Kylpyhuonepeilit

Kylpyhuonepeili on tärkeä osa toimivuutta ja sisustusta. Koko kylpyhuone nauttii valosta ja peilin luomasta lisätilasta.  Valitse kaluston tyyliin sopiva ja sen kokoa vastaava kylpyhuonepeili. Mieti tarpeitasi ja tutustu laajaan kylpyhuonepeilivalikoimaamme, jossa on paljon näppäriä yksityiskohtia.

Pyöreät peilit

Pyöreä peilimme LOOX, jossa on tunnelmallinen LED-valaistus peilin takana, on yksi suosituimmista tuotteistamme ja sopii hyvin, niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen.

70 - 90 - 110 cm

Katso kaikki

TOUCH

TOUCH on sinulle, joka etsit todella tyylikästä peiliä ja arvostat muotoilua sekä laatua. Voit säätää juuri oikeanlaisen valon eri tilanteisiin, aamu heräämiseen, meikkaamisen tai vain sadaksesi juuri oikean tunnelman kylpyhuoneeseesi. 

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Katso kaikki

Peilin kosketusnäytön viimeisimmät asetukset säilyvät, kun kytket virran seuraavaan kertaan päälle. Peili toimii omalla kytkimellä tai se voidaan liittää huoneen kytkimeen. Tarkista asia omalta sähköasentajaltasi.    

SCENE

SCENE-kylpyhuoneen peilillä saavutat parhaan meikki- tai parranajotuloksen. Alareunassa olevilla kolmella kosketuspainikkeella voit säätää valon lämpötilaa ja kirkkautta sekä sammuttaa ja laittaa valot päälle. 90 °taitettavan sivuvalaistuksen avulla voit säätää valon tulemaan juuri haluamallasi tavalla valmistautuessasi päivään tai vaikkapa illanviettoon.

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Katso kaikki

Taittuvat sivuvalaisimet

SCENE peilissä on taittuvat sivuvalot. Kuvassa valo säädettynä täydellä kirkkaudella ja täysin taitettuna, 90 °. SCENE peili on sinulle, joka arvostat teknisiä ominaisuuksia, designia ja toiminnallisuutta.

Katso kaikki

FEEL

Klassinen LED-valaistuksella varustettu kylpyhuoneen peili, joka sopii useimpiin tyyleihin. Mukana on yksi tai kaksi valaisinta peilin leveydestä riippuen. Alavalo sisältyy aina.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Katso kaikki

GROOM

Selkeälinjainen peili jossa ei ole valoja. Värivaihtoehtona Premium white ja NCS-sävyt. Peili on asennettu puulevylle, jolla on sama pintakäsittely TX Top Extreme™ kuin kaikissa kalusteissamme, joten sen on hyvin kosteutta ja iskuja kestävä.

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Katso kaikki

Meidän kotona

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Peilikaapit

Peilikaappeja yhdistää älykkäät ja tarkkaansuunnitellut säilytysmahdollissuudet. Valitse sinulle sopiva varustelutaso joko pyöreisiin tai suorakulmaisiin peilikaappeihin.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää