Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet vaikuttavat sekä kylpyhuoneen tyyliin että peilin edessä suoritettaviin rutiineihin. Niinpä olemme lisänneet allaskaappeihin hieman ekstraa niin sisä- kuin ulkopuolellekin – huulletut etuosat, älykkäät säilytystilat, valot ja ääni antavat kylpyhuoneelle viimeisen silauksen.

Katso kaikki kylpyhuonekalusteet

Seuraavan sukupolven kylpyhuonekalusteet

Valinta, mitkä kylpyhuonekalusteet sopivat kylpyhuoneeseesi tulisi olla helppoa. Kolme kylpyhuonekalustemallistomme AIR, GRAND ja VISKAN on luotu keskittyen huippuluokkaiseen tominnallisuuteen sekä suunnitteluun. Valitse vielä peili ja pesuallashana, ja olet valmis. Kun pääsit vauhtiin, niin valitse vielä yksi pluspaketeistamme ja saat kylpyhuonekalusteet täysin oman tyylisi mukaan.

Kaikki INR:n kylpyhuonekalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, jokaa takaa markkinoiden kestävimmän pinnan kosteutta ja iskuja vastaan 15 vuoden takuulla.

 Allaskaapit

GRAND
Grip

Allaskaluste GRAND vedinlistalla

60- 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Premium White, Nordic Oak
Black Oak ja valinnainen NCS

TX Top Extreme™

15 vuoden takuu

Tutustu GRAND Grip allaskaappiin

 

AIR

Voiko kaluste leijua?

60 - 90 - 120 - 150 - 180

Premium White, White Ash,
Slate Grey ja valinnainen NCS

TX Top Extreme™

15 vuoden takuu

Tutustu AIR allaskaappiin

Kampanja kylpyhuonekalusteet

Kalustepaketti, johon kuuluu laadukas VISKAN Grip 60 allaskaappi Premium White ja täysin varustettu peilikaappi STAGE 60.

Lue lisää kampanjasta

Kylpyhuonekalusteet, joissa on epätavallisen paljon säilytystilaa

Valitse tilavat kylpyhuonekalusteet, joissa on mahdollisimman paljon säilytystilaa, niin saat mahtumaan sekä omat että perheesi tuotteet ja voiteet. Kaikkiin allaskalusteisiimme sisältyy tammesta valmistetut Organizer -säilytyslokerot, jotka auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä. Jokaiseen mallistoon kuuluu myös muotoiluun sopiva korkeakaappi ja seinäkaappi. 

Kylpyhuoneen kaapit

 

 

VISKAN Grip

AIR

Kylpyhuoneen kaapit

Kuinka haluat avata kylpyhuonekalusteet?

Kahva, nuppi tai vedin vaikuttavat paljon kylpyhuoneen ilmeeseen – ehkä enemmän kuin luulet! Katso, kuinka erilaiset avausvaihtoehdot, värit ja viimeistelyt antavat allaskaapille oman ilmeen. Tutustu huolella vaihtoehtoihin ennen kuin teet päätöksen. Hae ideoita videosta.

Avausvaihtoehdot

 

Vinkki! Testaa eri vetimiä ja kahvoja Kylpyhuonestudiossa

Testaa

GRAND Solid Black Oak, jossa vedin THIN. 

GRAND Solid Nordic Oak, jossa vedin THIN.

Varustele kylpyhuonekalusteet äänellä, valolla ja sähköllä

Se, mikä erottaa korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet toisista on mahdollisuus mukauttaa niiden ulkoasua sisustukseen sopivaksi ja lisätä toimintoja, jotka ovat erityisen tärkeitä sinulle. Tutustu vaihtoehtoihimme ja harkitse mitkä ovat sinulle tärkeitä.

Valaistus laatikon sisällä ja sen alla on erittäin arvostettu vaihtoehto, joka on sekä käytännöllinen että tunnelmallinen, etenkin yöllä. Pistorasia allaskalusteessa on myös hyvä lisävaruste, jonka avulla parranajokone tai hammasharja voidaan ladata suoraan laatikossa ilman, että sotkuiset johdot ovat esillä. Nauti musiikista kalusteeseen integroidulla langattomalla äänentoistolla, niin aloitat päiväsi parhaimmillasi – joka päivä.

Pluspaketit

Plus Sähkö

Plus Valo

Plus Ääni

Valitse oikea peili kylpyhuonekalusteeseen

Oikea peili tai peilikaappi luo tunnelmaa ja avaruutta koko kylpyhuoneeseen ja kylpyhuonekalusteet pääsevät oikeuksiinsa. Tutustu laajaan valikoimaamme tyylikkäitä ja älykkäitä peilejä, joita on leveyksinä 40 - 140 cm. Useissa peileissä on säädettävä LED-valaistus ja jos valitset STAGE peilikaapin saat myös pistorasian ja magneettipidikkeen kaupan päälle.

Kylpyhuonepeilit

Himmennettävät peilit

Pyöreät peilit

Peilikaapit

Anna luonnon omien taideteosten puhua

Nautimme siitä, että saamme työskennellä erilaisten materiaalien parissa ja työstää niitä, olipa kyseessä sitten puu, posliini, lasi tai alumiini. Tarkastele mustaksi petsattua tammiviilua sivusta, niin näet sen kiehtovan kauniin juovituksen. Anna sormenpäidesi liukua puun rakenteiden yli, niin ymmärrät, miten rakkaus erilaisiin materiaaleihin voi helposti viedä mukanaan.
Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon. Ja aina ottaen ympäristön huomioon. 

Materiaalit

 

Aitoa viilua

Posliini

Ota nämä asiat huomioon valitessasi kylpyhuonekalusteet

Sinä, joka olet sisustanut kylpyhuoneen yhden tai jopa pari kertaa, saatat jo hymyillä, kun luet otsikkoa ja muistat, kuinka aikaisemmat, ehkä liian nopeat päätöksesi ja halvat ratkaisusi osoittautuivat pitkällä tähtäimellä vaikeiksi ja kalliiksi. Ehkä olet yksi niistä, joka valitsi kylpyhuonekalusteet halvemmalta merkiltä ja jouduit katumaan sitä matkan varrella. Silloin et todennäköisesti tee samaa virhettä uudestaan.

Niille, jotka aikovat ostaa kylpyhuonekalusteet ensimmäistä kertaa - heristä korvat - tässä on 5 parasta vinkkiämme, jotta valitset kylpyhuonekalusteet onnistuneesti.

1. Valitse laatu - vaikka se maksaa vähän enemmän

Sisustat kylpyhuoneen ja sijoitat kylpyhuonekalusteisiin ehkä yhden tai kaksi, korkeintaan kolme kertaa elämässäsi. Ja mitä teet remonttien välillä? Vietät muun muassa aikaa kylpyhuoneessasi. Päivittäiset rutiinit hoidetaan kylpyhuoneessa, kuten käsien pesu, parranajo ja meikkaus, ja samalla kun yrität saadaa itsesi valmiiksi pitää myös lapset saada ajoissa kuntoon päiväkotiin ja kouluun. Kylpyhuonekalusteet ovat siis jatkuvasti alttiina sekä kulumiselle että äärimmäiselle kosteustasolle - päivä päivältä.

Tärkein neuvomme, kun haluat investoida uuteen kylpyhuoneeseen on valita korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet. Laatuero eri merkkien ja kylpyhuonekalusteiden välillä on suuri, ja jos haluat kestävät kylpyhuonekalusteet, se maksaa hiukan enemmän kuin suurien tavarataloketjujen valikoimasta löytyvät vaihtoehdot.  Pitkällä tähtäimellä se on sen arvoista.

Allaskaapit ja pesualtaat

 

2. Valitse kylpyhuonekalusteet, joissa on TX Top Extreme™ -pintakäsittely

Att dina badrumsmöbler ska hålla i många år tar du nog för givet men eftersom badrumsmiljön är så väldigt utsatt för fukt och dagligt slitage bör du investera i inredning som är särskilt anpassad för våtrum och fuktiga miljöer. Risken för fuktskador är annars hög. Kvalitet och motståndskraft mot fukt är något som vi på INR har lagt stort fokus på. Vi har låtit ta fram den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™ som kapslar in produkten och gör den många gånger tåligare mot fukt och stötar än motsvarande badrumsmöbler på marknaden.

TX Top Extreme™ ingår i priset för samtliga våra badrumsmöbler, badrumsskåp och spegelskåp och garanterar en livslängd om minst 15 år – den längsta i sitt slag.

Lisätietoa TX

 

3. Valitse pohjoismaiset kylpyhuonekalusteet

Kalusteiden alkuperä on uksi tärkeä asia, jota kannattaa harkita, kun valistet kylpyhuonekalusteet. Mitä pohjoismaisuus tarkoittaa sinulle? Meille INR:llä sillä on suuri merkitys.Ruotsissa valmistetun laadun lisäksi se tarkoittaa koko tuotantoketjun täydellistä hallintaa; suunnittelusta asennettuun tuotteeseen. Tämä tarkoittaa hyviä työolosuhteita valmistuksessa ja tarkoittaa vähäistä ympäristökuormitusta lyhyiden kuljetusetäisyyksien ansiosta.

Lisää ympäristötyöstä

 

4. Valitse kylpyhuonekalusteet, joilla on pitkä takuu

Mitä sillä on oikeastaan väliä kestääkö kylpyhuonekalusteet 5 vai 15 vuotta? Monille meistä sekä 5 että 15 vuotta ovat niin pitkä aika, että sillä tuskin on merkitystä. Mutta voimme myöntää, että aika kuluu yllättävän nopeasti ja yhtäkkiä lapsemme on jo muuttanut pois kotoa. Silloin voi olla mukavaa tietää, että ainakin kylpyhuonekalusteet ovat paikoillaan vielä jonkin aikaa. Ja niin, että hieno pinta on edelleen ehjä.

Takuu

 

5. Valitse kylpyhuonekalusteet omaan tyyliisi ja väriisi

Yleensä kylpyhuonekalusteet pohjoismaisissa kodeissa on valkoisia. Ja se ei ole mikään ihme!. Valkoiset kylpyhuonekalusteet ovat ajattomia ja sopivat useimpiin seinäväreihin. Mutta jos haluat allaskaapin tai kylpyhuonekaapin, jota ei löydy keltään muulta, haluamme antaa vinkkiä mahdollisuudesta tilata kylpyhuonekalusteet missä tahansa NCS-värissä. Kylpyhuonekalusteet maalataan myös sisäpuolelta samalla värillä ja pinta lakataan TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä erittäin pitkän käyttöiän saavuttamiseksi.

INR Accent

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustepaketti peilikaapilla edulliseen hintaan, joka on markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.1.2021 asti.

Lue lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-käsittely sisältyy kaikkien kylpyhuonekalusteiden, kylpyhuonepeilien ja kylpyhuonesäilytysratkaisujen hintaan vuodesta 2019 lähtien.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää