badrumsinspiration 2023

Kylpyhuoneinspiraatio

Trendejä ja inspiraatiota kylpyhuoneeseen

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. Olemme koonneet parhaat kylpyhuonekuvat ja ideat eri tyyleissä ja värisävyissä - pienistä kylpyhuoneista suuriin kylpyhuoneisiin.

inspiration för badrum med snedtak

ÅRHUSIN KAUPUNKIASUNTO

Ullakkovarastosta kylpyhuone

Viehättävän vuosisadan vaihteen talon ylimmästä kerroksesta löydämme suuren kylpyhuoneen, joka on kokenut fantastisen muodonmuutoksen ullakkovarastosta miellyttäväksi kylpyhuonekeitaaksi – joka on sisutettu täydentämään sekä ulkoista että sisäistä energiaa.

Käy sisään


Räätälöity suihkuratkaisu

inspiration brusevag 2023

Suihkuseinäsarja Arc Original ja Line pyyhekuivaimet.

badrumsinspiration moodboard

GRAND WALNOT™

Kylpyhuonekaluste, joka tuo rauhaa 

Intohimo aitoja materiaaleja kohtaan ohjaa meitä kaikessa tekemisessä. Mutta jossain tapauksissa kopio ylittää alkuperäisen. Grand Walnot™ -kylpyhuonekalusteemme viilu näyttää ja tuntuu aidolta pähkinäpuulta, mutta on tehty jostain täysin muusta. Kuinka se on mahdollista?

Walnot


Kylpyhuonekalusteet

badrum med mörkt trä
badrum metaller

UNLEASHED

Kylpyhuoneen metalliset yksityiskohdat sävy sävyyn

Unleashed-mallisto on konsepti, josta voit valita harjatun metallin yhteensopivissa väreissä kylpyhuoneen näyttävimpiin tuotteisiin: suihkuseinä, kattosuihku, pyyhekuivain ja pesuallashana. Päästä luovuutesi valloilleen ja luo ikoninen kylpyhuoneesi.

Unleashed


Suihkutilaratkaisut

badrumsinspiration i koppar och bronze
inspiration badevarelse hjemme hos

MEIDÄN KOTONA

Miten Sara Hector sisustaa kylpyhuoneensa?

Löydät vastauksen meidän kotona artikkeleistamme. Vieraile kuuluisien ja tuntemattomien henkilöiden luona, jotka ovat hiljattain sisustaneet kylpyhuoneensa. Seuraa heidän matkaansa suunnittelusta valmiiseen kylpyhuoneeseen ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan.

Meidän kotona


Sara Hectorin kylpyhuone

inspiration badrumsmöbler mörkt trä
badrumstrender 2023

Inspiraatio

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

CONCRETE HOUSE

Kylpyhuone betonista ja puusta

Kovaa ja pehmeää. Kuuma ja kylmä. Värien, muodon ja materiaalien kontrastit tuovat kotiin tunnelmaa ja eloa. Cecilia halusi luoda kodin, jossa on tilaa hengittää – ilman tarpeettomia yksityiskohtia. Tavoitteena oli pystyä vierittämään joogamattoa missä tahansa talon huoneista ja tuntemaan harmoniaa.

Käy sisään


Suihkuseinäsarjat

inspiration badrum dusch

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää
inspiration för svarta badrum

BLACK OAK HOUSE

Kylpyhuone vaativaan makuun

Peter halusi ison kylpyhuoneen makuuhuoneen läheisyyteen, joka heijastaisi hänen tarpeitaan. Suihkutila kattoikkunalla oli suunnittelun lähtökohta, ja sen ympärille rakentui muut yksityiskohdat– kylpyhuone, jossa kaikessa harmoniassa yhdistyy käsityö, luonnonmateriaalit ja teknologia.

 

Käy sisään


Kylpyhuonekalusteet

inspiration för svart badrum inredning

Suihkuseinä Edge.

inspiration badevarelse brusevag riflet glas

SANNAN KYLPYHUONE

Pieni kylpyhuone retrotyyliin

Pienessä kylpyhuoneessa on yleistä, että halutaan mahduttaa mahdollisimman paljon toimintoja – vaikka pinta-ala on rajallinen. Tuloksena voi helposti tulla ahdas. Sanna ajatteli juuri päinvastoin. Hänelle oli tärkeämpää luoda viehättävä ja persoonallinen kylpyhuone kuin saada tilaa kaikelle.

Käy sisään


Vinkkejä pieniin kylpyhuoneisiin

svarta handdukstorkar till badrum
badrumsinspiration svart duschvägg med linjeglas

Kylpyhuone luonnon sävyissä

Kylpyhuoneiden sisustaminen luonnon monilla eri beigen, ruskean ja vihreän sävyillä tarjoaa rauhallisen ja harmonisen kylpyhuoneen, jossa voit rentoutua ja palautua. Puuelementeillä, kuten kylpyhuonekalusteet puuviilusta tai puiset yksityiskohdat seinissä, lattioissa tai katossa, luot viihtyisän kylpyhuoneen, joka on aina tyylikäs.

INR:n suunnittelijat hakevat inspiraatiota japanilaisista kylpyhuoneista, jossa luonnollisuus ja kauneus kulkevat käsi kädessä toiminnallisuuden ja kestävyyden kanssa. Tyyli sulautuu hyvin pohjoismaiseen arkkitehtuuriimme ja arvoihimme.

Kylpyhuonekalusteet

Air Solid

Eksklusiivisin kalusarjamme Air tarjoaa paljon muutakin kuin upean ulkonäön. Käsin poimitut kvartsikomposiittityötasot eivät ole vain kauniita katsella ja tuntea, vaan ne ovat myös erittäin kestäviä.

Katso lisää

VALKOISET KYLPYHUONEET

Kylpyhuone, keskellä salaista puutarhaa

Tervetuloa puutarha-arkkitehti Saran luokse Kööpenhaminaan. Hän on puutarhasuunnittelija, joka ei halua rajoittua vain neljän seinän sisään, vaan haluaa kodin ja puutarhan välisen rajan olevan häilyvä. Hän on luonut rönsyilevän vihreyden keskelle unelmiensa kylpyhuoneen, jossa on luonnonmateriaaleja ja tuotteita, joiden elinikä ulottuu kauas horisontin taakse.

Käy sisään


Suihkutilaratkaisut

Inspiraatiota valkoisiin kylpyhuoneisiin

Yhdistelemällä valkoisen ja harmaan eri sävyt vaaleaan kalkkikiveen tai betoniin luot kylpyhuoneeseen harmonisen, raikkaan ja ilmavan tunnelman. Valkoinen kylpyhuone on ajaton valinta ja tämän vuoksi tyylikäs varma sijoitus. Valkoinen kylpyhuoneen on myös fiksu valinta, jos kylpyhuone on pieni, koska valkoinen saa huoneen tuntumaan suuremmalta. Jos haluat luoda erityisen ilmavan tunteen valitse läpinäkyvä suihkulasi.

Harkitse tarkoin, haluatko valkoista vain seiniin ja lattioihin vai myös kylpyhuonekalusteisiin. Valkoisten seinien yhdistäminen allaskalusteisiin ja säilytysratkaisuihin, jotka on maalattu vaaleanharmaalla tai muulla kauniilla sävyllä voi olla se yksityiskohta, joka saa kylpyhuoneesi todella erottumaan. Kaikki INR:n kylpyhuonekalusteet voidaan maalata mihin tahansa NCS-sävyyn.

 

 

 

LIMITED EDITION

Grand Walnot™

Kun smoolantilaiset käsityöperinteet ja italialainen innovaatio kohtasivat, syntyi erittäin kaunis pohjoismaisen ja mannermaisen muotoilun yhdistelmä. Olemme ylpeitä yhteistyön tuloksesta, josta saat nauttia omassa kylpyhuoneessasi.

 

Lue lisää


Kylpyhuonekalusteet

ramdusch och skärm med linjeglas
inspiration badrumsmöbler mörkt trä

Värillinen kylpyhuone

Jos olet kyllästynyt valkoiseen, harmaaseen ja mustaan, voimme iloita siitä, että kylpyhuonetrendeissä on enemmän värejä kuin aikaisemmin. Tietysti näemme paljon luonnon lämpimiä sävyjä beigessä, cappuccinossa, ruskeassa ja vihreässä, mutta myös erilaiset värit, kuten violetti ja sininen, löytävät tiensä pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin. Suunnittelijoidemme näkemys on, että näemme kylpyhuoneessa paljon enemmän värejä tulevina vuosina.

Kaikki kylpyhuonekalusteet, pyyhekuivaimet ja pyyhekoukut ovat tilattavissa valitsemassasi NCS-sävyssä. Värimallin värit voivat poiketa todellisesta sävystä, joten tarkista aina väri maaliliikkeestä ennen tilauksen tekemistä.

kylpyhuoneinspiraatio-2019

BEIGE KYLPYHUONE

Cappuccinon tuoksuinen kylpyhuone

Luo uudesta kylpyhuoneesta yksityinen oleskelutila, jossa voit kerätä energiaa ja rentoutua. Anna sen heijastaa persoonallisuuttasi mahdollisimman paljon. Voit vapaasti viettää aikaa trendien ja tyylien tutkimiseen, mutta kuuntele aina sisintäsi ja seuraa intuitiota. Tästä alkaa tie monien vuosien nautintoon ja hyvinvointiin.

Käy sisään


Kylpyhuonekaapit

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

NCS & INR Accent

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää
Kylpyhuoneideat 2021

MAALAISROMANTTINEN KYLPYHUONE

Valoisa kylpyhuone kalkkikiviestä

Ruotsin länsirannikolla Bohuslänin upeassa saaristossa sijaitsee Evan talo ja unelmakylpyhuone, joka sulautuu maisemaan arkkitehtuurisesti sekä materiaalivalintojen suhteen. Tervetuloa tähän upeaan kylpyhuoneeseen, joka yhdistää taivaan, maan ja meren, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella toiminnallisuus, design ja kestäväkehitys etusijalla. 

Käy sisään


Maalaisromattisia kylpyhuoneita

kylpyhuone-puu-inspiraatio-2021

P A I K K A  /  V Ä R M D Ö

Japanilaistyylinen kylpyhuone puisilla yksityiskohdilla ja betonilla.

Tervetuloa tutustumaan tähän ylelliseen kylpyhuoneeseen, jossa japanilaiset kylpyhuoneihanteet kohtaavat skandinaavisen tyylin. Kylpyhuone, jonka yksityiskohdista heijastuu kestävän kehityksen periaatteet ja kunnioitus ympäristöömme.

Käy sisään

Valitse suihkuseina 2021

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Kylpyhuone mustilla yksityiskohdilla

Kylpyhuoneissa on näkynyt paljon mustaa jo parin vuoden ajan, ja mikä ennen oli trendi, on nyt vakiintunut tyyli. Haluatko sisustaa ylellisen tumman kylpyhuoneen harmaan ja mustan eri sävyillä vai haluatko sisällyttää siihen joitain mustia yksityiskohtia, kuten mustan suihkuseinän tai pyyhekuivaimen, jotta kylpyhuoneesta tulee trendikäs? Mustan kylpyhuoneen suhteen on tärkeää pitää mielessä valaistus ja luonnonvalon määrä.

Black Oak on värillinen tammiviilu, joka voidaan valita kaikkiin kylpyhuonekalusteisiin ja säilytysratkaisuihin. Viilu antaa ylellisemmän tunteen kuin tavallinen lakattu pinta ja sopii hyvin pohjoismaiseen tyyliin. Yhdistä betonia ja kiveä lattioihin ja seiniin saadaksesi todella tyylikkään ja kestävän kylpyhuoneen.

kylpyhuoneinspiraatiota-black-edition

P A I K K A   /  G O T L A N T I

Aistien kylpyhuone luonnonläheisyydessä Gotlannissa.

Liity seuraamme matkalle Gotlantiin ja koe kylpyhuone kaikille aisteille. 

Koe kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet

Viskan Grip

Viskan Sarja tarjoaa jokaiselle jotakin, piditpä sitten minimalistisesta tai klassisesta tyylistä. Valitse vetimet ja nupit monista hienoista vaihtoehdoista tai vetimetön Push Tipmatic vaihtoehto.

Katso lisää

Kylpyhuone harmaan sävyillä

Harmaan sävyillä sisustettu kylpyhuone on tyylikäs ja ajaton valinta. Yhdistä harmaan eri sävyjä esimerkiksi valkoiseen, mustaan ​​tai marmoriin – Tunnelma on täysin erilainen riippuen valinnoistasi. Jos ilme on liian kylmä, voit lisätä luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa, rottinkia ja puuta, jotka pehmentävät ja samalla antavat trendikkään ilmeen. Lisäämällä viherkasveja luot harmaalle kylpyhuoneelle harmonisen tunnelman.

Valitse kylpyhuonekalusteisiin meidän valitsema vaaleanharmaa sävy "Still grey" tai valitse oma NCS-sävy ja me maalaamme kalusteet juuri sinun toiveittesi mukaan.


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää

Pistä nämä asiat mieleen, kun etsit ideoita kylpyhuoneeseen

Kunnostamme ja sisustamme kylpyhuoneita keskimäärin kaksi kertaa elämme aikana. Tämän vuoksi kaikki kylpyhuoneideat, jotka helpottavat suunnittelua tulevat tarpeeseen. Kylpyhuoneen remontti kestää usein jopa kuusi kuukautta ideasta valmiiseen kylpyhuoneeseen, joten suunnittelu- ja ideoimisvaihe on tärkeää sekä tiedon hankkimiseksi että parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Plussana saat kauniista kylpyhuonekuvista energiaa ja innostusta edetä seuraavaan vaiheeseen ja kohti valmista, itse suunniteltua kylpyhuonetta.

Kylpyhuoneen suunnittelussa yksi asia on varma: Mitä enemmän aikaa käytät kylpyhuoneen suunnitteluun ja ideoiden hakuun jo varhaisessa vaiheessa, sitä parempi lopputulos on. Joten kerää huolella inspiraatiota kylpyhuoneeseen ja nauti kauniista kylpyhuonekuvista, niin pieniin- kuin suuriin tiloihin.

Kartoita kaikki mahdollisuudet ennen kuin teet lopulliset päätökset. Mieti erikseen esimerkiksi valaistus, kylpyhuoneessa käytetyt värit, laatat ja muut materiaalit sekä millainen sisustus kylpyhuoneeseen on tulossa. Entä onko kyseessä iso vai pieni kylpyhuone? Millainen design sinulla sattuukaan olemaan mielessä, ideoiden ja inspiraatioden hakeminen kannattaa ennen itse työn aloittamista.

Kylpyhuonekuvat antavat inspiraatiota

Pinterestissä, sosiaalisessa mediassa ja sisustuslehdissä on runsaasti kylpyhuonekuvia, joten varaa aikaa niiden selailuun. Kokoa moodboard joko paperille tai digitaalisesti ja anna kylpyhuoneesi ilmeen muodostua vähitellen ennen kuin etenet pidemmälle muussa suunnittelussa. Olemme koonneet kylpyhuonekuvat tälle sivulle, ja niiden joukosta löytyy varmasti inspiraatiota jokaiseen makuun, niin suuriin kuin pieniin kylpyhuoneisiin. Toivomme, että löydät täältä parhaat ideat omaan kylpyhuoneeseesi.

Pitäisikö sinun seurata trendejä vai luottaa sisäiseen inspiraatioosi?

On normaalia pohtia pitäisikö kylpyhuone sisustaa trendien mukaan, klassiseen tyyliin vai omalla persoonallisella tavalla? Kannattaako valita juuri nyt pinnalla olevat värit ja sävyt vai luottaa johonkin klassiseen ja ajattomaan?

Tukimukset osoittavat, että monet remontoivat ja suunnittelevat kylpyhuoneensa niin, että kylpyhuone nostaa kodin arvoa. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta jos et aio myydä asuntoa lähitulevaisuudessa, sinun kannattaa sisustaa kylpyhuoneesi omaan tyyliin ja luoda tunnelma, joka sopii sinulle. Ennen kaikkea kylpyhuoneen suunnittelun pitäisi johtaa lopputulokseen, josta pidät itse. Kyseessä on kuitenkin oma kotisi ja kotona viihtyy paljon paremmin, kun jokainen huone sopii omaan tyyliin ja makuun. Luota siis omiin vaistoihisi!

Jos olet todellinen kylpyhuonetrendien edelläkävijä ja haluat tietää kylpyhuonesisustuksen viimeisimmät trendit, löytyy sinulle loputtomasti mahdollisuuksia. Esimerkiksi Italian suurimmilla sisustusmessuilla voimme nauttia vuosittain uusista upeista laatoista sekä innovatiivisista tuotteista, jotka vähitellen rantautuvat Pohjoismaisille markkinoille ja kylpyhuonekauppojen valikoimaan. Valitettavasti tässä kestää yleensä useita vuosia ja rohkea tyyli on silloin sovitettu skandinaaviseen makuun.

Tartu siis rohkeasti upeisiin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopiva kylpyhuoneen laattojen väri, valaistus sekä muu kaunis sisustus.

Inspiraatiota tyylikkään kylpyhuoneen suunnitteluun

Se mitä tarkoitetaan tyylikkäällä kylpyhuoneella, on tietysti makuasia, mutta yleensä on joitain yhteisiä nimittäjiä. Skandinaaviseen makuun sopivat yleensä pelkistetyt kylpyhuoneet, jossa ei ole liikaa tarpeettomia yksityiskohtia. Jos tavoitteenasi on siis minimalistinen design, jossa korostuvat hillityt värit ja pienet yksityiskohdat, meillä on takuulla ideoita, joista tulet innostumaan.

Usein valoisa kylpyhuone, jossa on silmää miellyttävät selkeät pinnat ja puhdas laattojen väri, mielletään tyylikkääksi. Viime aikoina maanläheisempi sisustus sekä puuelementit ovat olleet erittäin trendikkäitä kylpyhuoneessa. Kun kylpyhuone ja sen sisustus hyödyntävät puuta, on tärkeää valita materiaalit, jotka kestävät myös kylpyhuoneen kosteutta.

Valkoinen kylpyhuone inspiroi aina

Kylpyhuoneiden sisustaminen valkoisilla laatoilla ja kylpyhuonekalusteilla on aina suosiossa ja monet etsivät inspiraatiota juuri valkoisiin kylpyhuoneisiin. Valkoiset kylpyhuonekalusteet tuntuvat aina raikkailta ja sopivat kaikkiin väreihin ja laattoihin.

Jotta kaunis valkoinen kylpyhuone ja sen sisustus eivät muutu liian steriiliksi, voit lisätä kasveja, ihanan värisiä pyyhkeitä sekä tietysti runsaasti valaistusta. Vaikka valkoinen voi joistakin tuntua tylsältä ratkaisulta, löydät runsaasti erilaisia, jopa yllättäviä ideoita valkoisiin kylpyhuoneisiin sekä niiden sisustukseen.

Musta kylpyhuone luo tunnelmaa

Valkoiselle kestosuosikille haetaan tällä hetkellä inspiraatiota vastakohtaisesta mustasta kylpyhuoneesta. Etenkin mustat yksityiskohdat kiinnostavat, kuten suihkuseinät, hanat ja säilytysratkaisut tummissa väreissä. Kun haluat sisustaa kylpyhuoneen mustilla yksityiskohdilla, on hyvä kiinnittää huomioita valaistukseen. Satsaamalla hienoihin hanoihin ja suihkuseinään, jotka on valmistettu laadukkaasta metallista, luot tyylikkään kylpyhuoneen mustilla yksityiskohdilla. Anna siis mustalle kylpyhuoneelle mahdollisuus ja tutustu erilaisiin sisustusideoihin, joissa korostuvat mustan sävyt.

Näin pääset eteenpäin kylpyhuoneen suunnittelussa

Auttaaksemme sinua eteenpäin kylpyhuoneprojektissasi, olemme laatineet kätevän tarkistuslistan kylpyhuoneremonttiin, joka sisältää runsaasti inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita kylpyhuoneen kunnostamisessa. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue lisää!

Kylpyhuoneen suunnittelu

Mitkä kylpyhuoneideat ovat trendikkäitä?

Trendit kylpyhuonesisustuksessa on pitkälti makuasioita, mutta yleisimmät trendit vuoden 2022 ja 2023 näkyvät myös mallistossa. Luonnon värejä eri sävyissä luo rauhallisen ja harmonisen tunnelman. Puuelementeillä, kuten kylpyhuonekalusteet puuviilusta tai puiset yksityiskohdat seinissä, lattioissa tai katossa, luot viihtyisän kylpyhuoneen, joka on aina tyylikäs. Hanoissa ja pyyhekuivaimissa on trendikästä käyttää lämpimiä sävyjä harjatulla viimeistelyllä kuten: brushed bronze, brushed brass ja stainless. Älä unohda viimeistellä kylpyhuonettasi vihreillä kasveilla.

Mistä löydän inspiraatiota kylpyhuoneeseen?

Löydät paljon kylpyhuoneinspiraatiota verkosta. Näin saat kuvan siitä mitä on markkinoilla. Käymällä eri valmistajien verkkosivuilla voit rajata vaihtoehtosi ja tämän jälkeen tehdä päätös. Käy kylpyhuoneliikkeissä, jotta saat kylpyhuoneinspiraatiota omaan kylpyhuoneeseesi.

Missä voin nähdä kuvia kylpyhuoneista?

Sisustuslehdissä näet mikä on trendikästä kylpyhuoneissa tällä hetkellä. Voit myös käydä eri valmistajien verkkosivuilla, jossa voit saada kylpyhuoneinspiraatiota. Tallenna kaikki kuvat, joista pidät ja voit tehdä moodboardin esimerkiksi Pinterestissä. Tämä on hyvä tapa nähdä mitkä materiaalit ja värit sopivat yhteen.