badrumsskåp högskåp väggskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Kun suunnittelemme kylpyhuoneen säilytysratkaisuja, on tärkeää ottaa huomioon kaappien leveys, korkeus ja syvyys. Tutustu toiminnallisiin kaappeihimme, jotka sisältävät hyllyt, laatikot sekä lisävarusteena sähköpistorasian.

Kaikki INR:n kylpyhuonekalusteet valmistetaan Ruotsissa ja niissä on pintakäsittely TX Top Extreme™, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuotta.

Kylpyhuonekalusteet

S O L I D

Kylpyhuoneen kaappi sileällä ovella

Kalustesarjoihimme – Viskan Solid ja Grand Solid – on saatavilla seinäkaappeja sekä korkeita kaappeja, useissa eri koossa ja väreissä. Korkeat kaapit ovat saatavana sisälaatikoilla tai ilman ja allaskalusteisiin yhteensopivissa väreissä ja viiluissa sekä lisävarusteena käytännöllinen sähköpistorasia. Viskanin-kaapin ovessa on integroitu vedin. Grandin korkeissa kaapeissa on Push avausmekanismi, mutta voit halutessasi valita minkä tahansa vetimen. Kokeile eri versioita kalusteverstaassamme.

Luo oma kaluste


Kaikki kylpyhuone kaapit

T W I N

Korkea kaappi kaksipuolisella peiliovella

Twin on älykäs korkea kaappimme kaksipuolisella peiliovella. Kaappia on saatavana kahdessa leveydessä – 30 ja 40 cm – joista jälkimmäinen on saatavana sisälaatikoilla tai ilman. Valitse useista väreistä, viiluista ja Accent / NCS sävyistä. Mukana alumiininen vedin ja Puch-avausmekanismi. Valitse itse, kumman avausvaihtoehdon haluat asentaa.

 

Lisää Twin kaapista

G R I P

Korkea kaappi vedinlistalla

Vedinlistallisiin kalustesarjoihimme – Viskan Grip ja Grand Grip – on saatavilla seinäkaappeja sekä korkeita kaappeja, useissa eri koossa ja väreissä. Korkeat kaapit ovat saatavana sisälaatikoilla tai ilman ja allaskalusteisiin yhteensopivissa väreissä ja viiluissa sekä lisävarusteena käytännöllinen sähköpistorasia. Kokeile eri versioita kalusteverstaassamme. 

Luo oma kaluste


Kaikki kylpyhuone kaapit

C L A S S I C

Kylpyhuoneen kaappi kehysovella

Kehysovellisiin kalustesarjoihimme - Viskan Classic ja Grand Classic –löytyy seinäkaappeja ja korkeita kaappeja useissa eri koossa ja malleissa. Korkeat kaapit ovat saatavana sisälaatikoilla tai ilman ja allaskalusteisiin yhteensopivissa väreissä sekä lisävarusteena käytännöllinen sähköpistorasia. Viskanin kaapin ovessa on integroitu vedin. Grandin korkeissa kaapeissa on Push avausmekanismi, mutta voit halutessasi valita minkä tahansa vetimen. Kokeile eri versioita kalusteverstaassamme.

Luo oma kaluste


Kaikki kylpyhuone kaapit

Kylpyhuonekalusteet NCS-sävyissä

Voit saada allaskalusteen, peilikaapin ja seinäkaapin maalattuna millä tahansa NCS-kartan vakioväreistä. Voit myös valita mieleisesi sävyn kylpyhuonesuunnittelijamme valitsemista Accent-väreistä, joiden inspiraationa on Pohjolan luonto. Voit testata verkkosivuillamme miltä eri Accent-värit näyttävät valitsemassasi kalusteessa. Ilmoita valitsemasi NCS-koodi tilauksen yhteydessä. 

Accent / NCS


Kalusteverstas

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Sarjat

Peilikaapit

Peilikaappeja yhdistää älykkäät ja tarkkaansuunnitellut säilytysmahdollissuudet. Valitse sinulle sopiva varustelutaso joko pyöreisiin tai suorakulmaisiin peilikaappeihin.

Katso lisää
säilytys kylpyhuone

Tuotteet

Säilytys

Tutustu kylpyhuoneen säilytysratkaisuihin ja löydä kalusteeseen sopiva kaappi, joka vastaa säilytystarpeitasi. Valitse ensin malli ja väri.

Katso lisää

Kylpyhuoneen kaappi mukavampaan aamuun

Oikeantyyppinen kylpyhuonekaappi älykkäillä laatikoilla, lokeroilla ja hyllyillä on tärkeämpi kuin uskotkaan, kun suunnittelet ja sisustat uutta kylpyhuonettasi. Kylpyhuoneen kaapit ovat itse asiassa sellaisia ​​kylpyhuonekalusteita, joihin useimmat ihmiset toivoisivat investoineensa enemmän kylpyhuoneremontin aikana. Tutki siis kalustemahdollisuuksia tarkasti ja osta  mieluummin enemmän kuin vähemmän. Millainen kylpyhuoneen kaappi sopii sinulle parhaiten? Valikoimassamme on useita erilaisia ​​kylpyhuoneen säilytysratkaisuja – joko yhdellä tai useammalla kaapilla – jotka varmasti sopivat makuusi; korkeat kaapit, seinäkaapit ja tietysti klassinen peilikaappi.

Suurin osa kylpyhuonekaapeistamme on varustettu älykkäillä yksityiskohdilla, kuten LED-valaistuksella, pehmeästi sulkeutuvilla ovilla ja laatikoilla jne. Ja jos etsit kylpyhuoneen kaappia jossakin muussa, kuin vakiovärissä, sekään ei ole ongelma. Pystymme maalaamaan kylpyhuoneen kaapistot kaikissa sateenkaaren väreissä - ja paljon muissakin; kaikissa sävyissä, jotka löytyvät NCS-värikartasta.

Kylpyhuonekaapit, jotka kestävät

Kun sijoitat INR:n kylpyhuonekaappeihin, voit olla varma, että ne kestävät. Kaikilla kylpyhuonekaapeillamme on 15 vuoden takuu, joka tarjoaa sinulle monien vuosien huolettoman käytön – ja samalla huolehdit ympäristöstä. Kaikki kylpyhuoneen kaapistomme on ruiskumaalattu erikoispintakäsittelyllämme TX Top Extreme, joka kestää erittäin hyvin sekä kosteutta että iskuja.

Kylpyhuonekaapit pieniin kylpyhuoneisiin

Jos etsit kylpyhuonekaappeja pieneen kylpyhuoneeseen, olet löytänyt oikean paikan. Valikoimastamme löytyy kylpyhuonekaappeja niin suuriin kuin pieniinkin kylpyhuoneisiin. Alkaen 40 cm:stä aina 140:een cm asti. Seinään asennettavien kylpyhuonekaappien osalta voit valita sekä tilavista korkeista kaapeista että pienemmistä seinäkaapeista. Kaikki kylpyhuoneen kaapistomme on suunniteltu maksimaalista säilytystilaa ajatellen, jossa tavarat pysyvät järjestyksessä. Monissa kylpyhuonekaapeissamme on älykkäät laatikot piensäilytykseen.

Valaistus kylpyhuoneen kaappiisi

Valaistus kylpyhuoneen peilikaapin tai allaskalusteen alle on sekä käytännöllinen että tyylikäs, ja se on saatavana lisävarusteena useimpiin ratkaisuihimme. Suurimpaan osaan korkeista kaapeistamme, allaskalusteisiimme ja kylpyhuonekaappeihin voit valita myös piilotetun sähköpistorasian, joka pitää johdot piilossa ja järjestyksessä.

 

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia kylpyhuonekaapeista

Millaisia ​​kylpyhuonekaappeja on olemassa?

Kylpyhuonekaappi voi olla joko pesuallaskaappi, pesualtaalla varustettu allaskaappi, peilikaappi, korkea kaappi tai seinäkaappi. Kaappeja on saatavilla eri kokoisina, eri hintaluokissa, useissa väreissä tai viiluissa.

Mikä on pienin kylpyhuoneen kaappi?

Pienin seinäkaappi on 72 cm korkea ja se voidaan sijoittaa esimerkiksi WC:n yläpuolelle tilan säästämiseksi. Hieman suurempi kaappi on 120 cm korkea. Peilikaappien leveydet 40 cm:stä ylöspäin.

Mikä kylpyhuonekaappi minun pitäisi valita?

Valitse tarpeidesi mukaan kylpyhuoneen kaappi, jossa on eniten säilytystilaa. Korkeat kaapit ja seinäkaapit ovat saatavilla useissa eri koossa ja väreissä tai viiluina. Peilikaappeja on saatavana monessa eri koossa ja eri toiminnoilla valaistuksen suhteen.