Pesuallashanat ruostumattomasta teräksestä ikonisella designilla

Pesuallashanasi antaa kylpyhuoneelle luonnetta ja on tärkeä elementti riippumatta siitä, minkä mallin valitset. Yhdistä samanväriseen pop-up pohjaventtiiliin luodaksesi yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneessa. Kaikki pesuallashanamme on suunniteltu ja testattu niin, että voit nauttia monien vuosien ongelmattomasta käytöstä.

Kaikki hanat

Pesuallashanat

STEEL VOYAGE

Minimalistinen STEEL VOYAGE High sopii malja-altaan kanssa. Se on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja on siten lyijytön. Yhdistä samanväriseen pohjaventtiiliin STEEL Pop-up Universal Duo.

VOYAGE HIGH   VOYAGE LOW

Unleashed luo edellytykset yhtenäisen ilmeen luomiseen kylpyhuoneessa värien ja metallien avulla. Unleashed-tuotteiden avulla voit valita suihkuseinän helat, kattosuihkun, pyyhekuivaimen, pesuallashanan ja pohjaventtiilin samassa värissä.

Pesuallashana

SLEEK

SLEEK antaa kauniin ja leikkisän muotoilunsa ansiosta ylellisen vaikutelman koko kylpyhuoneeseen. Valitse juuri sinun kylpyhuoneen värimaailman sopiva hana.

SLEEK

Pesuallashana

POSH

POSH on hana, johon kiinnittyy huomio. Kallista ja käännä hanan vipua ja katso, miten vesi virtaa pehmeästi ja tyylikkäässä kaaressa. POSH on itsestään selvä valinta maalaisromanttista tyyliä suosiville tai muuten vain retrotyylistä hanaa etsiville.

POSH

Pesuallashana

XT

XT pesuallashanassa on minimalistinen muotoilu ja siitä on saatavana matala ja korkea versio. Hana on valmistettu kromatusta messingistä ja sopii useimpien allaskaappien tyyliin.

XT HIGH   XT LOW

Pesuallashana

CASUAL

CASUAL on todellinen monipuolinen pesuallashana, joka sopii useimpiin tyyleihin.

CASUAL

VISKAN Solid 100 ‑kalusteen pesuallas ylhäältä katsottuna. Pesuallashanat CASUAL. Peili LOOX 70.

Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää