Suihkunurkat

Erilaisia suihkunurkkia suuriin ja pieniin kylpyhuoneisiin

Suihkunurkka, joissa on yksi tai useampi ovi tai seinä, on käytännöllinen suihkuseinäratkaisu. Tutustu tällä sivulla klassisiin suihkunurkkaratkaisuihin, seinäprofiililla tai ilman sekä kätevään suihkunurkkaan taittuvilla ovilla.  

5 yleistä suihkunurkkamallia:

  • Suihkunurkka seinäprofiililla
  • Suihkunurkka taittuvilla ovilla
  • Suihkunurkka ilmat seinäprofiilia
  • Suihkunurkka kehyksellä
  • Suihkunurkka ikkunan vieressä

Seuraava tärkeä vaihe on valita suihkunurkka, joka sopii kylpyhuoneeseesi parhaiten. Tarkista mitat, valitse lasi, viimeistely ja lisävarusteet, jotka miellyttävät sinua eniten. Nämä valinnat voi tehdä jokaisen suihkunurkan tuotesivulla. Mutta valitse ensin suihkunurkka, joka miellyttää sinua eniten.

Suihkunurkka seinäprofiililla

Klassisin suihkunurkka on se, jossa on kaksi suoraa tai kaarevaa ovea, joiden profiilit on ruuvattu tai liimattu seinään. Ennen kun teet lopullisen päätöksen on hyvä miettiä kylpyhuoneen koko sisustusta. Jos esimerkiksi allaskaluste on aivan suihkunurkan vieressä, on hyvä valita suihkunurkka, jossa on kiinteä seinä ja ovi tai yksittäinen tilanjakaja. 

LINC Original suihkuseinien tiivistelistat lattian ja lasien välissä estää veden pääsemästä ulos suihkutiloista. Mallissa on erittäin näppärä patentoitu nostosaranan, joten voit avata ovet sekä ulos että sisäänpäin. Kaikki LINC suihkunurkat voidaan kiinnittää SAFE-FIX-liimasarjalla ja lisäksi voit valita näppärän PILE-säilytysratkaisun, joka integroidaan seinäprofiiliin.

LINC Original

Kaikki mallit

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Angel

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC Angel on saatavana kiinteinä vakiomittoina, joita voit yhdistellä vapaasti, mutta myös mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Hinta alk 900 €

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Niagara

Käytännöllinen suihkunurkka, jossa on kaksi kaarevaa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismaisen LINC Niagaran ovia voit yhdistellä vapaasti ja asentaa sen periaatteessa minkä mittaisena tahansa. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Musta Valkoinen Mattaharjattu

Hinta alk 900 €

Suihkunurkka

LINC 15 Original

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on yksi kiinteä seinä ja yksi pienempi ovellinen seinä 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Valkoinen Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 2 380 €

LINC Flex- ja Original suihkuseinissä tiivistelistat lattian ja lasien välissä estää veden pääsemästä ulos suihkutilasta

Suihkunurkka taittuvilla ovilla

Pieneen kylpyhuoneeseen sopii hyvin suihkunurkka, jossa on taiteovet. LINC Flex suihkunurkkaratkaisuun voit valita joko toisen tai molemmat ovista taitettavaksi nippuun. Tämä helpottaa suihkuun menoa vaikka tila olisi hyvin pieni ja lisäksi vältyt kolhimasta vieressä olevia kalusteita. Kun suihku ei ole käytössä, voit taittaa ovet kulmaan päin ja saat kylpyhuoneeseesi lisää tilaa.

LINC Flex

Kaikki mallit

Suihkunurkka

LINC 13 Flex

Suihkukulma pieneen kylpyhuoneeseen. Yksi kiinteä seinä ja yksi taitto-ovi 6 mm paksusta lasista, vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC 13 Flex on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 1 120 €

Suihkunurkka

LINC Angel Flex

Suihkukulma pieneen kylpyhuoneeseen. Kaksi taitto-ovea 6 mm paksusta lasista, vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen Angel Flex on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 1 160 €

Suihkunurkka

LINC 66 Flex

Suihkukulma pieneen kylpyhuoneeseen. Yksi kokoontaitettava ovi ja yksi taitto-ovi 6 mm paksusta lasista, vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC 66 Flex on saatavana kiinteinä vakiomittoina sekä mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Musta Kiiltävä Mattaharjattu

Hinta alk 1 310 €

Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu. Ensiluokkainen suihkuseinävalinta.

Suihkunurkka ilman seinäprofiilia

ARC- ja EPIC suihkunurkat on täydellinen valinta, jos pidät suurista ja selkeistä lasipinnoista ja haluat panostaa paksuun lasiin, joka antaa ylellisen tunteen. Suurin osa näiden sarjojen ratkaisuista räätälöidään maksutta mittojen mukaan ja voidaan leikata toiveidesi mukaan.

ARC Original

Kaikki mallit

Suihkunurkka

EPIC 13

Tässä on Pohjoismaiden ylellisin suihkukulma, johon sisältyy kiinteä seinä ja yksi pivot-saranalla kiinnitetty, 10 mm paksusta lasista valmistettu ovi. Sen käsityön tekninen tarkkuus tekee vaikutuksen. Testaa ja mukauta juuri omiin mittoihisi sopivaksi.

Kiiltävä

Hinta alk 2 960 €

Suihkuseinä

ARC 15

Suihkukulma, jossa on yksi kiinteä seinä sekä pienempi ovellinen seinä 8 mm paksusta lasista. ARC on monipuolisin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kromi Messinki Musta

Hinta alk 3 670 €

Suihkunurkka

ARC 12 Original

Tyylikäs suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 8 mm paksusta lasista. ARC on joustavin suihkusarjamme, ja se sopii niille, jotka haluavat suuria lasipintoja ja mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Musta Kromi Messinki

Hinta alk 1 570 €

Huomioi, että suihku on asennettava hieman lasin yläpuolelle, jos haluat avata tai taittaa ovet sisäänpäin. Vakiokorkeus 2000 mm lasin yläreunaan. Katso vaihtoehtoiset suihkunurkkamallit.

Suihkunurkka ikkunan lähellä

Ei ole harvinaista, että ikkuna on sijoitettu niin lähelle kulmaa, että suihkunurkan asentaminen sinne voi tuntua hankalalta. LINC Monument on ratkaisu tähän ongelmaan.

Suihku ikkunan vieressä

Jos sinulla on allaskaluste aivan suihkun vieressä, suosittelemme suihkunurkkaa, jossa on ovi ja kiinteä seinä, tai suihkunurkka, jossa on taiteovet.

Suihkunurkka kehyksellä

ARC Frame suihkunurkka on tyylikäs kulmaratkaisu, jossa 8 mm:n lasin kehystää trendikäs musta tai kiiltävä kehys, joka pitää veden lasiseinien sisäpuolella. Plusmallit on saatavana erityisen korkeana jopa 2700 mm asti.

ARC Frame

Kaikki mallit

Suihkunurkka

ARC 13 Frame

Suihkukulma, jossa on yksi kiinteä seinä ja yksi ovi 8 mm paksusta lasista. Silmää miellyttävä kisko muodostaa kehyksen ja samalla se estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle. Räätälöidään maksutta ilmoitettujen välien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kiiltävä Musta

Hinta alk 2 070 €

Suihkuseinä

ARC 20 Frame

Tyylikäs seinäke 8 mm paksusta lasista. Silmää miellyttävä kisko muodostaa kehyksen ja samalla se estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle. Räätälöidään ilmoitettujen mittavälien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kiiltävä Musta

Hinta alk 1 310 €

Tilanjakaja

ARC 20 Frame Plus

Tyylikäs seinäke 8 mm paksusta lasista lattiasta kattoon. Silmää miellyttävä kisko muodostaa kehyksen ja samalla se estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle. Räätälöidään ilmoitettujen välien sisällä. Helppo mukauttaa juuri omien mittojesi mukaan.

Kiiltävä Musta

Hinta alk 1 420 €

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Suihkunurkkien edut

Suihkukulma on tilankäytön kannalta tehokas ratkaisu – varsinkin, jos sen ovet voidaan taittaa, kun suihkua ei käytetä. Periaatteessa kaikki suihkukulmamme voidaan taittaa nurkkaan, jolloin kylpyhuoneeseen jää enemmän tilaa.

Suihkunurkka pieniin kylpyhuoneisiin

LIN Flex-malliston suihkukulmien ovet voidaan taittaa nippuun, jolloin suihkukulma mahtuu paremmin pieneenkin kylpyhuoneeseen. LINC Flex-suihkukulmat onkin suunniteltu nimenomaan pieniin, jopa vain 3–4 neliömetrin kokoisiin kylpyhuoneisiin. 

Hankaliin tiloihin sopivat testivoittajat

Toinen perinteinen ongelma on lähellä kulmaa oleva ikkuna. Niitä on usein 1970-luvulla rakennetuissa taloissa, joissa ikkunan alla oli amme. Kun lapset ovat muuttaneet kotoa, vanhemmat haluavat korvata ammeen käytännölliseen suihkukulmaan. Tällöin ikkuna on tiellä. Tarjolla on kuitenkin suihkukulmia, jotka sijoitetaan aivan kulmaan ikkunan sisäpuolelle. LINC Monument ja LINC Niagara suihkukulmamme toimivat tällaisissa tiloissa erityisen hyvin. 

Kirkas, harmaa vai huurrelasi?

Jos käytettävissä on runsaasti tilaa, suihkukulmissakin on enemmän valinnanvaraa. Tällöin väri, lasin paksuus tai muotoilu saattaa olla tärkeämpi valintakriteeri. Haluatko seinäprofiilin ja tiivistelistat, jotka pitää veden suihkun ulkopuolella tai trendikkään kehyksen vai mahdollisimman pienet helat. Jos haluat, että kylpyhuone tuntuu mahdollisimman tilavalta, suosittelemme kirkasta lasia. Vaihtoehdot ovat kirkas lasi, Optiwhite kirkas ja Timeless – kirkas lasi, jonka pysyvä pintakäsittely ehkäisee kalkkeutumia ja likatahroja. Jos taas haluat suihkuun yksityisyyden tunnetta, voit tutustua harmaasävyisiin ja huurrelaseihin sekä Dark Frost -vaihtoehtoon, joka antaa koko tilalle tyylikkään ja hillityn ilmeen.

90 x 90 cm, 80 x 80 cm vai räätälöidyt mitat?

Useimmat suihkukulmamme ovat saatavana erikoismittaisina ilman lisämaksua tuotesivulla ilmoitetuissa mittarajoissa. Jos suihkutilasi vaatii suihkuseinän leikkaamista esimerkiksi viistoon ei se yleensä ole ongelma. Voit myös suunnitella aivan oman suihkuratkaisun. Tee siitä luonnos ja keskustele eri ratkaisuista jälleenmyyjäsi kanssa.