Viskan Solid

Toiminnallinen Viskan on muotoilultaan tasapainoinen ja se tarjoaa optimaalista säilytystilaa kaikissa kokoluokissa: alkaen ovellisesta 40 cm kalusteesta 120 cm kalusteeseen, jossa on neljä laatikkoa. Sileäpintaiset ovet luovat rauhallisen tunnelman ja korostavat kalusteen ajatonta ja toiminnallista muotokieltä. Valitse jokin kauniista vetimistämme tai nupeistamme ja anna kalusteelle yksilöllinen ilme. Kalustesarja valmistetaan Ruotsissa ja niissä on TX Top Extreme™ -pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuoden ajan.

Mitat

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Korkeus: 490 mm
Syvyys: 345 / 425 mm

Värivaihtoehdot

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Maksimaalista säilytystilaa

Tasapainoinen Viskan tarjoaa optimaalista säilytystilaa tilavilla laatikoilla. Sarjasta löytyy kalusteita, joiden leveys on 40 cm - 120 cm. Sarjan pienimmässä 40 cm:n kalusteessa on ovi, kun taas leveimmän 120 cm:n kalusteen voit saada neljällä laatikolla ja kahdella pesualtaalla. Sarjan pienimmät kalusteet 40 ja 50 cm ovat syvyydeltään valikoimamme pienimmät, joten ne sopivat erinomaisesti pieniin tiloihin.

Tyylikäs muotokieli

Sileäpintaiset ovet luovat rauhallisen tunnelman ja korostavat kalusteen ajatonta ja toiminnallista muotokieltä. Valitse jokin kauniista vetimistämme tai nupeistamme ja anna kalusteelle yksilöllinen ilme.

Piensäilytys

Mustasta alumiinista ja luonnontammesta valmistettu laatikon sisäosa, jotka pitää pientavarasi järjestyksessä. Käännä se saadaksesi kätevän säilytysratkaisun meikkikynillesi ja hammasharjoillesi. 2-pakkaus.

Säilytysratkaisut

Sarjaan on saatavilla yhteensopivat säilytysjärjestelmät useassa koossa ja versioissa, lisävarusteena pistorasia esimerkiksi hiustenkuivaajalle. Korkeat kaapit ovat saatavilla myös laatikoilla tai ilman. Upouusi Twin korkea kaappi kaksipuolisella peiliovella. Tutustu

Luo omat allaskalusteesi

Meidän kalusteverstaassamme luot juuri sinulle sopivan kylpyhuonekalusteesi ja varustat sen haluamillasi vaihtoehdoilla. Valaistus kalusteen sisälle ja alle, kaksinkertainen sähköpistorasia ja tietysti hana ja pohjaventtiili yhteensopivalla tyylillä. Valitse säilytysjärjestelmä ja tyylikäs peili, ja olet ottanut suuren askeleen eteenpäin uuden kylpyhuoneesi sisustamisessa. 

Luo oma kalusteesi

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Valitse ja luo allaskalusteesiöbel

Viskan Solid on saatavana väreissä Premium White, Light Sand, Still Grey, Black Oak ja Accent/NCS. Musta puuviilu petsataan ja lakataan sen jälkeen TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä.i

Kaikki Viskan Solid


Kaksi erilaista pesuallas vaihtoehtoa

Valitse klassinen posliinipesuallas tai ohuempi kivikomposiittiallas, jolla on kulmikkaampi muoto. Voit saada Viskan 120 -kalusteeseen yhden tai kaksi pesuallasta. Allas voidaan asettaa joko keskelle, oikealle tai vasemmalle. Yhdistä matala hana ja vesilukko Easy-Clean Pop-up pohjaventtiilillä.

Materiaalit


Lisävarusteet

Täydennä kalustettasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella. Kalusteeseen on saatavana tunnelmaa luova, liiketunnistimella varustettu valaistus ja pistorasia. Jokaiseen ylälaatikkoon sisältyy vakiovarustuksena kaksi kätevää lokerikkoa, mutta voit halutessasi tilata lisää lokerikkoja.

Plus Light

Kalusteen alla ja ylälaatikossa on sensoriohjattu LED-valaistus, joka syttyy, kun tulet huoneeseen. 3000 K, 150–530 Lm. Säädä aikaa ja etäisyyttä haluamallasi tavalla.

Accent / NCS

Voit saada allaskalusteen, peilikaapin ja seinäkaapin maalattuna millä tahansa NCS-kartan vakioväreistä. Voit myös valita mieleisesi sävyn kylpyhuonesuunnittelijamme valitsemista Accent-väreistä, joiden inspiraationa on Pohjolan luonto. Accent / NCS

Pohjaventtiili Easy-Clean

Nosta, huuhtele ja laita takaisin. Saatavana sekä ylivuotoaukolliseen, että ylivuotoaukottomaan pesualtaaseen. Hanat ja pohjaventtiilit


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää