Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet vaikuttavat sekä kylpyhuoneen tyyliin että peilin edessä suoritettaviin rutiineihin. Niinpä olemme lisänneet allaskaappeihin hieman ekstraa niin sisä- kuin ulkopuolellekin – huulletut etuosat, älykkäät säilytystilat, valot ja ääni antavat kylpyhuoneelle viimeisen silauksen.

Katso kaikki kylpyhuonekalusteet

Sopivien kylpyhuonekalusteiden valinta kylpyhuoneeseesi tulisi olla helppoa. Kylpyhuonekalusteet kolmessa sarjassamme on suunniteltu keskittyen huippuluokkaiseen tominnallisuuteen sekä ainutlaatuiseen muotoiluun. Kaikki INR:n kylpyhuonekalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, jokaa takaa markkinoiden kestävimmän pinnan kosteutta ja iskuja vastaan 15 vuoden takuulla.

GRAND
Grip

Allaskaluste GRAND vedinlistalla

60- 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Premium White, Nordic Oak
Black Oak ja valinnainen NCS

TX Top Extreme™

15 vuoden takuu

Tutustu GRAND Grip allaskaappiin

 

AIR

60 - 90 - 120 - 150 - 180

K: 250 S: 500

Premium White, White Ash,
Slate Grey ja valinnainen NCS

TX Top Extreme™

15 vuoden takuu

Tutustu AIR allaskaappiin

Kampanja kylpyhuonekalusteet

Kalustepaketti, johon kuuluu laadukas VISKAN Grip 60 allaskaappi Premium White ja täysin varustettu peilikaappi STAGE 60.

Tutustu kampanjaan

Valitse oikea peili kylpyhuonekalusteeseen

Oikea peili tai peilikaappi luo tunnelmaa ja avaruutta koko kylpyhuoneeseen ja kylpyhuonekalusteet pääsevät oikeuksiinsa. Tutustu laajaan valikoimaamme tyylikkäitä ja älykkäitä peilejä, joita on leveyksinä 40 - 140 cm. Useissa peileissä on säädettävä LED-valaistus ja jos valitset STAGE peilikaapin saat myös pistorasian ja magneettipidikkeen kaupan päälle.

Kylpyhuonepeilit

Himmennettävät peilit

Pyöreät peilit

Peilikaapit

Kylpyhuonekalusteet, joissa on epätavallisen paljon säilytystilaa

Valitse tilavat kylpyhuonekalusteet, joissa on mahdollisimman paljon säilytystilaa, niin saat mahtumaan sekä omat että perheesi tuotteet ja voiteet. Kaikkiin allaskalusteisiimme sisältyy tammesta valmistetut Organizer -säilytyslokerot, jotka auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä. Jokaiseen mallistoon kuuluu myös muotoiluun sopiva korkeakaappi ja seinäkaappi. 

Kylpyhuoneen kaapit

 

Allaskaapit

Grass® laatikot kuuluvat markkinoiden parhaisiin

Lue lisää

 Mustaksi petsatusta tammesta valmistettu korurasia

Lue lisää

Pienet ja suuret kylpyhuonekaapit useissa eri väreissä

Lue lisää

Kuinka haluat avata kylpyhuonekalusteet?

Kahva, nuppi tai vedin vaikuttavat paljon kylpyhuoneen ilmeeseen – ehkä enemmän kuin luulet! Katso, kuinka erilaiset avausvaihtoehdot, värit ja viimeistelyt antavat allaskaapille oman ilmeen. Tutustu huolella vaihtoehtoihin ennen kuin teet päätöksen. Hae ideoita videosta.

Avausvaihtoehdot

 

Vinkki! Testaa eri vetimiä ja kahvoja Kylpyhuonestudiossa

Testaa

GRAND Solid Black Oak, jossa vedin THIN. 

GRAND Solid, TIE vedin

Lue lisää

GRAND Solid, Still Grey (NCS S 4000-N), MOOD vedin

Lue lisää

VISKAN Grip valkoisella vedinlistalla

Lue lisää

GRAND Solid Nordic Oak, jossa vedin THIN.

Lue lisää

Varustele kylpyhuonekalusteet äänellä, valolla ja sähköllä

Se, mikä erottaa korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet toisista on mahdollisuus mukauttaa niiden ulkoasua sisustukseen sopivaksi ja lisätä toimintoja, jotka ovat erityisen tärkeitä sinulle. Tutustu vaihtoehtoihimme ja harkitse mitkä ovat sinulle tärkeitä.

Valaistus laatikon sisällä ja sen alla on erittäin arvostettu vaihtoehto, joka on sekä käytännöllinen että tunnelmallinen, etenkin yöllä. Pistorasia allaskalusteessa on myös hyvä lisävaruste, jonka avulla parranajokone tai hammasharja voidaan ladata suoraan laatikossa ilman, että sotkuiset johdot ovat esillä. Nauti musiikista kalusteeseen integroidulla langattomalla äänentoistolla, niin aloitat päiväsi parhaimmillasi – joka päivä.

Pluspaketit

Pistorasia on lisävaruste kaikkiin allaskaappeihimme

Lue lisää

Tee vaikutus vieraisiin valaistuksella 

Lue lisää

Kalusteeseen integroidut Bluetooth-kaiuttimet

Lue lisää

Anna luonnon omien taideteosten puhua

Nautimme siitä, että saamme työskennellä erilaisten materiaalien parissa ja työstää niitä, olipa kyseessä sitten puu, posliini, lasi tai alumiini. Tarkastele mustaksi petsattua tammiviilua sivusta, niin näet sen kiehtovan kauniin juovituksen. Anna sormenpäidesi liukua puun rakenteiden yli, niin ymmärrät, miten rakkaus erilaisiin materiaaleihin voi helposti viedä mukanaan.
Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon. Ja aina ottaen ympäristön huomioon. 

Materiaalit

 

Kestävä pintakäsittely kuuluu hintaan

Lue lisää

Tammiviilu leikataan, sovitetaan ja kiinnitetään käsin

Lue lisää

Posliini on sekä kaunista että erittäin kestävää

Lue lisää


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustepaketti peilikaapilla edulliseen hintaan, joka on markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti.

Lue lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-käsittely sisältyy kaikkien kylpyhuonekalusteiden, kylpyhuonepeilien ja kylpyhuonesäilytysratkaisujen hintaan vuodesta 2019 lähtien.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää