Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteisiin

Kylpyhuonekalusteemme ovat täynnä älykkäitä valintoja ja yksityiskohtia, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi: valaistus ja pistorasiat ovat kaksi suosittua esimerkkiä. Lue lisää vaihtoehdoista kunkin kalustesarjan sivulta tai testaa niitä suoraan meidän kalusteverstaassa.

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää
Accent / NCS

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää
TX Top Extreme™

Ostaessasi INR:n kylpyhuonekalusteen, peilikaapin tai kylpyhuoneen säilytysratkaisun TX Top Extreme™ -lakka sisältyy hintaan.

Katso lisää
Nupit ja vetimet

Tarkasti harkitut nupit ja vetimet antavat luonnetta kylpyhuonekalusteelle. Tutustu huolella vaihtoehtoihin ennen kuin teet päätöksen.

Katso lisää
AIR Wood, Dark Oak. Piilotettu sisälaatikko yhtenäisen etuosan takana.
Puu ja viilumme

Våra möbler tillverkas av MDF som lackeras alternativt kläs i ekfanér, betsas och slutligen omsluts med ytbehandlingen TX Top Extreme.

Katso lisää
AIR Wood, Dark Oak ja Brushed Bronze.
Kylpyhuonekalusteiden hoito-ohjeet

Näin hoidat kylpyhuonekalusteitasi. Hoitovinkkejä pesualtaille, työtasoille, lakatuille puupinnoille sekä peileille ja peilikaapeille.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Tuotteiden huolto ja hoito

Huoltovideot ja ohjeet suihku- ja kylpyhuonekalusteiden hoitoonn.

Katso lisää

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää