Pohjoismaiden suihkuasiantuntija

Olemme valmistaneet räätälöityjä suihkuratkaisuja jo yli 35 vuoden ajan ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan sinulle täysin ainutlaatuisen suihkutilaratkaisun, joka on luotu millimetrin tarkkuudella juuri sinun kylpyhuoneeseesi. Räätälöidyt suihkuseinät suunnitellaan ja valmistetaan suunnitteluosastollamme Malmössä tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa, jotka puolestaan ​​pitävät sinuun yhteyttä. Hyväksytyn piirroksen jälkeen valmistamme uniikin suihkuratkaisusi tehtaallamme Malmössä.

Meiltä saat suihkuseinät mittojen mukaan, viistoon leikatut ja täysin räätälöidyt suihkuseinät.

Lue lisää tarjomistamme ratkaisuista ja tutustu myös myös esimerkkipiirroksiin ja suihkutilan mittausohjeisiin.

Suihkuseinät mittojen mukaan

Useimmat suihkuseinämalliemme koot ovat mukautettavissa leveyssuunnassa ja joissakin malleissa voit muuttaa myös korkeutta. Koon mukautus sisältyy tuotteen hintaan ja voit tehdä mukautuksen itse suihkumallin tuotesivulla tai suihkuverstaassa.

Avaa Suihkuverstas


Suihkuseinät


Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Suunnittele ikoninen suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Avaa ja sulje ovet ja tutkiskele ratkaisuasi eri kulmista. Tallenna valmis ratkaisusi ja vie se jälleenmyyjälle.

Avaa Suihkuverstas

inr suihkuseina mittatilaus

Räätälöity suihkuratkaisu

Jos et löytänyt unelmasuihkua valikoimastamme, tarjoamme luonnollisesti sinulle mahdollisuuden piirtää oman suihkuratkaisun - joka on sovitettu omaan kylpyhuoneeseesi millimetrintarkkuudella. Yksinkertainen luonnos, jonka voit näyttää jälleenmyyjälle riittää alkuun. Seuraavassa vaiheessa CAD-osastomme laatii sinulle ehdotuksen ilmaiseksi, jonka saat hyväksyttäväksi ennen siirtymistä valmistukseen. Unelmasuihkusi valmistusaika hyväksytyn piirustuksen jälkeen on kolmesta neljään viikkoa.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Viistoonleikattu suihkuseinä

Useat suihkuseinämalleistamme voidaan sovittaa kaltevaan kattoon. Se on mainittu erikseen tuotteen sivulla. Tämän tyyppistä ratkaisua varten teemme ratkaisustasi piirroksen ilman lisäkuluja, jonka saat hyväksyttäväksi ennen tuotantoa. Aloita viemällä yksinkertainen piirros jälleenmyyjällesi. Katso alapuolelta kuinka edetä ja muutamia esimerkkejä viistoonleikatuista suihkuseinämalleista.

Suihkuseinät

Näin mittaat tilan, jossa on viistokatto

Mittaathan suihkutilan huolellisesti (laatoituksen jälkeen) ja otat mitat mukaan jälleenmyyjän luo. Parin päivän päästä saat CAD-osastoltamme piirustusehdotuksen. Kun piirustukset on hyväksytty, tuotantoaika on kolmesta neljään viikkoa. 

Hyödynnä viistokattoisen suihkutilan mittausohjeita.

Viistokatto vasemmalla

Viistokatto oikealla

Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Suihkuseinälasimme

Kaikki suihkuseinämme ovat CE-merkitty ja lasit on valmistettu lämpökarkaistusta turvalasista turvallisuutesi vuoksi.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää
Allaskaluste Grip 140 Dark Oak.

INR

Ruotsissa valmistetut suihkutilaratkaisut ja kylpyhuonekalusteet skandinaavisella muotoilulla luovat edellytykset helpompaan arkeen korkean laadun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

Katso lisää