Kylpyhuoneen kaapit

Kaikilla kylpyhuoneen kaapeillamme on 15 vuoden takuu, joka antaa sinulle monen vuoden huolettoman käytön samalla kun välität ympäristöstä valitsemalla kestävän tuotteen. Kaikki kylpyhuoneen kaapit ja seinäkaapit on käsitelty ainutlaatuisella TX Top ExtremeTM -pintakäsittelyllä, joka takaa erittäin kosteutta- ja iskujakestävän pinnan.

Seinäkaappi VISKAN Classic 72

Pienet kylpyhuonekaapit

Korkeus: 72 ja 120 cm
Leveys: 30 cm
Syvyys: 20 cm

Premium White, Still Grey, Black Oak
ja valitsemasi NCS-väri

Kaikki seinäkaapit

Seinäkaappi VISKAN Solid 120 NCS-värissä

Kätevä peilisäilytys

Leveys: 33 cm
Korkeus: 162/164 cm
Syvyys: 11 cm

Premium White, Still Grey, Black Oak
ja valitsemasi NCS-väri

Peilisäilytys

HIDE, Premium White

Korkea kylpyhuone kaappi VISKAN Solid 30
upotettu vedin

Kylpyhuonekaapit tammi

Leveys: 40 cm
Korkeus: 160 cm
Syvyys: 40 cm

Black Oak ja Nordic Oak

Korkeat kaapit

Kylpyhuoneen kaappi VISKAN Solid 40, Black Oak

Korkea kylpyhuonekaappi GRAND Solid 40, Nordic Oak

 

 

Kylpyhuonekaapit pohjoismaisesta tammesta

GRAND Solid

Leveys: 40 cm
Korkeus: 160 cm
Syvyys: 40 cm

Premium White, Nordic Oak, Black Oak
ja valinnainen NCS-väri

GRAND Solid

KORKEA KAAPPI

30 - 40

Premium White ja valitsemasi NCS-väri.

Kaikki korkeat kaapit

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tuotteet

Säilytys

Tutustu kylpyhuoneen säilytysratkaisuihin ja löydä kalusteeseen sopiva kaappi, joka vastaa säilytystarpeitasi. Valitse ensin malli ja väri.

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

INR Accent

Lakkauta kylpyhuonekalusteesi suosikkivärilläsi tai valitse jokin kuudesta tehosteväristä. Käytämme aina kestävää TX Top Extreme-lakkaamme.

Katso lisää

Iconic Dots

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Katso lisää

INR KYLPYHUONEEN KAAPIT

Kylpyhuoneen kaappi näppärine laatikoineen, lokeroineen ja hyllyineen on yllättävän tärkeä, ja siksi se kannattaa valita huolella. Itse asiassa useimmat ihmiset katuvat kylpyhuoneremontin jälkeen, etteivät he panostaneet kaappiin enemmän. Vaihtoehtoihin kannattaa siis tutustua huolella – ja yleensä säilytystilaa kannattaa hankkia mieluummin runsaasti kuin vähänlaisesti. Millainen seinäkaappi toimii sinun kylpyhuoneessasi parhaiten? Valikoimaamme kuuluu monenlaisia kylpyhuoneeseen suunniteltuja säilytysratkaisuja: korkeita kaappeja, seinäkaappeja ja tietysti klassisia peilikaappeja.

Suurin osa kylpyhuoneen kaapeistamme on varustettu älykkäillä toiminnoilla, kuten LED-valaistus, pehmeästi sulkeutuvat ovet ja laatikot. Voit myös saada kylpyhuonekaappisi haluamassasi värissä. Voimme maalata kylpyhuoneen kaapit kaikissa sateenkaaren väreissä tai tarkemmin sanottuna kaikissa väreissä, jotka löytyvät NCS-väriasteikolta.

Kylpyhuonekaapit, jotka kestävät kulutusta

Kaikilla kylpyhuonekaapeillamme on 15 vuoden takuu, joka antaa sinulle monen vuoden huolettoman käytön samalla kun välität ympäristöstä valitsemalla kestävän tuotteen. Kaikki kylpyhuonekaapit on ruiskumaalattu erityisellä TX Top ExtremeTM -pintakäsittelyllä, joka takaa erittäin kosteutta- ja iskujakestävän pinnan.

Kylpyhuonekaapit pieneen kylpyhuoneeseen

Jos etsit kylpyhuoneen kaappia pieneen kylpyhuoneeseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löydät kylpyhuonekaapit sekä suuriin että pieniin kylpyhuoneisiin. Seinään asennettavista kylpyhuonekaapeista löytyy sekä tilavat korkeat kaapit että pienemmät seinäkaapit. Kaikki kaappimme on suunniteltu maksimaalisen säilytystilan ja järjestyksen luomiseksi. Moniin kaappeihimme on saatavana lisäksi kätevät laatikot pienille tavaroille.

Valaistus kylpyhuoneen kaapissa

Kylpyhuoneen kaapin tai kalusteen alla oleva valaistus on samalla käytännöllinen kuin myös tunnelmallinen, ja se on saatavana lisävarusteena suurimpaan osaan kalustevalikoimastamme. Lisäksi voit valita lähes kaikkiin seinäkaappeihin, allaskaappeihin ja kylpyhuonekaappeihin pistorasian, joka pitää johdot kaapin sisällä piilossa.

Löydät kylpyhuonekaapit INR:n jälleenmyyjiltä

INR:n kylpyhuonekaapit on koettava paikan päällä. Tutustu tuotteisiimme jälleenmyyjän luona, jonka myymälässä on kattava INR-näyttely.