Pienet kylpyhuoneet

10 vinkkiä pienen kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustukseen

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua – varsinkin, jos tilassa halutaan rentoutua. Tässä 10 parasta vinkkiä kylpyhuoneen tilankäytön optimointiin juuri pieniin kylpyhuoneisiin tavallista näppärämpien kalusteiden ja suihkuratkaisujen avulla.

Kaikki INR: n kylpyhuonekalusteet valmistetaan omissa tehtaissamme Ruotsissa, ja ne on erityisesti suunniteltu sopimaan kosteisiin tiloihin ja niillä on 15 vuoden takuu.

1. VALITSE KAPEA MUTTA TILAVA KALUSTE

Älä annan ulkoasun hämmentää - jopa pieni allaskaluste voi yllättää tilavuudellaan. Tässä näet GRAND Solid -sarjan pienimmän allaskalusteen, joka tarjoaa uskomattoman paljon säilytystilaa, koska se on sekä korkeampi, että syvempi kuin useimmat markkinoilla samalla leveydellä olevat allaskalusteet. Valitse myös peilikaappi ja saman sarjan säilytysratkaisu. 

Allaskalusteet 40–60 cm

Allaskaappi

VISKAN Grip 40

Kaluste, jonka ovessa on vedinlista, sopii pieneen kylpyhuoneeseen tai vaikkapa vieras-WC:hen. Valitse Premium White, Still Grey, Black Oak ‑viilu tai NCS ja yhdistä mattavalkoiseen, mattamustaan tai Still Greyn kanssa samansävyiseen mattaharmaaseen vedinlistaan. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Hinta alk 370 €

Kampanjatuote

Allaskaappi

VISKAN Grip 60

Viehättävä kaluste, joka huokuu ylellisyyttä vetimettömän ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta. VISKAN Grip 60 antaa paljon vastinetta rahoillesi. Riippumatta siitä, minkä version valitset, mukana on erittäin hyvin kosteutta ja iskuja kestävä TX Top Extreme™ -pintakäsittely. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Hinta alk 710 €

Allaskaappi

AIR 60

AIR kätevimmillään, vain 60 leveänä, joten se mahtuu pieneenkin kylpyhuoneeseen tuoden sinne samaa upeaa laatua kuin sarjan suuremmatkin kalusteet. Voit luoda oman ainutlaatuisen kalusteesi.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 440 €

Allaskaappi

GRAND Classic 60

Jos asuntosi on pieni ja haaveilet Uuden-Englannin tyylistä, GRAND Classic 60 on täydellinen valinta. Siinä yhdistyvät käsityöläisyys ja kehystetyt etuosat, ja samalla saat kalusteen kapeudesta huolimatta runsaasti säilytystilaa, sillä se on normaalia korkeampi ja syvempi. 15 vuoden takuu.

Valkoinen NCS

Hinta alk 930 €

5 kaunista 4 neliön kylpyhuonetta

Näin suunnittelet kauniin ja käytännöllisen 4 neliömetrin kylpyhuoneen hyödyntäen pinta-alan maksimaalisesti.

Lue lisää

2. Katsaus kalusteen sisään

Pienissä kylpyhuoneissa erityisen tärkeää on kalusteiden toiminnot sekä tilavuus. Kaikkiin kalusteisiimme kuuluu vakiona kaksi käännettävissä olevaa lokerikkoa, jotka ovat mattamustaa alumiinia sekä tammiviilua. Lokerikkojen avulla pidät pienet esineet järjestyksessä. Voit halutessa tilata niitä lisää kahden lokerikon paketeissa.  Peilikaappi - on pienen kylpyhuoneen paras ystävä – niissä löytyy useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten magneettilista pinseteille ja kynsileikkurille sekä pistorasiat. Peilikaappeja on saatavana leveydellä 40 cm ja siitä ylöspäin.

Peilikaapit

Tuotteet

Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Katso, kuinka Aston käytti hyväkseen kätevät kylpyhuoneratkaisut ja sisusti kapeanmallisen kylpyhuoneensa tyylikkäillä kalusteilla ja lisävarusteilla.

Käy sisään

Tuotteet

3. Valitse älykäs kylpyhuoneen peili

Hyvä kylpyhuoneen peili saa pienen kylpyhuoneen tuntumaan isommalta. Tulos on vieläkin parempi, kun yhdistetään säilytysratkaisu, peiliovet ja LED-valaistus. Useissa pelimalleissamme voit säätää sekä kirkkautta että valon lämpötilaa – tämä takaa parhaan meikkituloksen.

Peilit

Peilisäilytystila

HIDE

Fiksun kokovartalopeilin oven sisäpuolella on viisi tilavaa lokeroa, joissa voit säilyttää kasvovoiteitasi tai avaimia ja muita pikkutavaroita, jos sijoitat HIDEn eteiseen.

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Hinta alk 530 €

Peilikaappi

STAGE 40

Pienin peilikaappimme on 40 cm leveä ja siinä on ovi. Ilmoita tilausta tehdessäsi, haluatko oven avautuvan oikealle vai vasemmalle. Vakiona TX Top Extreme™ -lakka, pistorasia, magneettinen metallilevy ja peili oven sisäpuolella. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Hinta alk 580 €

Peili

TOUCH 60

Todella tyylikäs kylpyhuoneen peili, joka huokuu sekä muotoilua että laatua. Säädä juuri kulloiseenkin hetkeen sopiva valotyyppi: aamulla heräämiseen, täydellisen meikin loihtimiseen tai vaikkapa tehdäksesi vaikutuksen lauantai-illan vieraisiin.

Hinta alk 740 €

Peili

LOOX Ø 70

Tässä sinulle pyöreä suosikkipeilimme, Ø 70 cm, jossa on ihana taustavalaistus. Paras valinta niille, jotka haluavat sekä trendikkään että ajattoman sisustuksen.

Hinta alk 760 €

4. Räätälöity suihkuratkaisu

Suihkutilojen suhteen älä anna kylpyhuoneen vinojen kulmien ja nurkkien estää suunnittelua. Koska olemme suihkuspesialisteja, autamme mielellämme sinua luomaan suihkutilan, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneesi mitoille. Lue lisää räätälöidyistä suihkuratkaisuista, niin suuriin kuin pieniin kylpyhuoneisiin.

Räätälöity suihku

Sarjamme

Suihkunurkka

LINC Angel Flex

Suihkukulma pieneen kylpyhuoneeseen. Kaksi taitto-ovea 6 mm paksusta lasista, vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen Angel Flex on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 1 160 €

Suihkuseinä

LINC 2 Flex

Taitto-ovi 6 mm paksusta lasista kapeisiin suihkusyvennyksiin. Pohjoismainen LINC 2 Flex on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 580 €

Tilanjakaja

LINC Josephine

Tässä näet alkuperäisen suihkuseinämme. Käy suihkussa tyylikkäästi tämän pohjoismaisen ja ikonisen kääntyvän suihkuseinäkkeen takana. Se on valmistettu 6 mm paksusta lasista, ja siinä on vaihdettava tiivistelista. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Hinta alk 820 €

Suihkunurkka

LINC 13 Flex

Suihkukulma pieneen kylpyhuoneeseen. Yksi kiinteä seinä ja yksi taitto-ovi 6 mm paksusta lasista, vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC 13 Flex on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 1 120 €

Suunnittele suihkuseinä Suihkuverstaassa

Aloita suunnittelu ja luo unelmiesi suihkutila Suihkuverstaassa

Suihkuverstas

5. Suihku taitto-ovilla

Pienessä kylpyhuoneessa amme saa tehdä tilaa suihkulle, joka sekä miellyttää silmää että säästää tilaa. Valikoimastamme löytyy LINC Flex suihkuseinämalli, joka on omiaa pieneen kylpyhuoneeseen taitettavien ovien ansiosta.

LINC Flex

6. Luo suihkusyvennys kylpyhuoneeseesi

Suihkusyvennyksen tekeminen kylpyhuoneeseen antaa paljon mahdollisuuksia. Toisella puolella voi olla esimerkiksi suihku ja toisella puolella wc, näin mahtuu enemmän yllättävän pienelle alueelle. Jos valitset sarjastamme kokoontaitettavan suihkuoven LINC Flex:in voi aukon koko olla jopa vain 580 mm leveä ja silti pääset sisään ja ulos ongelmitta!

Suihkuratkaisut

7. Hyödynnä korkeutta

Lattiasta kattoon ulottuva suihkulasi rajaa suihkutilan ja luo pieneen kylpytilaan avaruuden tuntua. Tutustu TRAC- ja EPIC-mallistojen malleihin, joiden nimessä on sana Plus. Korkeuserojen avulla voit luoda pieneen kylpyhuoneeseen syvyyttä ja dynamiikkaa. 

ARC Frame

8. ÄLÄ ANNA IKKUNAN ESTÄÄ SINUA

Asiakkaidemme kylpyhuoneissa on usein sama ongelma: ikkuna on tiellä pienessä kylpyhuoneessa. LINC Monument -suihkukulma voidaan asentaa käytännössä mille tahansa etäisyydelle kulmasta. Se on uskomattoman monipuolinen suihkuratkaisu, joka toimii useimmissa kylpyhuoneissa.

Suihku ikkunan lähellä

9. Pystysuora pyyhekuivain

Jos lattia- tai seinätilaa on sivusuunnassa rajallisesti, hyödynnä korkeutta. Tyylikkäät, pitkät ja kapeat LINC- ja MARK-pyyhekuivaimemme sekä Red Dot -palkittu BOW ovat siihen omiaan. Ne kuivaavat pyyhkeet jopa tehokkaammin kuin perinteinen kuivain sillä pyyhe laskostuu kauttaaltaan kuivaimen ympärille.

Pyyhekuivaimet

10. Kätevät suihkusäilytysratkaisut

Pienessä kylpyhuoneessa säilytystilan optimointi on erityisen tärkeää. Loppujen lopuksi sampoopulloihin kompastelu suihkussa ei ole kivaa. Tutustu suihkutilaan suunniteltuihin säilytysratkaisuihimme ja optimoi tilankäyttö.

Suihkusäilytys

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustekampanja VISKAN Grip 60 ja peilikaappi. Tarjous on voimassa 31.8.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää