Kylpyhuone

Kylpyhuone - ideoita, inspiraatiota ja kuvia kylpyhuoneen sisustukseen.  Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Tälle sivulle olemme keränneet runsaasti kylpyhuonekuvia ja tietoa, joista saat varmasti roppakaupalla inspiraatiota niin suuren kuin pienenkin kylpyhuoneen sisustukseen. Tervetuloa Iconic Nordic Roomsin inspiraatiosivuille! Meillä on tilaa eri persoonallisuuksille. Anna siis omasi näkyä!

Valitse väri tai tyyli ja löydä ideoita kylpyhuoneeseen

Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Katso, kuinka Aston käytti hyväkseen kätevät kylpyhuoneratkaisut ja sisusti kapeanmallisen kylpyhuoneensa tyylikkäillä kalusteilla ja lisävarusteilla.

Käy sisään

Valaistus suihkussa sekä kalusteen alla luo tunnelmaa iltaisin.

 

Tänä syksynä näemme kaiken mustana

Liity seuraamme matkalle Gotlantiin ja koe kylpyhuone kaikille aisteille. 

Koe kylpyhuone

Keidas keskellä kaupunkia

Anna uuden kylpyhuoneesi tulla yksityiseksi oleskelutilaksi, jossa voit kerätä energiaa ja rentoutua. Anna sen heijastaa persoonallisuuttasi niin pitkälle kuin mahdollista.

Tutustu kylpyhuoneeseen

Tervetuloa saaristo­huvilaan

Perheen unelmakylpyhuoneessa yhdistyvät pehmeät valkoisen sävyt, hillityt vihreän vivahteet ja messinkiset yksityiskohdat.

Koe kylpyhuone

Valkoiset kylpyhuoneet

Eläköön valkoinen kylpyhuone! Vaikka väri on näkynyt voimakkaasti kylpyhuonetrendeissä viime vuosina, monet käyttävät valkoista pohjana uuden kylpyhuoneen suunnittelussa. Ja hyvältä se näyttää! Olemme keränneet tähän inspiraatiota valkoisiin kylpyhuoneisiin. Onko kylpyhuoneessasi rajallisesti tilaa? Lue siinä tapauksessa vinkkimme kuinka sisustat pienen kylpyhuoneen.

Pienet kylpyhuoneet

 

 

Suihku 4 neliön kylpyhuoneeseen

Lue lisää

Harmaa kylpyhuone

Harmaasävyiset kylpyhuoneet ovat aina tyylikkäitä ja ajankohtaisia. Omassa väripaletissamme olemme keskittyneet kauniisiin harmaisiin sävyihin 'Still Grey' ja 'Slate Grey', mutta voit halutessasi valita minkä tahansa NCS-värin INR-kylpyhuonekalusteisiisi.  Harmaan suihkulasin avulla saat erittäin rauhallisen tunteen, joka ulottuu koko kylpyhuoneeseen. Saatavana useimpiin suihkumalleihin.

Katso suihkuseinämme

Mustat yksityiskohdat

Lisäämällä mustia yksityiskohtia kylpyhuoneen sisustukseen on trendikkäämpää kuin koskaan aikaisemmin, ja tarjolla on hienoja vaihtoehtoja kalusteisiin, suihkuseiniin sekä materiaaleihin. Aito tammiviilu 'Black Oak' on tyylikäs suosikki kalusteisiin ja kylpyhuonekaappeihin, jonka pinnasta tunnet puun tekstuurin TX-lakalla käsitellyn pinnan läpi. Huomioi myös suihkuseiniin saatavilla olevat mustat profiilit, jotka on tarjolla rajoitetussa erässä.

Kylpyhuonekalusteet

 

Luonnolliset värit

Beigen, ruskean ja cappuccinon luonnolliset sävyt eivät ole koskaan olleet trendikkäämpiä kuin nyt. Anna kylpyhuoneen heijastaa kestävää elämäntapaa, jossa astumme askeleen lähemmäksi luontoa sekä väriskaaloissa että materiaalivalinnoissa. Tutustu lähemmin 'Cappuccino' väriin tai 'Nordic Oak' tammiviiluun, jotka edustavat pohjoismaista tyyliä.

'Urban Eco' tyyli

Keidas kaupungin keskellä

Lue lisää

'Urban Eco' tyyli

Lue lisää

Kylpyhuone teolliseen tyyliin

Kylpyhuoneen teolliseen tyyliin kuuluu maskuliininen luonne tiukkoine linjoineen ja kylmine sävyineen. Ja tunne on ylellinen, kun musta ja sininen kohtaavat metallin, komposiittimateriaalin, lasin ja veden. Tämä on monien suosikkityyli - ehkä siksi, että se hengittää pohjoismaista tyylikkyyttä.

'City Vibes' tyyli

Kylpyhuone pastellinsävyissä

Sekä elämästä että kylpyhuoneesta tulee hauskempi, kun ne ovat pastellin säyissä! Olemme keränneet tähän inspiraatiota muutamasta suosikkikylpyhuoneestamme kauniissa pastellisävyissä, jotka vuonna 2020 kallistuvat yhä enemmän poltetumpiin sävyihin, jossa on paljon terrakottaa ja ruskeaa.

Vuoden kylpyhuone 2018

Lue lisää

Sinisävyjä ja messinkiä

Lue lisää

Kylpyhuoneinspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneeseen

Suomessa kunnostamme ja sisustamme kylpyhuoneita keskimäärin kahdesti elämässä. On siis erittäin tärkeätä, että suunnitteluvaiheessa saat riittävästi vinkkejä ja ideoita kylpyhuoneen sisustamiseen ja remonttiin.

Kylpyhuoneen kunnostustyöt voivat viedä jopa kuusi kuukautta ideasta lopulliseen kylpyhuoneeseen, joten inspiraation ja tiedon hankinta on oleellista parhaiden ratkaisujen löytämiseksi sekä innostaakseen sinua siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Mitä enemmän käytät aikaa kylpyhuoneen ideoimiseen sitä parempi lopputulos yleensä on. Joten nauti kauniista kylpyhuonekuvista, joista löydät inspiraatiota ja ideoita sekä pieniin että isoihin kylpyhuoneisiin ja tutustu eri vaihtoehtoihin ennen kuin teet lopulliset valinnat.

Helpottaaksemme kylpyhuoneprojektiasi olemme koonneet sinua varten ”Kätevän tarkistuslistan kylpyhuoneremonttiin”, joka sisältää runsaasti inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita kylpyhuoneiden kunnostamiseen.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kuluttajat

Inspiraatiouutiset

Haluatko tietää uusimmat kylpyhuonetrendit ja uutiset ennen muita. Ilmoittaudu inspiraatiokirjeemme tilaajaksi, niin saat uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää

Inspiraatio

Instagram

Seuraa meitä instagramissa! Jaamme päivittäin uusia kuvia inspiroivista kylpyhuoneista. 

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää