Pyyhekuivaimet

Tutustu pyyhekuivaimiin ja valitse malli, joka sopii tyyliisi ja tarpeisiisi. Valitse ensin malli ja sen jälkeen väri. 

Tutustu pyyhekuivaimiin

Lajittelu

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Pyyhekuivain

BOW


Ikoninen sähköpyyhekuivain voitti muotoilullaan Red Dot -palkinnon vuonna 2017. Saatavana on kuusi väriyhdistelmää. Kuivaimen alaosassa olevat valot ovat kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Väri
Valkoinen Mattahopea Kiillotettu Musta
Mitat
1700 mm.
Hinta alk
618 €

Pyyhekuivain

LINE


Alkuperäinen pystysuora pyyhekuivain, jonka yläosassa on tyylikäs valoraita. Kaksi pituutta. Pintavaihtoehtoina kiillotettu, mattahopea, valkoinen, musta, messinki tai valinnainen RAL-väri.

Väri
Kiillotettu Mattahopea NCS Valkoinen Musta Messinki
Mitat
1750 mm ja 850 mm.
Hinta alk
309 €

Pyyhekuivain

MARK


Nelikulmainen versio LINE-pyyhekuivaimesta. MARK-mallista on saatavana kaksi pituutta, ja värivaihtoehdot ovat kiillotettu ruostumaton teräs tai mikä tahansa RAL-sävy.

Väri
Kiillotettu NCS
Mitat
1750 mm ja 850 mm.
Hinta alk
361 €

Pyyhekoukku

LINE


Pyyhekoukku, joka sopii yhteen LINE-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samalla pintakäsittelyllä kuin pyyhekuivain ja tietenkin missä tahansa RAL-värissä.

Väri
Kiillotettu Mattahopea NCS Messinki Valkoinen Musta
Hinta alk
41 €

Pyyhekoukku

BOW


Pyyhekoukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana valkoisena, kiillotettuna ja mattahopeana alumiinina.

Väri
Mattahopea Kiillotettu
Hinta alk
67 €

Pyyhekoukku

MARK


Pyyhekoukku, joka sopii yhteen MARK-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana kiillotettuna ja valinnaisena RAL-värillä maalattuna.

Väri
Kiillotettu NCS
Hinta alk
52 €

Tietoa INR:n pyyhekuivaimista

Vertikaaliset, sähköiset pyyhekuivaimemme ovat pitkään olleet huomionkohteena ja olemmekin lisänneet valikoimaamme muutaman uuden ikonin. Red Dot Award -palkinnon saanut pyyhekuivaimemme BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. Pyyhekuivainten ominaisuudet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden muotoilu.

 

Pyyhekuivaimemme eivät kuluta sähköä sen enempää kuin tavallinen halogeenilamppu. Valitse suosikkisi kolmesta mallista pyöreästä LINE pyyhekuivaimesta kulmikkaampaan LINE versioon. Uutuutena valikoimassamme on BOW, jonka saat mustana, valkoisena, kiiltävänä tai mattahopeana. LINE mallin saat kolmessa uudessa värissä mustana, valkoisena tai messinkinä. Minkä pyyhekuivaimistamme valitset?

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Sähköiset pyyhekuivaimet

Tutustu kolmeen energiaa säästävään pyyhekuivainmalliimme, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Lue lisää

Designmallistot

Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää