SUIHKUNURKKIA SUURIIN JA PIENIIN KYLPYHUONEISIIN

Suihkunurkka on suihkuseinä, joka sijoitetaan kylpyhuoneen kulmaan. Yleensä siinä on yksi tai kaksi ovea ja joskus useita seiniä. Alla on esimerkki viidestä suihkuseinämallistostamme, joilla kullakin on oma luonteensa. Mistä tahansa näistä mallistoista valitsetkaan suihkunurkan, saat Pohjoismaissa valmistetun tuotteen, jolla on 15 vuoden takuu.

Tutustu suihkunurkkiin

Viisi suihkunurkkamallia

15 taitettavaa seinäprofiilillista suihkukulmaa, joista on saatavana useita 6 mm paksuja lasivaihtoehtoja.

LINC Suihkunurkat

Kolme suihkunurkkaa taittuvilla ovilla pieneen kylpyhuoneeseen. Suihkunurkka 6 mm paksusta lasista.

SYNC Suihkunurkat

Kymmenen kätevää suihkunurkkaa joissa on 8 mm:n lasi. Useita versioita kromatuin, messinkisin tai mustin heloin.

ARC Suihkunurkat

Kolme suihkunurkkaa, joiden kiskot pitävät veden suihkutilassa.

TRAC Suihkunurkat

Ylellisimmät suihkunurkkamme, joissa on 10 mm:n lasi. Useita lasityyppejä.

EPIC 13

Suihkunurkkien edut

Suihkukulma on tilankäytön kannalta tehokas ratkaisu – varsinkin, jos sen ovet voidaan taittaa, kun suihkua ei käytetä. Periaatteessa kaikki suihkukulmamme voidaan taittaa nurkkaan, jolloin kylpyhuoneeseen jää enemmän tilaa.

Suihkunurkka pieniin kylpyhuoneisiin

SYNC-malliston suihkukulmien ovet voidaan taittaa kaksin kerroin, jolloin suihkukulma mahtuu paremmin pieneenkin kylpyhuoneeseen. SYNC-suihkukulmat onkin suunniteltu nimenomaan pieniin, jopa vain 3–4 neliömetrin kokoisiin kylpyhuoneisiin. Tämä saattaa kuulostaa mahdottomalta. Kun tutustut SYNC 12 -malliin, huomaat kuitenkin, että se on aivan mahdollista.

Hankaliin tiloihin sopivia testivoittajia

Toinen perinteinen ongelma on lähellä kulmaa oleva ikkuna. Niitä on usein 1970-luvulla rakennetuissa taloissa, joissa ikkunan alla oli amme. Kun lapset ovat muuttaneet kotoa, vanhemmat haluavat joskus vaihtaa ammeen käytännölliseen suihkukulmaan. Tällöin ikkuna on tiellä. Tarjolla on kuitenkin suihkukulmia, jotka sijoitetaan aivan kulmaan ikkunan sisäpuolelle. LINC Monument- ja LINC Niagara -suihkukulmamme toimivat tällaisissa tiloissa erityisen hyvin. Testivoittaja Niagara on muuten Ruotsin ostetuin suihkukulma. Siinä on monia niin asennuksiin kuin toimivuuteenkin liittyviä etuja. Kaikki LINC- ja SYNC-suihkukulmat voidaan asentaa ruuvittomasti.

Kirkas, harmaa vai huurrelasi?

Jos käytettävissä on runsaasti tilaa, suihkukulmissakin on enemmän valinnanvaraa. Tällöin väri, lasin paksuus tai muotoilu saattaa olla tärkeämpi valintakriteeri. Haluatko seinäprofiilin ja tiivistelistat (LINC), trendikkäät liuskat (TRAC) vai mahdollisimman pienet helat (ARC ja EPIC)? Kaikkiin mallistoihimme kuuluu niin suuria kuin pieniäkin suihkukulmia, joihin on saatavana eri lasivaihtoehtoja. Jos haluat, että kylpyhuone tuntuu mahdollisimman tilavalta, suosittelemme kirkasta lasia. Vaihtoehdot ovat kirkas lasi, Optiwhite kirkas ja Timeless – kirkas lasi, jonka pysyvä pintakäsittely ehkäisee kalkkeutumia ja likatahroja. Jos taas haluat suihkuun yksityisyyden tunnetta, voit tutustua harmaasävyisiin ja huurrelaseihin sekä uuteen Dark Frost -vaihtoehtoon (ARC ja TRAC), joka antaa koko tilalle tyylikkään ja hillityn ilmeen.

90 x 90 cm, 80 x 80 cm vai räätälöidyt mitat?

Useimmat suihkukulmamme ovat saatavana erikoismittaisina ilman lisämaksua tuotesivulla ilmoitetuissa mittarajoissa. Yhden tai useamman seinän viistoon leikkaaminenkaan ei yleensä ole ongelma. Suodattimen avulla voit etsiä viistoon leikattavia suihkuseiniä ja tutustua niiden räätälöintimahdollisuuksiin. Jos haluat suunnitella aivan oman suihkuratkaisun, sinun kannattaa käydä räätälöitävien suihkuseinien sivullamme.

Vakiomittaisena (esimerkiksi 90 x 90 cm, 80 x 80 cm tai 90 x 80 cm) suosituimpia suihkukulmiamme on saatavana edullisemmin kuin mittatilaustyönä tehtäviä suihkukulmia. Sopivan suihkukulman löytämistä sivuiltamme helpottaa Vakiomitat-huomautus.

Katso kaikki suihkunurkat

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan Kampanja on voimassa 31.1.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Tuotteet

Suihkuseinät

Tutustu suihkuseiniimme ja löydä sopiva juuri sinun kylpyhuoneeseen. Valitse ensin malli, johon voit muuttaa lasin ja valita haluamasi pintakäsittelyn.

Katso lisää

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää