Materiaalit

Anna luonnon omien taideteosten puhua

Nautimme siitä, että saamme työskennellä erilaisten materiaalien parissa ja työstää niitä, olipa kyseessä sitten puu, posliini, lasi tai alumiini. Tarkastele mustaksi petsattua tammiviilua sivusta, niin näet sen kiehtovan kauniin juovituksen. Anna sormenpäidesi liukua puun rakenteiden yli, niin ymmärrät, miten rakkaus erilaisiin materiaaleihin voi helposti viedä mukanaan.

Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon – ja jotta sen siivous olisi helppoa. Koska ympäristön huomioon ottaminen on olennainen osa kehitystyötämme, pidämme huolen siitä, että kalusteiden ja suihkuseinien käyttöikä on paljon takuuaikaa pidempi.

Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eripaksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Karkaistujen suihkulasiemme ansiosta suihkussa käyminen on aina turvallista.

Lasit

Kaikki suihkulasimme valmistetaan karkaistusta suojalasista - sinun turvallisuuden vuoksi. Valitse useista vaihtoehdoista ja paksuuksista.

Lasityypit

Aitoa viilua

Käyttämämme tammiviilu ja mustaksi petsattu tammiviilu leikataan etukäteen, tarkistetaan, sovitetaan ja kiinnitetään luonnollisen ja elävän tuloksen aikaansaamiseksi. Viilu lakataan usealla kerroksella mattalakkaa, jolloin saadaan aikaan hienostunut ja kestävä pohjoismainen ilme.

TX TOP EXTREME™

Silkkisen sileä ja samalla erittäin hankauksen- ja iskunkestävä pinta. Kalusteisiin ruiskulakataan useampi kerros TX Top Extreme™, jonka ansiosta tuotteen pinta on aivan yhtenäinen ja saumaton, joten se kestää loistavasti vaativaa ja kosteaa kylpyhuoneympäristöä

INR-pesuallashana-SLEEK-Closeup

Posliini

Posliini on pohjimmiltaan savea, jonka lasitettu pinnoite poltetaan uunissa. Tuloksena on erittäin luja materiaali, joka kestää lähes mitä vain. Ikivanhaa käsityötaitoa, josta nykyäänkin tunnistaa korkealaatuisen kylpyhuonetuotteen.

Posliinipesualttaiden toleranssi on:
-1,2% - +0,8% VISKAN
-0,7% - +0,8% 
GRAND

Dekton® / Corian®

Hienostunut sekoitus keramiikkaa ja kvartsipintoja, joista luodaan huipputeknologisen prosessin avulla erittäin kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Valitse joko kevyesti marmoroitu Tundra tai musta Sirius. Corian on erittäin tahrankestävä ja tuntuu lämpimältä.

Kromi

Kromipäällystetty pinta tarjoaa monia hienoja ominaisuuksia, kuten puhdistuksen helppous ja kulutuskestävyys. Kromipinta on erittäin kestävä ja sopii siten hyvin hanoihin ja suihkukalusteisiin.

Messinki

Kiiltävä ja koristeellinen PVD-viimeistely, joka säilyy kiiltävänä ja kauniina vuodesta toiseen. Valitse messinki ARC-suihkusei- niin, LINE-pyyhekuivaimiin ja POSH-allashanoihin.

Alumiini

Käytämme vain laadukasta alumiinia, jonka suojaamme korroosiota vastaan markkinoiden parhaalla ja kestävimmällä pintakäsittelyllä. Laatutakuu, joka näkyy ja tuntuu ja kestää vuodesta toiseen.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Palvelu

Hoito-ohjeet

Lue, miten huolehdit INR-kylpyhuonekalustuksestasi mahdollisimman hyvin.

Katso lisää

Tietoa INR

Takuu

Erittäin kattavien laboratioriotestiemme tuloksena voimme tarjota sinulle 15 vuoden takuun sekä suihkutilaratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää