Suihkutilan säilytysratkaisut

Suihkutila järjestykseen

Heitä suihkukori roskiin ja valitse sen sijaan tyylikäs ja kätevä säilytysratkaisu suihkutilaan. Suositut PILE-hyllyt voi yhdistää suihkuseinän profiilin, jonka ansiosta se on saanut huippuarvostelut sekä muotoilun ja toiminnan vuoksi.

Tutustu suihkuhyllyihin

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Kampanjatuote

Suihkutilan

PILE-säilytysratkaisu


PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Voidaan liimata.

Väri
Kiiltävä Musta Mattaharjattu Valkoinen
Hinta alk
300 €

Suihkutilan

NEST-säilytysratkaisu


Seinäkaappi, jossa on lokeroitu luukku suihkutarvikkeiden säilytystä varten. Avaa himmeä luukku, niin saat yleiskuvan suihkutuotteistasi. Voidaan liimata.

Väri
Musta Harmaa Valkoinen
Hinta alk
149 €

Suihkutilan

CASE- säilytysratkaisu


Tyylikäs seinäkaappi, jossa on pivot-saranalla kiinnitetty luukku suihkussa tarvittavien pullojen säilytystä varten. CASE on saatavana useana upeana värinä, ja se voidaan liimata.

Väri
Musta Harmaa Valkoinen
Hinta alk
99 €

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Designmallistot

Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

Lue lisää

Iconic Dots

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Lue lisää