Takuu

INR-TUOTETAKUU

Lupaamme toimittaa markkinoiden lujimmat ja parhaiten kulutusta kestävät kylpyhuonekalusteet – ja suhtaudumme tähän lupaukseen vakavasti. Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille. Tällä sivulla voit tutustua takuuseemme tarkemmin.

Takuu

Ajankohtaiset takuuehdot

Ennen 1.3.2019 ostettujen tuotteiden takuuehdot löydät täältä.

VAHINKO JA TAKUUSELVITYS

Jos olet ostanut tuotteen jälleenmyyjältämme, käänny ensisijaisesti kyseisen  jälleenmyyjän puoleen. Sieltä autetaan sinut alkuun. 

Vasta rakennettu tai ostettu asunto

Jos kyse on vasta rakennetun tai ostetusta asunnon kalustuksesta, vikailmoitus tulee tehdä kiinteistöhuoltoon tai urakoitsijalle urakan hyväksymispäivästä alkaen koko rakennustakuun voimassaolon ajan. Kun rakennustakuu ei enää ole voimassa, voit ottaa yhteyttä INR:iin soittamalla numeroon 010 209 3300 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@inr.fi. Liitä viestiisi mielellään kuva vauriosta.

Joissakin erikoistilanteissa lähetämme palveluneuvojan käymään paikalla. Jos palveluneuvoja lähetetään paikalle takuuilmoituksen vuoksi mutta vikaa ei voida todentaa, joudumme veloittamaan mahdolliset kustannukset sinulta. Samoin on siinä tapauksessa, että olet aiheuttanut vaurion itse esimerkiksi asentamalla tuotteen väärin tai käyttämällä sitä virheellisesti. Säilytäthän itse ostamasi tuotteen kuitin, sillä se toimii takuutodistuksena.

Ota huomioon, että takuu ei kata muita kustannuksia kuin toimittamamme tuotteen.

Palvelu

Hoito-ohjeet

Lue, miten huolehdit INR-kylpyhuonekalustuksestasi mahdollisimman hyvin.

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Materiaalit

Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon.

Katso lisää

Tietoa INR

Laatu

Yksityiskohdilla on merkitystä. Huomaat sen, kun tarkastelet tuotteitamme kriittisesti. Mikään mitä teemme tai kehitämme, ei ole jätetty sattuman varaan.

Katso lisää