Ruotsalaisvalmisteiset suihkuseinät ikonisella muotoilulla

Olemme INR:llä suunnitelleet suihkutilaratkaisuja 35 vuoden ajan ja suurin osa suihkuseistämme voidaan tilata mittojen mukaan ja räätälöidä juuri haluamallasi tavalla ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Täältä löydät Pohjoismaiden laajimman valikoiman suihkuseiniä viidessä sarjassa, jotka on valmistettu Ruotsissa 15 vuoden takuulla.

 

E D G E

Ikonista suunnittelua ilman kompromisseja

Syvennys - Nurkka - Tilanjakaja

EDGE-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin. Kapean muotoilun takaa löytyy suihkumekanismi, jonka tarkkuus on vailla vertaa.

EDGE

A R C

Arkkitehdin suosikki tarjoaa mittaamattomia mahdollisuuksia

Syvennys - Nurkka - Tilanjaka - Keskellä tilaa

ARC Original on eniten mukautettavissa oleva suihkusarjamme. Tyylikkäät helat yhdessä 8 mm paksun lasin kanssa luo kaunista avaruutta kylpyhuoneeseen. Jos haluat suihkuseinämallin kehyksella, löytyy ARC Frame sarjasta sopivia ratkaisuja.  

ARC Original   ARC Frame

Koe rentouttavat hetket ARC Frame-suihku- ja saunaratkaisussa.

ARC 20 Frame

ARC 20 Original, STEEL PLEASURE 2 ja LINE, väri Brushed Bronze. AIR Solid 100 A ja LOOX 90.

ARC 20 Original

E P I C

Pohjoismaiden eksklusiivisin suihkusarja

Syvennys - Nurkka

EPIC yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta
markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri.

EPIC

L I N C

Muodon ja toimintojen täydellinen tasapaino

Syvennys - Nurkka - Tilanjaka - Keskellä tilaa

LINC suihkuseinät ovat valmistettu 6 mm karkaistusta turvalasista ja tarjoaa mahdollisuuksia tilaan kuin tilaan ylivoimasen toiminnallisuudensa ansiosta. Tutustu LINC Flex sarjaan, jos tarvitset suihkuseinän taitettavilla ovilla. 

LINC Original   LINC Flex

B R I C

Suomen kauneimmat suihkukaapit

BRIC antaa lisävapautta suihkukaapin valinnassa. Neljän mallimme joukossa on vaihtoehtoja korkeudensäätöön, liukuovi- tai pivotovet sekä useita erilaisia ​​lasityyppejä, kaikki 6 mm karkaistusta turvalasista.

BRIC

 

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Lasit

Lasin paksuus, läpinäkyvyys ja sävy antavat sinulle luovia mahdollisuuksia ainutlaatuisen suihkuratkaisun luomiseen. Kaikki käyttämämme lasit on karkaistu ja niitä valvoo sekä omalaboratoriomme Malmössa että riippumaton kolmas osapuoli. 

Vertaile laseja

 

Timeless® on patentoitu ja kestävä pintakäsittely, joka tekee pinnasta sileämmän ja helpommin puhdistettavan.

Timeless®

Pysy pintakäsittely, joka suojaa kerrostumista vastaan ja vaikeuttaa lian tarttumista pintaan.

Katso lisää

Tee suihkuratkaisustasi persoonallinen

Uudesta Unleashed-kokoelmasta löydät upeat metallit ARC Original suihkuseinien heloihin ja voit yhdistää ne kattosuihkuun ja pesuallashanaan samassa viimeistelyssä. Myös muista suihkusarjoistamme löydät paljon muokkausmahdollisuuksia lasivaihtoehdoista, profiiliväreihin ja avausvaihtoehtoihin.

Unleashed


Muut vaihtoehdot

 

Suihkuseinät mittatilauksena

Olemme ylpeitä siitä, että voimme pohjoismaiden suihkuasiantuntijana pitkällä kokemuksella tarjota yksilöllisiä mittojen mukaan valmistettuja suihkuratkaisuja. Mitoitus kunkin mallin mittaväleissä kuuluu yleensä hintaan, ja useimpien valmistamiemme kiinteiden suorien suihkuseinien ja -kulmien yläreuna voidaan leikata viistoon.

Suihkuseinät mittatilaus

Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.1.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää
Suihkuseinä Edge 20 Plus, Sway lasilla. Pyyhekuivan Line.

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Myymälät

Täältä löydät jälleenmyyjämme, jossa voit suunnitella kylpyhuonettasi ja tutustua INR-suihkuseiniin ja -kylpyhuonekalusteisiin.

Katso lisää

Suihku on kodin tärkeimpiä huoneita

Toimiva suihku ei ole ainoastaan yksi jokaisen kodin välttämättömyyksistä. Kotisi tyyliin sopiva suihkutila on lisäksi yksi arkeasi helpottavista asioista, jota osaa arvostaa välillä vasta, kun jokin ei toimikaan niin kuin pitäisi. Panostamalla suihkun ja suihkutilaratkaisujen suunnitteluun sekä laatuun saat kotiisi ansaitsemasi suihkun, jota esittelee mielellään myös vieraille.

INR:n valikoimista löydät upeat suihkutilaratkaisut, jotka tekevät kodistasi entistä kodikkaamman ja arjestasi toimivan. Tarkkaan mietitty kokonaisuus pitää sisällän paljon: suihkutilan lasi, pinnat, kalusteet ja säilytysratkaisut sekä esimerkiksi suihkuseinät ja -ovet. Tutki INR:n verkkosivuja ja inspiroidu lukuisista mahdollisuuksista ja ideoista, joiden avulla tuot unelmiesi suihkutilan eloon.

Suihkutila oman tyylisi ja mittojesi mukaan

Ei ole yhdentekevää millainen kotisi suihkutila on. Kun suihkutila on suunniteltu huolella ja laadukkaita, tarkkaan harkittuja materiaaleja käyttäen, ovat jokapäiväinen elämä ja jopa arkiset askareet miellyttävämpiä. Suihkutilaan astuminen ja peseytyminen voivat parhaimmillaan olla se hetki päivästä, jolloin pääset irtautumaan kaikesta muusta ja nauttimaan omasta rauhasta sekä puhtaudesta.

INR:n suihkutiloihin kuuluvat muun muassa helposti ja monipuolisesti mukautettava ARC-suihkusarja. Valinnanvaraa tarjoavat myös BRIC-sarjan upeat suihkukaapit, jotka voidaan räätälöidä oman suihkutilasi tarpeiden mukaisesti. EPIC-sarjan suihkutilaratkasuissa puolestaan korostuvat esimerkiksi suihkuovien paksu lasi, joka ikään kuin leijuu kevyesti ilmassa. Tutustu näihin ja muihin INR:n laadukkaisiin suihkutilaratkaisuihin ja tee kotisi suihkutilasta juuri itsesi näköinen.

Suihkutilan lasi

Suihkutilan materiaaleista lasi on valinta, jolla luot entistä persoonallisempaa, ilmavaa ja puhdasta ilmettä. INR:n valikoimasta löydät suihkutilaan lasiset ratkaisut niin paksusta kuin ohuemmastakin karaistusta lasista. Kun lasi on karaistu, ei se rikkoontuessaan aiheuta teräviä sirpaleita. Sen sijaan karaistu lasi hajotessaan rakeistuu ja siitä jää jäljelle pieniä muruja. Erinomaisia ratkaisuja suihkutilaan ovat myös huurrettu lasi, jonka läpi ei näe täydellisesti sekä esimerkiksi harmaa lasi.

Varusta suihkutilasta käytännöllinen

Mitä olisi käytännöllinen suihkutila ilman arkea helpottavia kahvoja, vetimiä ja muita lisävarusteita. Muun muassa kulmikkaat ja pelkistetyt sekä pyöreämmillä muodoilla varustellut kahvat ja vetimet ovat kaiken lisäksi tyylikkäitä yksityiskohtia. Tämän lisäksi ne tekevät suihkutilan käyttämisestä vaivattomampaa.

Suihkuseinä on kätevä tilanjakaja

Suihkutilan voittamaton tilanjakaja on lasista valmistettu suihkuseinä. INR:ltä löydät suihkutilaan sopivat suihkuseinät, jotka voit räätälöidä omien tarpeidesi mukaan. Mittatilauksena tehty suihkuseinä voidaan myös leikata viistoon. Tämä voi tulla tarpeeseen esimerkiksi, jos suihkutilan katto on kalteva.

Inspiraatiota suihkutilan suunnitteluun

Halutetessasi hieman lisää inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen ja suihkutilan suunnitteluun, tutustu tarkemmin INR:n verkkosivuihin. Meiltä löydät upeimmat suihkutilaratkaisut, joilla teet kylpyhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat. Tutustu myös upeimpiin kylpyhuonetrendeihin ja ala suunnittelemaan uutta kylpyhuonetta tai suihkutilaa vaikka heti.