Pyyhekuivaimet

Tutustu pyyhekuivaimiin ja valitse malli, joka sopii tyyliisi ja tarpeisiisi. Valitse ensin malli ja sen jälkeen väri. 

 

Pyyhekuivaimet, joista huokuu lämpö, valo ja ikoninen muotoilu

Tee pyyhekuivaimesta upea sisustusyksityiskohta kylpyhuoneeseen. Palkitut pyyhekuivaimet ovat saatavana useina malleina ja väreinä. Voit saada ne myös lakattuna suosikkivärilläsi. Lisää vielä yhteensopivat koukut. Mikä pyyhekuivaimistamme on sinun suosikkisi?

Pyyhekuivaimet

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Pyyhekuivain

BOW


Sähkökäyttöinen BOW pyyhekuivain voitti muotoilullaan Red Dot -palkinnon. Saatavana on kuusi väriyhdistelmää. Pyyhekuivaimen alaosassa oleva valo ovat kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Väri
Valkoinen Musta NCS Mattaharjattu Kiiltävä
Mitat
1700 mm.
Hinta alk
618 €

Pyyhekuivain

LINE


LINE pyyhekuivaimet ovat ainutlaatuisia muotoilultaan ja niiden yläosassa on tyylikäs valoraita. Kaksi pituutta ja useampi tyylikäs pintavaihtoehto.

Väri
Kiiltävä Mattaharjattu NCS Valkoinen Musta Messinki
Mitat
1750 mm ja 850 mm.
Hinta alk
319 €

Pyyhekuivain

MARK


Nelikulmainen versio LINE-pyyhekuivaimesta. MARK pyyhekuivaimet on saatavana kahdella pituudella ja värivaihtoehdot ovat kiillotettu ruostumaton teräs tai mikä tahansa RAL-sävy.

Väri
Kiiltävä NCS
Mitat
1750 mm ja 850 mm.
Hinta alk
371 €

Pyyhekoukku

LINE


Pyyhekoukku, joka sopii yhteen LINE-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samalla pintakäsittelyllä kuin pyyhekuivain ja tietenkin missä tahansa RAL-värissä.

Väri
Kiiltävä Mattaharjattu NCS Messinki Valkoinen Musta
Hinta alk
45 €

Pyyhekoukku

BOW


Pyyhekoukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana mattavalkoinen, kiiltävä, mattaharjattu, mattamusta ja valitsemassasi RAL-värissä.

Väri
Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä
Hinta alk
67 €

Pyyhekoukku

MARK


Pyyhekoukku, joka sopii yhteen MARK-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana kiillotettuna ja valinnaisena RAL-värillä maalattuna.

Väri
Kiiltävä NCS
Hinta alk
52 €

Palkitut pyyhekuivaimet

Vertikaaliset, sähköiset pyyhekuivaimet ovat pitkään olleet huomionkohteena ja olemmekin lisänneet valikoimaamme muutaman uuden ikonin. Red Dot Award -palkinnon saanut pyyhekuivaimemme BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. Pyyhekuivainten ominaisuudet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden muotoilu.

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimemme eivät kuluta sähköä sen enempää kuin tavallinen halogeenilamppu. Valitse suosikkisi kolmesta mallista pyöreästä LINE pyyhekuivaimesta kulmikkaampaan LINE versioon. Uutuutena valikoimassamme on BOW, jonka saat mustana, valkoisena, kiiltävänä tai mattahopeana. LINE mallin saat kolmessa uudessa värissä mustana, valkoisena tai messinkinä. Minkä pyyhekuivaimistamme valitset?

Pitkät ja kapeat pyyhekuivaimet

Valkoiset pyyhekuivaimet

Mustat pyyhekuivaimet

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Lue lisää

Designmallistot

Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää