Hanat ja suihkut

Tutustu kylpyhuoneen hanoihin ja löydä sopiva kattosuihku ja pesuallashana, joka sopii kalusteeseen ja suihkuseinään. Valitse ensin malli ja sen jälkeen väri.

Tutustu hanoihin ja suihkuihin

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla


Kehitetty yhteistyössä Moran kanssa. Kattosuihkussa yhdistyvät esteettinen ja ergonominen ulkoasu ja maailman johtava sekoittajatekniikka. Suihkuletkun saat krominvärisenä, mustana tai valkoisena. Tämä on juuri nyt kampanjatuote!

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
830 €
Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja monitoimikäsisuihkulla


Kattosuihkussa on monia samoja hyviä ominaisuuksia kuin sen sisarmallissakin. Monitoimisella kromatulla käsisuihkulla varustettuna se takaa ihanat suihkuhetket. Tämä on juuri nyt kampanjatuote!

Väri
Kromi
Hinta alk
830 €

Kattosuihku

EASE termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla


Mora Technology Inside -tekniikalla varustettu EASE on kaivattu neliskulmainen uutuus, joka sopii yhteen INR:n ARC-, EPIC- ja TRAC-suihkuseinien kanssa.

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
991 €

Pesuallashana

SLEEK


SLEEK-hana tuo kylpyhuoneeseen leikkisää ylellisyyttä. Värivaihtoehtoja on useita: hana voi olla täysin mattamusta tai -valkoinen tai siinä voi olla kromattu, musta tai valkoinen yläpinta. Valmistaudu elinikäiseen rakkaustarinaan.

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
270 €

Pesuallashana

STRICT


Kulmikas pesuallashana kromattuna tai mattamustana. Erityisen hyvä valinta, jos haluat kylpyhuoneeseesi suoria linjoja. Sopii erinomaisesti yhteen kulmikkaiden ARC-, TRAC- ja EPIC-sarjojen suihkuseinien kanssa.

Väri
Kromi Musta
Hinta alk
290 €

Pesuallashana

POSH


Tyylikäs POSH herättää huomiota kaikkialla. Se on itsestään selvä valinta uusenglantilaista tyyliä suosiville tai muuten vain maalaisromanttisesta sisustuksesta pitäville remontoijille ja rakentajille.

Väri
Messinki Kromi
Hinta alk
300 €

Pesuallashana

SLEEK

korkea

Korkea pesuallashana, joka on suunniteltu sopimaan yhteen AIR-designsarjan muotokielen kanssa. SLEEK on pesuallashana niille, joille kelpaa vain paras. Toiminnallisuus ja muotoilu täydellisessä harmoniassa.

Väri
Kromi
Hinta alk
400 €

Pesuallashana

CASUAL


Klassisen muotokielensä ansiosta CASUAL sopii hyvin kalusteisiimme ja täyttää tehtävänsä upeasti. CASUAL – eikä enää koskaan likaisia sormia kylpyhuoneessa.

Väri
Kromi
Hinta alk
260 €

Pohjaventtiili

pop-up

Easy-Clean

Tee viikkosiivouksesta puhdasta nautintoa - osta kätevä vesilukko pop-up pohjaventtiilillä, jossa on lisäksi Easy-Clean -toiminto. Nosta, huuhtele ja laita takaisin paikalleen.

Pohjaventtiili

Pop-up


Pop-up pohjaventtiili eri pintakäsittelyillä, jotka sopivat yhteen kylpyhuoneesi sisustuksen kanssa.

Väri
Valkoinen Musta Messinki Kromi
Hinta alk
59 €

pohjaventtiili

Avoin


Avoin pohjaventtiili kiiltävää kromia tai valkoista posliinia kalusteen päälle sijoitettaviin pesualtaisiin.

Väri
Valkoinen
Hinta alk
59 €

Seinäliitäntä

piilotetuille putkille


Seinäliitäntään voidaan liittää kaikki INR:n suihkusekoittajat.

Väri
Kromi
Hinta alk
74 €

Seinäliitäntä

pinta-asennettaville putkille


Seinäliitäntään voidaan liittää kaikki INR:n suihkusekoittajat.

Väri
Kromi
Hinta alk
86 €

Pohjaventtili,

Pohjaventtili

Pop-up

Krominen Pop-up-venttiili pesualtaaseen, jossa on ylivuotoaukko.

Väri
Valkoinen Musta Messinki
Hinta alk
79 €

Tietoja INR:n hanoista ja suihkuista

Valitse pesuallashana ja kattosuihku kaikessa rauhassa. Oikein valittu hana kestää käyttöä vuodesta toiseen ja korostaa kalusteen kauneutta. Tutustu mattamustiin ja kiillotetusta messingistä valmistettuihin hanoihimme, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen kolmen kalustesarjamme mustien nuppien ja vetimien sekä ARC- ja TRAC suihkusarjojen helojen kanssa.

Tarjoamme useita kattosuihkuvaihtoehtoja. Laadukkaissa kattosuihkuissamme on Mora Technology Inside-teknologiaa, jonka avulla säädät lämpötilaa ja veden virtausta tarkasti ja tyylikkäästi. Sekoittajat, kattosuihkut ja käsisuihkut sopivat yhteen suihkuseinäsi kanssa riippumatta siitä, valitsetko kulmikkaan ARC- tai TRAC-sarjan tai pyöristetyn LINC- tai SYNC-sarjan. Valitse upeaa suihkukokemusta varten monitoimikäsisuihkumme, jossa on hierova toiminto.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Lue lisää

Iconic Dots

Pesuallas­hanat

Valitse pesuallashana kaikessa rauhassa. Oikein valittu hana kestää käyttöä vuodesta toiseen ja korostaa kalusteen kauneutta.

Lue lisää