylikäs sekoitus retrohipsteriä ja teollisia vaikutteita. Lopputulos on aistikkaan maskuliininen tila, jossa mahtuu rentoutumaan ja hoivaamaan miehistä turhamaisuutta.

Tutustu Peterin kylpyhuoneeseen

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Lue lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Tälle sivulle olemme koonneet joitakin yleisiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää