Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet vaikuttavat sekä kylpyhuoneen tyyliin että peilin edessä suoritettaviin rutiineihin. Niinpä olemme lisänneet allaskaappeihin hieman ekstraa niin sisä- kuin ulkopuolellekin.

Kaikki INR:n kylpyhuonekalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, jokaa takaa markkinoiden kestävimmän pinnan kosteutta ja iskuja vastaan 15 vuoden takuulla.

A I R

Perinteiset käsityötaidot modernissa muodossa

60 - 80 - 100 - 120 - 160 + AIR Unlimited

AIR-mallistosta on saatavana kaksi kalustemallia AIR Wood ja Solid. Aidosta tammiviilusta valmistetut AIR Wood kalusteet sisältävät kauniita massiivipuisia yksityiskohtia, sormiliitoksin valmistetut sisälaatikot ja avoimen sivusäilytystilan. AIR Solid on minimalistinen kaluste kahdella laatikolla.

AIR Wood 

AIR

G R A N D

Tilava allaskaluste harkituilla yksityiskohdilla

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Nimi GRAND ei ole sattumaa, ja huomaat sen, kun sukellat syvälle hienoihin ominaisuuksiin ja vaihtoehtoihin. Valitse kolmesta etusarjasta ja useista pesualtaista.

GRAND Solid

V I S K A N

Ajattomat kylpyhuonekalusteet parhaassa muodossaan

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

VISKAN Solid tarjoaa useita kokoja, pesuallasvaihtoehtoja ja runsaasti lisävarusteita. Valitse kolmesta etusarjasta ja upeista väreistä.

VISKAN Solid

L I M I T E D  E D I T I O N

GRAND Walnot™

Ensiluokkainen, pohjoismainen kylpyhuonekaluste GRAND Walnot aidosta puuviilusta näyttää ja tuntuu aidolta pähkinäpuulta, mutta on luotu jostain aivan muusta. Kuinka se on mahdollista?

Lue lisää

 

Peilit kylpyhuoneeseen

Oikea peili tai peilikaappi luo tunnelmaa ja avaruutta koko kylpyhuoneeseen ja kylpyhuonekalusteet pääsevät oikeuksiinsa. Tutustu laajaan valikoimaamme tyylikkäitä ja älykkäitä peilejä, joita on leveyksinä 40 - 140 cm. Useissa peileissä on säädettävä LED-valaistus ja jos valitset STAGE peilikaapin saat myös pistorasian ja magneettipidikkeen kaupan päälle.

Peilit   Peilikaapit

Pyöreät ja soikeat peilit kauniilla valaistuksella

Katso lisää

Huippuvarustetut peilikaapit hienoilla ominaisuuksilla

Katso lisää

Säädä valon kirkkautta ja lämpotilaa kosketuspainikkeilla

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet, joissa on epätavallisen paljon säilytystilaa

Valitse tilavat kylpyhuonekalusteet, joissa on mahdollisimman paljon säilytystilaa, niin saat mahtumaan sekä omat että perheesi tuotteet ja voiteet. Kaikkiin allaskalusteisiimme sisältyy tammesta valmistetut Organizer -säilytyslokerot, jotka auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä. Jokaiseen mallistoon kuuluu myös muotoiluun sopiva korkeakaappi ja seinäkaappi. 

Kylpyhuoneen kaapit

Allaskaapit

Pienet ja suuret kylpyhuonekaapit useissa eri väreissä

Katso lisää

AIR Wood lokeroitu sisälaatikko massiivitammea 

Katso lisää

Grass® laatikot kuuluvat markkinoiden parhaisiin

Katso lisää

Tuotteet

Kuinka haluat avata kylpyhuonekalusteet?

Kahva, nuppi tai vedin vaikuttavat paljon kylpyhuonekalusteen ilmeeseen – ehkä enemmän kuin luulet! Tutustu huolella vaihtoehtoihin ennen kuin teet päätöksen.

Vedinvaihtoehdot

Varustele kylpyhuonekalusteet

Valaistus laatikon sisällä ja sen alla on erittäin arvostettu vaihtoehto, joka on sekä käytännöllinen että tunnelmallinen, etenkin yöllä. Pistorasia allaskalusteessa on myös hyvä lisävaruste, jonka avulla parranajokone tai hammasharja voidaan ladata suoraan laatikossa ilman, että sotkuiset johdot ovat esillä. 

Pluspaketit

Pistorasia on lisävaruste kaikkiin allaskaappeihimme

Katso lisää

Tee vaikutus vieraisiin valaistuksella 

Katso lisää

Lisää tarvittaessa säilytyslokerot 

Katso lisää

Tuotteet

Luonnon omat taideteokset

Nautimme siitä, että saamme työskennellä erilaisten materiaalien parissa. Tarkastele petsattua tammiviilua sivusta, niin näet sen kiehtovan kauniin juovituksen. Anna sormenpäidesi liukua puun rakenteiden yli, niin ymmärrät, miten rakkaus erilaisiin materiaaleihin voi helposti viedä mukanaan.
Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon. Ja aina ottaen ympäristön huomioon. 

 

Materiaalit

 

Laatu

Kestävä pintakäsittely kuuluu hintaan

Katso lisää

Kaikki kalusteissamme käytetty puu on FSC-merkitty

Katso lisää

Posliini on sekä kaunista että erittäin kestävää

Katso lisää


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustekampanja VISKAN Grip 60 ja peilikaappi. Tarjous on voimassa 31.1.2023 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Sarjat

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Kuinka valitsen kylpyhuonekalusteet?

Kenties olet jo aikaisemmi remontoinut kylpyhuoneen ja havainnut, että halvat ratkaisut kylpyhuonekalusteiden suhteen osoittautuivat pitkällä tähtäimellä huonoiksi ja kalliiksi vaihtoehdoiksi. Ehkä olit yksi niistä, joka valitsi halvemmat kylpyhuonekalusteet ja joudut nyt katumaan niitä valintoja. Silloin et todennäköisesti tee samaa virhettä uudelleen.

Oletko ostamassa uusia kylpyhuonekalusteita ensimmäistä kertaa - tässä on 5 parasta vinkkiämme kylpyhuonekalusteiden valintaan.

1. Valitse laatu – vaikka se maksaisi vähän enemmän

Remontoit kylpyhuoneen ja sijoitat kylpyhuonekalusteisiin ehkä kerran tai kaksi, korkeintaan kolme kertaa elämäsi aikana. Sillä välin vietät aikaa kylpyhuoneessasi. Peset käsiä, ajat parran, harjaat hampaat, käyt suihkussa. Samaan aikaan kylpyhuonekalusteet ovat koko ajan alttiina sekä kulumiselle että äärimmäiselle kosteudelle - päivästä toiseen.

Tärkein neuvomme sinulle, kun investoit uuteen kylpyhuoneeseen, on valita korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet. Laatuerot eri merkkien ja kylpyhuonekalusteiden välillä ovat suuret ja jos haluat kalusteiden kestävän, se maksaa hieman enemmän kuin tee-se-itse-myymälässä, mutta pitkällä aikavälillä se on sen arvoista.

2. Valitse kylpyhuonekalusteet, joissa on TX Top Extreme™

Haluat varmasti, että kylpyhuonekalusteesi kestävät monta vuotta, koska kylpyhuoneympäristö on erittäin alttiina kosteudelle ja päivittäiselle kulumiselle. Silloin kannattaa panostaa erityisesti kosteisiin tiloihin soveltuvaan sisustukseen. Kosteusvaurioiden riski on muuten suuri. Laatu ja kosteudenkestävyys ovat asioita, joihin me INR:llä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen pintakäsittelyn TX Top Extreme™ joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat monta kertaa kosteutta ja iskuja kestävämmät kuin vastaavat markkinoilla olevat kylpyhuonekalusteet.

TX Top Extreme™ sisältyy kaikkiin meidän kylpyhuonekalusteiden, säilytyskaappien ja peilikaappien hintaan ja takaa vähintään 15 vuoden käyttöiän, jonka takuumme lupaa.

3. Valitse pohjoismaissa valmistetut kylpyhuonekalusteet

Asia, joka kannattaa ottaa huomioon kylpyhuonekalusteiden valinnassa, on alkuperä. Meille INR:llä se merkitsee Ruotsalaista laatutasoa, joka varmistetaan sillä, että meillä on tuotantoketjun täysi hallinta suunnittelusta tuotteiden kokoonpanoon ja tuotekehittelyyn. Takaamme työntekijöillemme hyvät työskentelyolosuhteet tuotannon aikana ja lyhyiden kuljetusmatkojen ansiosta ympäristökuormitus on hyvin pieni.

4. Valitse kylpyhuonekalusteet, joilla on pitkä takuu

Juuri nyt voi tuntua siltä, että onko sillä merkitystä, onko kylpyhuonekalusteillasi 5 vai 15 vuoden takuu? 5 tai 15 vuotta on, niin kaukana, mutta aika kuluu yllättävän nopeasti. Yhtäkkiä olemme tilanteessa, jossa lapset lentävät pois pesästään, silloin on mukava huomata, että ainakin kylpyhuonekalusteesi ovat ennallaan laadukkaan suojalakan ansioista.

5. Valitse kylpyhuonekalusteet oman tyylisi ja lempivärisi mukaan

Yleisin kylpyhuonekalusteiden väri pohjoismaisissa kodeissa on valkoinen. Tämä varmasti siksi, että valkoiset kylpyhuonekalusteet ovat tyylikkäitä ja sopivat useimpiin seinäväreihin. Mutta jos haluat allaskalusteen tai kylpyhuonekaapin, jota ei löydy keneltäkään muulta, voit tilata ne missä tahansa NCS-värissä. Kalusteet on maalattu myös sisäpuolelta valitulla värillä ja tietysti kalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, joka takaa erityisen pitkän käyttöiän.