Ruotsalaisvalmisteisia kylpyhuonetuotteita

Korkea laatu on meille INR:n perusta, ja sillä on tärkeä rooli tulevaisuuden ajattelussamme. Tässä työssä tuotantolaitoksemme Malmössä ja Jönköpingissä ovat keskeisessä roolissa. Omalla kylpyhuonekaluste- ja suihkuseinä tuotannollamme hallitsemme koko tuotantoketjua ja se mahdollistaa huomioimaan tehokkaasti ympäristövaikutukset.

Tuotesuunnittelijamme Kristian Olsson - monien tuotteidemme ja konseptiemme visionääri - kertoo, kuinka hän ja hänen tiiminsä pohtivat uusia tuotteita kehitettäessä muotoilua ja toimivuutta verrattuna laatuun.

Tuotesuunnittelija Kristian Olsson

Ongelmaton arki

– Suunnitellessamme kalusteita ja suihkuseiniä aloitamme aina niistä toiminnoista ja siitä laatutasosta, joita itse toivoisimme omaan kylpyhuoneeseemme. Kun astut sunnuntaiaamuna herättyäsi kylpyhuoneeseen, on viimeinen toivomasi asia se, että joudut korjaamaan rikkoutuneita ja kuluneita osia.

Meille on tärkeää, että kehittämämme tuotteet helpottavat arkea, joten jo piirustuspöydän äärellä otamme huomioon sekä materiaalien raaka-aineet että toimivuuden. Ja tietysti unohtamatta tyylikästä muotoilua, joka kestää aikaa.

Tasainen laatu koko tuotantoketjussa

Sama ajattelumalli pätee itse asiassa koko tuotantoketjun eri vaiheissa.

– Meille on tärkeää, että luomamme tuotteet ovat helppoja käsitellä jokaiselle sekä tuotannossa, myymälöissä ja ennen kaikkea asennuksessa. Premium tuotteen tulisi olla yksinkertainen ja helppo käsitellä kaikissa vaiheissa aina valmiiseen kylpyhuoneeseen, koko lupaamamme 15 vuoden takuuajan. Se tiivistää hyvin mitä Premium tarkoittaa meille. 

Takuuehdot

 

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Kaikki lasit on karkaistu ja tarkastettu sekä omassa laboratoriossamme Malmössä että riippumattoman ulkopuolisen tarkastajan toimesta. Lisää laseista

Tavoitteenamme on muotoilu, joka erottuu joukosta ja tuo jotain uutta. Circ-peilikaappi on yksi uusimmista loistavista innovaatioistamme.

Muotoilu, joka tuo jotain uutta

Toimivuus on aina osana muotoilua. Sen ansiosta useat tuotteistamme ovat niin menestyneitä kaikissa pohjoismaissa. Kristian kertoo, että hän ja tiiminsä yrittävät aina ajatella suunnittelussaan luovasti. Tavoitteena on muotoilu, joka erottuu joukosta ja tuo jotain uutta. Pile-suihkusäilytysratkaisu, Edge-suihkuseinäsarja, Circ-peilikaappi ja liiketunnistimella ohjattu valaistus allaskalusteen sisällä ja alla, ovat kaikki esimerkkejä toimivista ratkaisuista, joita suunnittelutiimi mielellään nostaa esille.

Circ


Tutustu myös näihin

Allaskaluste Grip 140 Dark Oak.

INR

Ruotsissa valmistetut suihkutilaratkaisut ja kylpyhuonekalusteet skandinaavisella muotoilulla luovat edellytykset helpompaan arkeen korkean laadun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

Katso lisää

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää

Ympäristövastuu

Kestävä kehitystyömme perustana ovat YK:n Agenda 2030 ja 17 globaalia tavoitetta, jotka tekevät planeetastamme paremman paikan asua.

Katso lisää