Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet vaikuttavat sekä kylpyhuoneen tyyliin että peilin edessä suoritettaviin rutiineihin. Niinpä olemme lisänneet allaskaappeihin hieman ekstraa niin sisä- kuin ulkopuolellekin.

Kaikki INR:n kylpyhuonekalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, jokaa takaa markkinoiden kestävimmän pinnan kosteutta ja iskuja vastaan 15 vuoden takuulla.

GRAND Walnot™

Ensiluokkainen, pohjoismainen kylpyhuonekaluste GRAND Walnot aidosta puuviilusta näyttää ja tuntuu aidolta pähkinäpuulta, mutta on luotu jostain aivan muusta. Kuinka se on mahdollista?

Lue lisää

 

GRAND Grip

60 - 80 - 100 - 120 - 140

TX Top Extreme™

15 vuoden takuu

Tutustu

 

LEVEL

Uusi LEVEL on tyylikäs vaihtoehto GRAND-kalusteisiin, joihin sisältyy upotettu pesuallas ja kauniit kvartsikomposiitista valmistetut pöytätasot.

Tutustu

AIR

60 - 90 - 120 - 150 - 180

TX Top Extreme™

15 vuoden takuu

Tutustu

Kampanja

Kalustepaketti, johon kuuluu laadukas VISKAN Grip 60 allaskaappi Premium White ja täysin varustettu peilikaappi STAGE 60.

Tutustu kampanjaan

Valitse oikea peili kylpyhuonekalusteeseen

Oikea peili tai peilikaappi luo tunnelmaa ja avaruutta koko kylpyhuoneeseen ja kylpyhuonekalusteet pääsevät oikeuksiinsa. Tutustu laajaan valikoimaamme tyylikkäitä ja älykkäitä peilejä, joita on leveyksinä 40 - 140 cm. Useissa peileissä on säädettävä LED-valaistus ja jos valitset STAGE peilikaapin saat myös pistorasian ja magneettipidikkeen kaupan päälle.

Kylpyhuonepeilit

Himmennettävät peilit

Pyöreät peilit

Peilikaapit

Kylpyhuonekalusteet, joissa on epätavallisen paljon säilytystilaa

Valitse tilavat kylpyhuonekalusteet, joissa on mahdollisimman paljon säilytystilaa, niin saat mahtumaan sekä omat että perheesi tuotteet ja voiteet. Kaikkiin allaskalusteisiimme sisältyy tammesta valmistetut Organizer -säilytyslokerot, jotka auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä. Jokaiseen mallistoon kuuluu myös muotoiluun sopiva korkeakaappi ja seinäkaappi. 

Kylpyhuoneen kaapit

 

Allaskaapit

Grass® laatikot kuuluvat markkinoiden parhaisiin

Katso lisää

 Mustaksi petsatusta tammesta valmistettu korurasia

Katso lisää

Pienet ja suuret kylpyhuonekaapit useissa eri väreissä

Katso lisää

Kuinka haluat avata kylpyhuonekalusteet?

Kahva, nuppi tai vedin vaikuttavat paljon kylpyhuoneen ilmeeseen – ehkä enemmän kuin luulet! Katso, kuinka erilaiset avausvaihtoehdot, värit ja viimeistelyt antavat allaskaapille oman ilmeen. Tutustu huolella vaihtoehtoihin ennen kuin teet päätöksen. Hae ideoita videosta.

Avausvaihtoehdot

 

Vinkki! Testaa eri vetimiä ja kahvoja Kylpyhuonestudiossa

Testaa

GRAND Solid Black Oak, jossa vedin THIN. 

GRAND Solid, TIE vedin

Katso lisää

GRAND Solid, Still Grey (NCS S 4000-N), MOOD vedin

Katso lisää

VISKAN Grip valkoisella vedinlistalla

Katso lisää

GRAND Solid Nordic Oak, jossa vedin THIN.

Katso lisää

Varustele kylpyhuonekalusteet äänellä, valolla ja sähköllä

Se, mikä erottaa korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet toisista on mahdollisuus mukauttaa niiden ulkoasua sisustukseen sopivaksi ja lisätä toimintoja, jotka ovat erityisen tärkeitä sinulle. Tutustu vaihtoehtoihimme ja harkitse mitkä ovat sinulle tärkeitä.

Valaistus laatikon sisällä ja sen alla on erittäin arvostettu vaihtoehto, joka on sekä käytännöllinen että tunnelmallinen, etenkin yöllä. Pistorasia allaskalusteessa on myös hyvä lisävaruste, jonka avulla parranajokone tai hammasharja voidaan ladata suoraan laatikossa ilman, että sotkuiset johdot ovat esillä. Nauti musiikista kalusteeseen integroidulla langattomalla äänentoistolla, niin aloitat päiväsi parhaimmillasi – joka päivä.

Pluspaketit

Pistorasia on lisävaruste kaikkiin allaskaappeihimme

Katso lisää

Tee vaikutus vieraisiin valaistuksella 

Katso lisää

Kalusteeseen integroidut Bluetooth-kaiuttimet

Katso lisää

Anna luonnon omien taideteosten puhua

Nautimme siitä, että saamme työskennellä erilaisten materiaalien parissa ja työstää niitä, olipa kyseessä sitten puu, posliini, lasi tai alumiini. Tarkastele mustaksi petsattua tammiviilua sivusta, niin näet sen kiehtovan kauniin juovituksen. Anna sormenpäidesi liukua puun rakenteiden yli, niin ymmärrät, miten rakkaus erilaisiin materiaaleihin voi helposti viedä mukanaan.
Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon. Ja aina ottaen ympäristön huomioon. 

Materiaalit

 

Kestävä pintakäsittely kuuluu hintaan

Katso lisää

Tammiviilu leikataan, sovitetaan ja kiinnitetään käsin

Katso lisää

Posliini on sekä kaunista että erittäin kestävää

Katso lisää


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustekampanja VISKAN Grip 60 ja peilikaappi. Tarjous on voimassa 31.8.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Kuinka valitsen kylpyhuonekalusteet?

Kenties olet jo aikaisemmi remontoinut kylpyhuoneen ja havainnut, että halvat ratkaisut kylpyhuonekalusteiden suhteen osoittautuivat pitkällä tähtäimellä huonoiksi ja kalliiksi vaihtoehdoiksi. Ehkä olit yksi niistä, joka valitsi halvemmat kylpyhuonekalusteet ja joudut nyt katumaan niitä valintoja. Silloin et todennäköisesti tee samaa virhettä uudelleen.

Oletko ostamassa uusia kylpyhuonekalusteita ensimmäistä kertaa - tässä on 5 parasta vinkkiämme kylpyhuonekalusteiden valintaan.

1. Valitse laatu – vaikka se maksaisi vähän enemmän

Remontoit kylpyhuoneen ja sijoitat kylpyhuonekalusteisiin ehkä kerran tai kaksi, korkeintaan kolme kertaa elämäsi aikana. Sillä välin vietät aikaa kylpyhuoneessasi. Peset käsiä, ajat parran, harjaat hampaat, käyt suihkussa. Samaan aikaan kylpyhuonekalusteet ovat koko ajan alttiina sekä kulumiselle että äärimmäiselle kosteudelle - päivästä toiseen.

Tärkein neuvomme sinulle, kun investoit uuteen kylpyhuoneeseen, on valita korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet. Laatuerot eri merkkien ja kylpyhuonekalusteiden välillä ovat suuret ja jos haluat kalusteiden kestävän, se maksaa hieman enemmän kuin tee-se-itse-myymälässä, mutta pitkällä aikavälillä se on sen arvoista.

2. Valitse kylpyhuonekalusteet, joissa on TX Top Extreme™

Haluat varmasti, että kylpyhuonekalusteesi kestävät monta vuotta, koska kylpyhuoneympäristö on erittäin alttiina kosteudelle ja päivittäiselle kulumiselle. Silloin kannattaa panostaa erityisesti kosteisiin tiloihin soveltuvaan sisustukseen. Kosteusvaurioiden riski on muuten suuri. Laatu ja kosteudenkestävyys ovat asioita, joihin me INR:llä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen pintakäsittelyn TX Top Extreme™ joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat monta kertaa kosteutta ja iskuja kestävämmät kuin vastaavat markkinoilla olevat kylpyhuonekalusteet.

TX Top Extreme™ sisältyy kaikkiin meidän kylpyhuonekalusteiden, säilytyskaappien ja peilikaappien hintaan ja takaa vähintään 15 vuoden käyttöiän, jonka takuumme lupaa.

3. Valitse pohjoismaissa valmistetut kylpyhuonekalusteet

Asia, joka kannattaa ottaa huomioon kylpyhuonekalusteiden valinnassa, on alkuperä. Meille INR:llä se merkitsee Ruotsalaista laatutasoa, joka varmistetaan sillä, että meillä on tuotantoketjun täysi hallinta suunnittelusta tuotteiden kokoonpanoon ja tuotekehittelyyn. Takaamme työntekijöillemme hyvät työskentelyolosuhteet tuotannon aikana ja lyhyiden kuljetusmatkojen ansiosta ympäristökuormitus on hyvin pieni.

4. Valitse kylpyhuonekalusteet, joilla on pitkä takuu

Juuri nyt voi tuntua siltä, että onko sillä merkitystä, onko kylpyhuonekalusteillasi 5 vai 15 vuoden takuu? 5 tai 15 vuotta on, niin kaukana, mutta aika kuluu yllättävän nopeasti. Yhtäkkiä olemme tilanteessa, jossa lapset lentävät pois pesästään, silloin on mukava huomata, että ainakin kylpyhuonekalusteesi ovat ennallaan laadukkaan suojalakan ansioista.

5. Valitse kylpyhuonekalusteet oman tyylisi ja lempivärisi mukaan

Yleisin kylpyhuonekalusteiden väri pohjoismaisissa kodeissa on valkoinen. Tämä varmasti siksi, että valkoiset kylpyhuonekalusteet ovat tyylikkäitä ja sopivat useimpiin seinäväreihin. Mutta jos haluat allaskalusteen tai kylpyhuonekaapin, jota ei löydy keneltäkään muulta, voit tilata ne missä tahansa NCS-värissä. Kalusteet on maalattu myös sisäpuolelta valitulla värillä ja tietysti kalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, joka takaa erityisen pitkän käyttöiän.